Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Értem. Én sosem kapcsolom ki a Bluetooth-t az órán, mert ha nem akarom, hogy csatlakozzon rá a telefon, akkor a telefonon kapcsolom ki, bár az is nagyon ritka. Amikor leteszem az órát, mondjuk tölteni, vagy fürdés közben, alapból nem jönnek rá értesítések, és szinte alig merül. Szerintem felesleges kapcsolgatni.
-
Diokhan
addikt
Mivel az órán nem lehet kikapcsolni a BT-t, (legalábbis én nem tudok róla, BT gyorskapcsoló csak a füleshez van az óra navigációs sávjában) ha jól értem a telefonod beállításaiban érted a kérdésed. Nos mondd el, hogy milyen telefonod van, és meglátjuk. De egyébként androidban alapértelemzetten ott van a BT kapcsoló a fentről lehúzható navigációs sávban. Ha hosszan tartod rajta az ujjad, akkor egyből oda navigál a BT beállításokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Energiaital topic
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT6 46mm fekete, szinte új, 3év garanciával eladó - ELADVA
- Apple Watch Ultra eladó
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Apple watch Series 10 45mm cellular 2026.08.14. Apple jótállás
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest