- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gudpikcs
tag
hello all
Help kéne !
vettem páromnak egy Galaxy Watch-ot.
Neki adott egy Huawei P10 nekem meg egy Samsung S8
minden müxik az órával mert mind két telora felraktuk a Galaxy Wearable-t.
Annyi a bajunk hogy ha sms-t és messengeren irunk egymásnak az óra nem jelzi hogy megkapta.Csak egy sárga pont jelzi a bal oldalán a kijelzöén hogy jött valami.akár inaktiv a kijelzöje akár él ugymond fut az óra rajta plul.de az miért nincs hogy ha sötét akkor rezegjen meg felvillanjon az óra hogy jött valami.de rezgés se semmi.várunk vele picit de késöbb se hamár a teloja jelzet.
bevan kapcsolva az engedély az értesitések kezelésében.pont ez lenne a lényege az órának hogy ne kelljen a telot nézegetni
ötletek?
elöre is THX -
bajnokpityu
félisten
válasz
Aannddeeee #4490 üzenetére
Talán közé lehet, hogy hányszor kapcsol be a kijelzo. Mert 2 naponta futok, másfél két órát, bekapcsolt gpssel, és így is inkább 4 napot bír. Ertesitesek is jönnek. És sokszor kikapcsolom a telon a btt mert egy a Huawei egy fos, állandóan elveszti a kapcsolatot, óra még feszt rezeg.
-
flexomaci
tag
válasz
Rigormortiis #4494 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a speckó szíjhoz, bármelyik 22mm-es szíj jó rá. Nekem is egy normál bőr szíjam van, pillangó csattal.
-
radar
tag
válasz
Rigormortiis #4494 üzenetére
HUF 602.44 40%OFF | Band+Case For Samsung gear S3 Frontier S2 strap Galaxy watch 46mm 42m 20 22mm watch band All-Around protective watch accessories
https://a.aliexpress.com/5DvYBYl6 -
Rigormortiis
veterán
Tudtok Pesten olyan boltot ajánlani, ahol vannak szíjak az órához?
-
tomasz79
tag
Üdv.
Lehetséges olyat csinálni, hogy az órán látom amit a telefon kamerája lát? -
seefried
tag
Sziasztok!
Azt honnan lehet megtudni,hogy az órát mikor gyártották? Köszi -
hematoma1
senior tag
Az új rendszernél nem tudom beállítani hogy edzésnél milyen paraméterek legyenek az órán, a réginél ment. Vagy most én bénázok?
-
Aannddeeee
újonc
Az üzemidővel kapcsolatban:
Nekem két napot se bírt ki az óra. Mindig irigykedve néztem a 3-4 napos üzemidőket. Egy hete lebetegedtem. A nap nagy részében ülök, fekszem. És láss csodát, egyből 4 nap az üzemidő.
Szóval lehet, hogy csak annyi a trükk, hogy ki mennyire aktív életet él.
Nekem, akit le se lehet lőni, napi 20 ezer lépés alatt ritkán vagyok, másfél napot bír. Aki íróasztalnál ül meg kocsiban egész nap, annak 3-4 napot -
gereedigital
csendes tag
Eddig több mint 50 órát ment gond nélkül egy feltöltéssel
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
A napokban én is beújítottam egy Galaxy Watch-csal. Egy Huawei Watch GT-t vált, amivel azon kívül, hogy a szoftver nagyon fapados, nem volt különösebb gondom.
Valakinek van esetleg elfekvőben hozzá üvegfóliája és tokja a keretre?
Spigen tokot honnan érdemes beszerezni hozzá viszonylag emberi áron? Amazon?
-
Köszönöm -- nem jutott eszembe, hogy gpx-re keressek.
Van azonban egy ezzel is kapcsolatos másik problémám: a Galaxy Store-ból semmit sem telepít a telefonom. A "Várakozás a letöltésre" stációnál akad el végleg, heves körözős homokórázás közepette.
Semmit nem kér, nem jelez hibát, csak nem lép tovább.
A Play Store amúgy hibátlanul működik.
Köszönettel: MaCS
-
Evo50
tag
válasz
gereedigital #4474 üzenetére
-
Boldog karácsonyt kívánok a topiclakóknak -- a jelek szerint én is beköltöznék.
Egy S2 után hozott a jézuska egy Galaxy Watchot, és ami számomra az egyetlen igazán fontos új funkció lenne, az a GPS track logging.
A kérdésem tehát az, hogy milyen programmal tudom megoldani azt, hogy az óra elmentse a csiganyálat a napi mászkálásaimról.
Köszönettel: MaCS
-
gereedigital
csendes tag
Remélem rendben lessz. Eddig 2 és fél napot kibírt
-
mati12
senior tag
válasz
Nálam nincs negatív változás. Este 10-kor 100%-nál levettem a töltőről éjszakai mód bekapcsol,órában alvás,reggel 8-kor 97%-on az óra.
-
hematoma1
senior tag
válasz
Majd be fog állni pár töltés után.
-
gereedigital
csendes tag
Sziasztok. Sikeresen feltettem az uj rendszert az órára. Feltöltöttem 100%-ra. Este 10 kor levettem a töltőröl . Reggel 7 kor 70% on volt az akku. Jóéjszakát mód be volt kapcsolva. Eddig ennyire sosem metült.. :(
-
seefried
tag
Sziasztok!
Bt-n jelez az óra,ha jön értesítés. Amit 4g-re átrakom nem jelez. Mitől lehet?
Köszi -
CB
senior tag
válasz
ricsmoka #4465 üzenetére
Szerintem sehol nem kell beállítani. Ha a telefon tudja tölteni az órát, akkor csak rá kell tenni. Ha nem kezdi tölteni, akkor szerintem nem tudja, nincs ilyen funkciója. De nem ismerem az S10-es telefont, lehet, hogy valaki másnak van tapasztalata. A hátuljára tetted, és középre, ugye?
-
ricsmoka
tag
Még egy kérdés lenne. S10ről tudom tölteni vezeték nélkül ha csak rárakom? Ha igen hol kell beállítani?
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! A parom kapott egy ilyen orat karácsonyra es az lenne a kérdésem hol kelk beállítani, higy színesben mutasson? Köszi
-
ToomyC
aktív tag
Óránkénti jelzés nálam még mindig nem jó, egy pitty helyett több pitty van mindig az óra kedve szerint...
-
mati12
senior tag
Most jelzett a tétlenség jelző az órámon először mióta fent van az új verzió. Nagyon menő lett az animált figyelmeztetés,és ezmelett a funkciói is változtak.
-
Keraa
aktív tag
Ok. Már lép, csak ha ez a verzió nem jó, vissza tudom tenni valahogy a régit...megvan valahol ilyen fájl-ban? (nem látok az ODIN-ban mentés lehetőséget)
-
Keraa
aktív tag
Nem lép Donwload módba....:-(
-
Zsolty20
senior tag
Akinek esetleg kellene az R500-as active-hoz az update az itt megtalálja.
https://drive.google.com/folderview?id=1-n_5qN7K_UyvZ0l5rENPJnI-uzqV_FhY -
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Melyik ODIN-nal raktátok fel? Hányas verzió (ha számít)?
-
csolaca68
tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni az új szoftver felrakásában?
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Akik kipróbálta az új ROMot tényleg jobb a kéz felemelős ébresztés érzékenysége? Jobban merül mint az előző ROM-mal?
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Sziasztok! A linkelt verzióból melyiket kell felrakni? Az mindegy, hogy az óra nem e-simes van valamilyen összeférhetetlenség? Egy egyszerű pontról pontra (kattintásról kattintásra) útmutatót le tudna írni valaki?
-
mati12
senior tag
Elnézést kifutottam a szerkesztési időből.
Amit még észre vettem, (és szerintem nem csak placebo) az az,hogy az óra sokkal jobban reagál a kézmozdulatos ébresztésre. Idáig az arány kb .10-ből 7 volt most pedig 10-ből 10. -
mati12
senior tag
Na felraktam én is a lentebb linkelt új verziót.Most állítgatok vissza mindent és csekkolgatom az újdonságokat. Aminek nagyon örülök és egyébként nagyon hiányoltam az az,hogy végre elérhető a sportmódoknál az állandó kijelző használata. Futás közben végre nem kell hadonásznom mint egy hülye,hogy megnézhessem hol is tartok az edzésben. Ezek mellett beállítható a nagy pontosságú helymeghatározás is,ami szintén jól jöhet bizonyos helyzetekben. Örülök ezeknek az újdonságoknak,már ezért megérte frissíteni.
-
Regron
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja kezdtem el Galaxy Watchot használni, és lenne pár kérdésem:
- Használja-e valaki iPhone-nal? Mert nekem itt olyan gondom lenne, hogy a hozzá való appban nem tudok az órára appokat tölteni, hanem az órán kell a Store-t böngésznem, ami igen csak nem praktikus, illetve gyakran le is áll... Én vagyok hülye, vagy ez tényleg így meg?
- Az óránkénti mozgás alertet nem lehet valahogy változatossá tenni, hogy ne mindig Torso twistet kérjen?
- Tudtok olyan appot, ami jó arra, hogy a telefonon megnyomja a fényképezést? Ilyen ajánlottat találtam, hogy Camera Remote Circle, de nem találom a Store-ban, illetve ha pontosan így keresek rá és a HERE We Go-ra akkor zár be a Store alkalmazás
- Ha a WiFi auto-ra van állítva, akkor mi a fenéért kapok promptot, hogy menjek fel WiFi-re, amikor le akarot tölteni valamit? Ilyenkor mindig át kell állítanom Always On-ra, és felmennem a wifire kézzel, ez totál bugyuta.Egyelőre ennyi, jó kis óra, és Fidget Spinnernek sem utolsó
-
Ubul86
őstag
válasz
flexomaci #4419 üzenetére
Köszi
szerintem nekem is az lesz, hogy hagyom a fenébe az alvásfigyelés funkciót, mert tökmindegy, ahogy írtad is
éjszaka meg elfér.
A pulzusmérés is jogos, hisz fontosabb azokon az edzéseken, ahol alapból nem árt pl pulzuskontroll, figyelni hogy akkor most vegyünk visszább, vagy épp ellenkezőleg. Ha csak sétálok vagy a gép előtt pötyögök, lényegtelen, hogy mennyi -
niklebi
senior tag
válasz
TomSawyer79 #4411 üzenetére
Szerintem ezt én írtam.
Az óra magától beáll távoli elérésre. Többször kell bekapcsolni, és nem probléma ha megszakad, előbb utóbb megjegyzi és utána tökéletesen működik. A telefon beállításában az órához tartozó szoftverekben az akkumulátorkímélőt én "Nincs korlátozásra" állítottam, és az "Automatikus indítás" be van kapcsolva. Ennyi. Ja és ha BT.-on csatlakoztatom hosszabb ideig akkor egy rövid ideig nem tökéletes.
Van a telefonon egy tisztító programom, és ha nem figyelek törli az óra alkalmazás szerinte felesleges adatait. Na ilyenkor napokig nem tökéletes a távoli elérés. Tisztító program használata nem ajánlott. Szerintem egy kis türelem kell hozzá.
Szerk.:
Az órát 99%-ban távoli eléréssel használom, vannak kisebb szünetek amikor nem jó, de helyre áll egy idő után. -
Keraa
aktív tag
Sziasztok! HA valaki feltette az új ROMot. Írna egy összefoglalót? Miben más , megéri -e lecserélni a régit és ha nem tetszik vissza lehet -e térni az előzőre.
Előre is köszönöm!
-
Zsolty20
senior tag
Köszönöm, közben sikerült megoldani a problémát.
Már települ a rendszer. -
flexomaci
tag
Enyém kb. 1 éve van meg. Lte, gps állandó, zene olyan 3-4 óra naponta, mindíg van óra bekapcs. Pulzusmérés csak edzéskor, hisz magamtól is érzem, ha esetleg felmegy a pumpa. Estére szépen le is merül. De mivel nincs szükségem az alvásom monitorozására, így nyugodtan fel tudom rakni töltőre, miközben alszom. Sajnos ébresztő után már hiába jelzi, hogy kevés volt a mélyalvás. A problémát utólag nem tudom módosítani. A melóhelyen nem néznék jó szemmel.
-
Ubul86
őstag
nektek mennyit bír az óra?
46mm-es
csütörtök este 8 fele lett feltöltve 100%-ra...Szombat reggel már 15%-on volt
Pénteken nyomogattam kicsit, tettem fel pár appot, meg volt kb 1 óra edzés (1 óra futás, méréssel)
Pulzusmérés állandó, gps be volt kapcsolva.Az volt a fura, hogy tegnap mikor kijöttem az edzőteremből, még ilyen 70%-on volt, du. 3kor, majd estére lement 45%-ra, ma reggel 6kor már 22%, 7kor meg már 15%
A töltés 2 és fél óra 15%-ról
Lehet valami app merítheti? Vagy valamit rosszul használok (GPS-t kilőttem reggel, hogy ne menjen). Meglehet valahogy nézni, hogy mi merítette a legjobban, mint pl telefonnál is? Mert ez így kb 1 nap 10 óra üzemidő lett végül, és alig nyomogattam, értesítés is kevés jött (kb a tegnapi nap folyamán max 20)
-
Shader
aktív tag
válasz
TomSawyer79 #4411 üzenetére
Van:
Csájomi elad, itt a karácsony és Samsungot kap.
-
TomSawyer79
csendes tag
Sziasztok!
Egy januári hozzászólásban találtam ezt:
"Nálam a legnagyobb probléma, hogy Xiaomi telefonom van, és a távoli elérés csak akkor tökéletes ha töltőn van a telefon. Mindegy, hogy 100%-on vagy 20%-on van rövid időn belül megszakad a kapcsolat és nem is áll helyre."
Én ugyanezzel küzdök. Van rá megoldás? -
rstwingo
tag
Ismersz, ennek ellenére ilyeneket kérdezel, egyszerü a képlett NE TED FEL én meg használom
-
rstwingo
tag
Csak mert karácsony van mindjárt, itt a legutolsó legfrissebb romok a BT órákhoz.
Ez már 4.0.0.7-s UI1.5A felrakásához szükséges NetOdin benne a csomagban
Wifi csatlakozáskor Nyilvános hálózatott kell választani egyébként nem fogja felismerni azórátR800XXU1DSL1
[link]R810XXU1DSL1
[link]Kellemes Karácsonyt és Boldog Újévet Mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync