- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golan7
tag
46mm, LTE van frissítés!
-
anonymus89
addikt
válasz
Picur882 #6598 üzenetére
Szia, 220voltban szerintem az lesz ne ijedj meg sok elírás van naluk de a leírásból szinte biztos, hogy az lesz.
-
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Tudd itt valaki egy linket 42 mm lte (sm-r815) verzióhoz független firmwarehez, sehol sem találok. Előre is örök hála
-
-
-
anonymus89
addikt
válasz
turbulencia8 #6593 üzenetére
Faterral teszteltük simán küldte a térképes helymeghatározást, illetve ha >15%-on van akkor még azt is elküldi, hogy hamarosan le fog merülni.
-
turbulencia8
őstag
válasz
anonymus89 #6590 üzenetére
Wow, köszi, eddig ez nem is tűnt föl!
Galaxy S20 telefonon gáz, mert billentyűzár ellenére is működik 3 vagy 4 oldalsó gomb benyomásnál, ami szerintem túl sokszor aktiválódna véletelenül. GW órán viszont pont jó, közel is van a gomb, de nem fog véletlenül tárcsázni, előbb teszteltem a feleségemmel, hasznos cucc ez.
-
anonymus89
addikt
válasz
turbulencia8 #6584 üzenetére
Ahogy vilmose33 kolléga írja ott találod meg.
Egy kis angol leírás -
vilmose33
őstag
válasz
turbulencia8 #6584 üzenetére
Telefonon a Wear appban van egy olyan menü,hogy segélykérések küldése.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Iphoneal használja valaki? Ha elveszti a jelet az óra nem kapcsolódik vissza csak kézzel. Miért? Fw hiba?
-
amarna
tag
válasz
rstwingo #6585 üzenetére
Köszi.
Ez az egyetlen bajom a tizennel. Wear os - nél beállítható, hogy addig ott figyeljen az értesítés a kijelzőn, míg nem törlöm.
Nagyon zavaró, hogy mire az órára néznék, már el is tűnt a kijelzőről a text, és nem mindig szabad a két kezem, hogy azonnal lássam mi jött.
Ráadásul egy színes óralapnál, nem biztos, hogy látni azt a kis pici bas... pöttyöt. -
turbulencia8
őstag
válasz
anonymus89 #6543 üzenetére
Hol lehet beallitani az SOS ertesitest?
-
amarna
tag
Üdv mindenkinek!
Kérdésem lenne. Ha érkezik egy értesítés, a kijelzőn meddig látszik, pár másodperc, vagy mondjuk míg el nem olvasom és törlöm?
Köszönöm. -
Degeczi
nagyúr
A cikkben szereplő lengyel watchface linkjében tudna segíteni vki?
-
-
rstwingo
tag
válasz
gereedigital #6569 üzenetére
Nincs még Odinos változat.
Melyik rom van rajta, mert ha DTG1 , akkor arra nem jön, vissza kell tenni DSL1-re és azonnal frissiteni fogja -
gereedigital
csendes tag
Fel tudná tenni valaki ide az uj frissítést? NetOdinnal feltenném mert nem akar ota frissítés jönni. R800 as óra sima bt. 42mm es.
Előre is köszönöm. -
Uzi74
senior tag
válasz
dragon1993 #6567 üzenetére
Ez tartósan vagy csak ma nem? Volt már döglött a samsung servere...
-
dragon1993
őstag
S7 Edge esetén nem működik a Wifi-s távoli kapcsolódás, a céges A40-el viszont igen.
Erre van valami megoldás? -
attila770
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem ,hogy nekem a menüpontok közül hiányzik az üzenetek és email mappa. Ez vajon hogyan lehetséges, valaki tudna segíteni ebben. Nagyon köszönöm!!
-
cicaslany86
aktív tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy folyamatos pulzusmérésnél egyszer csak megszakad a mérés egy magasabb érték mérése után? Van, hogy villog a szenzor ugyanugy, van, hogy nem, de a folyamatosan az utolsó értéket mutatja és van,hogy igy is marad újraindításig. Azt figyeltem meg, hogy szinte minden alkalommal egy magas érték mérése után. pl. 80-90kozott változik a pulzus 30percen át, majd felmegy 130-ra és kifagy.
-
guriga1234
addikt
Ezt a frissítést kihagyom. Számomra semmi olyan dolgot nem hoz, amire szükségem lenne, egyébként is karcsú az újdonságok felsorolása. Viszont ahhoz, hogy telepíteni tudjam, fel kellett volna szabadítanom 650 MB-ot. Ezeknek elmentek otthonról...
-
jupp008
senior tag
válasz
jupp008 #6557 üzenetére
Update
Felment a frissítés, telepíthető a Store -ból a Quad Hive. Most már engedi ! -
jupp008
senior tag
válasz
csaba1203 #6550 üzenetére
Kár... mindnesetre nekem is most megy a frissítés hátha lesz valami haszna.
Ha más nem akkor legalább megoldódhatna az a hiba ami a gyors válaszok random ürítését érinti. Tegnap megint vihettem fel újra az összes gyors üzenetet, mert kb. 3 hét után ismét törölte az összeset. -
bubbanto
csendes tag
Az is volt, de nem akarta az igazságot ,aztán kikapcsoltam a wifit az órán és sikerült. Vagy csak összejött magától......
-
bubbanto
csendes tag
Sziasztok,
Már vagy ötödször próbálom telepíteni, de mindig megállt egy idő után és nem sikerül az átvitel.
Másnak minden gond nélkül ment? -
kicsi007
tag
Nekem még a 46 mm LTE verzióra nem jött semmi..
-
TiMoN
senior tag
válasz
Impair1980 #6545 üzenetére
Nekem is már telepíti is. Kíváncsi vagyok miben lesz jobb, de nem várok nagyon semmit
-
csaba1203
addikt
válasz
Szedem is lefelé! -
PedroPascal
őstag
válasz
Nekem is
-
Impair1980
aktív tag
Megjött a frissítés!
-
szilasz007
aktív tag
válasz
anonymus89 #6541 üzenetére
Danke! Ez hasznos tipp volt. Ha majd vegre kiszabadulhatok termeszetbe, ki is probalom majd
-
anonymus89
addikt
válasz
turbulencia8 #6542 üzenetére
Pont olvastam egy hszt erről ïgy holnap ki is próbálja majd.
Még egy kérdés ha az sos értesítés csak 1x küldött gps helyadatot és azóta 1x sem kkor mi lehet a probléma? -
turbulencia8
őstag
válasz
anonymus89 #6541 üzenetére
Ja, az nagyon jo app turazashoz! Biciklin a Komoot jobban tervez (mondjuk utobbi az oran nem mutat terkepet, csak utasitasokat).
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #6540 üzenetére
Faternak rajta van már a telójár a locus map pro így Galaxy store -ból simán letölthető az órára a pro verzió.
Mutatja az összes rögzített útvonalat a héten, nagyon király próbáljátok ki. -
anonymus89
addikt
Sziasztok, átadtam faternak az órát és érdeklődik van-e túraútvonal kijlezésre, esetleg túratérképek megtekintésére valós gps adatokkal?
Ezeket már megtaláltam: GPX tracklogger, GPS view -
Balzak83
senior tag
Azt nem tudjátok, hogy az új Tizen kijön-e R805F-re is (LTE változat)? Aki egyébként felrakta az újat, észre vett változást a korábbiakhoz képest, az a pár újdonságot leszámítva? Üzemidő, sebesség, stabilitás, stb.
-
Uzi74
senior tag
Samsung pay ma elindult a német régióban is. A wear appban párosítottam egy GW és GW3-t is, sajnos csak az egyiken lehet a pay egyidőben aktív - ba beállítom az egyiken, leszedi a másikról. (a figyelmeztetés ellenére megmaradt a kártya mindkét órán, a chat szerint menni fog a fizetés, kíváncsi leszek) - ja és megy Samsung telefon nélkül is.
-
orwi
tag
Sziasztok. Szeptemberben lesz 2 éve hogy megvan a óra,de azt vettem észre,hogy a pulzusmerő, stresszmerő és az alváskövetés nem működik. Nem reagál a óranézesre sem,ahogy a csuklódon megnézned az órát. Már csináltam visszaállítását,ki is kapcsoltam,de így sem jó! Van valami még amit el lehet követni,vagy szervíz?
-
turbulencia8
őstag
Frissult ma a Komoot, az egyik legjobb biciklis app.
-
francz'70
senior tag
Van valakinek valami ötlete, hogy miért nem tudok a store-ból az órára letölteni pl. óraszámlapot. Tegnap még ment...
Újraindítás megvolt a telón is (Note10+) az órát alaphelyzetbe is állítottam, töröltem a wear, plugin és store adatokat is. A telóról tudok küldeni az órára pl. képet stb. de a store-ból nem megy az órára semmi.Kiírja ,hogy letöltés és csak áll, nem történik semmi... -
Uzi74
senior tag
válasz
francz'70 #6522 üzenetére
Köszönöm a tippeket, időközben kiderült a probléma: Az óraszíj csat mágnese lehetett túl közel a lünettához (a fellelhető videókban láttam, hogy mágneses-indukciós alapon érzékeli a forgatást) Távolabb tettem a csat mágneses részét, egy idő múlva magára talált az érzékelő
-
sirkan13
aktív tag
Nézd meg a galaxy watch beálltásokban a telefonon,haladó beállítások ébresstés kerettel.Én jezdetek óta így használom hogy ki van kapcsolva.
-
Uzi74
senior tag
A lünettát hiába tekergetem, egyik pillanatról a másikra nem reagál rá semmit az óra. Van valami beállítás ahol ez kikapcsolható és véletlenül bekattintottam? Az érintőképernyőre reagál rendesen.. (újraindítottam egyszer, full reset még nem volt)
-
jupp008
senior tag
válasz
ruszi_tomi #6516 üzenetére
Szerintem erre a régióra meg nem adták ki a frissítést.
A Quad Hive számlapra már rá vagyok izgulva egy ideje és nem is találtam meg a módját hogy letudjam vhogy tölteni. -
ruszi_tomi
aktív tag
Az hogy kinek mikor jön frissítés mitől függ? Galaxy watch 42mm lte nélkül van nekem, de eddig semmi........
-
Dokker2
tag
Galaxy watch update
https://youtu.be/wZI8ZGCYytY
-
tarcsika
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan oldalt ahol galaxy watch 46mm-hez lehet kapni alkatrészeket? Konkrétan a kijelző körül lévő műanyag gyűrű kellene! A számlap ami a kijelző és a tekerő közt van!
-
gyuri2008
veterán
Az ekg ugye nem tudja az óra?
-
Arcanine
tag
Jön az 5.5 nekünk is: [link]
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Berepedt üveget (a kijelző előtt) mennyiért cserélnek szervízben? -
vilmose33
őstag
válasz
dragon1993 #6502 üzenetére
Ennyiért ajándék, amúgy nagyon jól néz ki.
-
brsanya
csendes tag
Sziasztok! Használ valaki p40 lite telefonnal samsung watch órát? Mik a tapasztalatok? Nekem van néhány problémám. Hátha tudna valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei watch GT5
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Series 10 46MM Fekete Színben Vadonatúj állapot csak kipróbált 2Év iStyle Garancia
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest