Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi68
tag
-
kdennis
aktív tag
válasz
Randomized
üzenetére
Ezek szerint, 2020-ban minden technikai kütyü 10 évet fejlődött, csak a samsung pay és az esim nem!
-
ates2
senior tag
Ha az óra meg a teló azonos wifi hálózaton van nem kéne minden értesítést megkapni ?
vagy mik azok az értesítések amiket megkap az óra is ?
-
nylacika
aktív tag
válasz
Randomized
üzenetére
Nemrég olvastam valami olyasmit, hogy a régi kártyákkal továbbrí is használható az alkalmazás, viszont az új kártyákkal már nem lehet használni. Talán a Curve küldte az e-mailt karácsony előtt.
-
Randomized
csendes tag
Sziasztok!
Nektek még működik a Curve kártyás trükk? Nekem valahogy nem akar összejönni. Én csinálok valamit rosszul? Nekem annyit ír ki, mikor megadom az adatokat, hogy "Card issuer not supported by Samsung Pay".Ha mégis valahogy működésre lehet bírni, akkor szívesen használnám én is, de nem létfontosságú. Csak azért kicsit mégis szomorú, hogy csak ezért kértem ezt a kártyát, mégsem tudom használni.
-
palee69
senior tag
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
zsolya
csendes tag
válasz
Diokhan
üzenetére
Megtettem...májusig lapoztam vissza, de R830-asra firmware-t senki neki flashelt, garanciáról nem találtam hozzászólást, lehet én voltam figyelmetlen. Az órán kívül minden eszközöm almás, ezért nekem idegen terep a Samsung, nem mond nekem semmit az OXA/OTA/stb., ezért kértem segítséget.
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Viber, messenger hívások fogadására/indítására nincs valamilyen megoldás?
-
zsolya
csendes tag
Üdv!
Most vettem egy Galaxy Watch Active2-t a feleségemnek, és a Samsung Pay-t szeretném neki megoldani az óráján. Curve kártyát már rendeltem, aktiváltam is, viszont a firmware flasheléssel még vakaródzom. Az óra SM-R830 modell, ehhez találtam R830XXU1BTG1_Tizen_3File_CSC (OXA).EF_136449e696 firmwaret. Ezzel meg tudom oldani a régióváltást? (ez az első Samsung óra a családban...)
Plusz kérdés, hogy egyébként ezzel a firmware flash mutatvánnyal a garancia megy a levesbe?
Köszönöm!
-
gyuri2008
veterán
Vér oxigént mér az óra?
-
Diokhan
addikt
válasz
knyitogato
üzenetére
Beégni biztos nem fog!
boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
Varoz
addikt
Totál más hálózaton szerinted mi alapján csatlakozna a telefonra? Ez tök logikus, hogy nem megy.
Már az eSIM-es verzió léte is egyértelműsíti, a Samsung boltos simán csak nem ért hozzá.
knyitogato2 éves az órám, semmi beégés. Értem én, hogy Samsung meg Amoled, de soha nem is hallottam ilyet, hogy beégne a Watch, rákeresve se találtam semmit. Szerintem feleslegesen aggódsz.
-
buci30
addikt
válasz
jupp008
üzenetére
Akkor jó lenne ezt tudni mert az ügyfél számon azt mondták és nekem is ez a logikus.
De egy Samsung boltba lévő eladó meg hogy ha bármilyen wifi-n vannak akkor is.
De így hülyeség lenne az eSIM verzió mert szinte minden hol van mar free wifi.Akinek nem eSIM verzió van próbálja ki légyszíves!
-
jupp008
senior tag
Úgy emlékszem csak azonos wifi hálózat esetén működik.
-
buci30
addikt
Sziasztok
Már nem rugóm mi az igaz így ide írok mivel itt van aki használja és...
Szóval van a sima watch és az eSIM változat.A Samsungot hívtam ők mást mondtak mint egy Samsung boltba ez az érdekes...
Szóval egy sima Watch3 ami ugye nem Lte és nem eSIM csak Bluetooth és wifi képes.A kérdés Wi-Fi témába lenne:
Akkor ha én mondjuk itthon hagyom a telefonom ami Wi-Fi-re van csatlakozva, és az órával tegyük fel elmegyek otthonról de egy olyan helyen vagyok ahol free wifi van.
Akkor az értesítéseket megkapom az órára ha csörög a telefonom otthon mint bejövő hívás?
Vagy csak akkor ha Bluetooth hatótávba van mind kettő készülék, vagy pedig egy azonos wifi hálózaton?
Vagy akkor is megkapom ha otthon wifin van a telefon én pedig az órával xy helyen vagyok de ugyan úgy wifin?A Samsung boltba azt mondták így is atmegy a hívás és értesítés ha mind kettő készülék wifin van független attól hogy nem egy wifi hálózat az!
Samsung oldalt hívtam ott azt mondták ez csak akkor lehet ha eSIM képes órát veszek. -
Diokhan
addikt
válasz
knyitogato
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy egy idő után kikapcsol magától.
-
-
knyitogato
őstag
Sziasztok!
Most vettem birtokba egy 46-os verziót, használtam a keresőt, de nem találtam választ a kérdésemre, töltés közben ki lehet kapcsolni a százalékkijelzést? -
niklebi
senior tag
válasz
szokelaszlo
üzenetére
Ez az utolsó verzió: 4.0.0.7 Azóta nem volt frissítés.
-
paolinho
addikt
EZ a leírás a Samsung Pay aktiválása kapcsán a Galaxy Watch-nál (SM-R805F) is működik? Van esetleg valami, amit a leírtaktól eltérően kell csinálni?
Előre is köszi a segítséget! -
niklebi
senior tag
Félre ne érts nem akarom a Samsungot védeni, de Apple [így] került Magyarországra. A Google Pay sem elérhető egyik magyar bank kártyájával sem, csak és kizárólag a Curve és ha jól tudom a Revolut kártyáival használható. Majd ha letudod az áruházból hivatalosan tölteni és magyar banki kártyát hozzáadva tudod használni akkor lesz itt ténylegesen.
-
Varoz
addikt
válasz
szilasz007
üzenetére
Már 2 éve megvan hibátlanul, nem akarok másikat venni.
Van telefonom amivel tudok fizetni, csak néha még egyszerűbb lenne az óra. De hát ez van. Mókolni, romolni nem akarok. Egyszer csak megoldják.
niklebiDe, a Samsung sara. Apple és Google Pay is van már, érdekes módon. A bankok saját appjáról nem beszélve. De ez a része ami nem igazán érdekel, vagy működik vagy nem.
-
niklebi
senior tag
A Samsungnak ahhoz nem sok köze van, hogy itt nem használható. Amíg valamelyik bank nem engedélyezi a használatát addig itt hivatalosan nem fog működni. Ezért kell a Curve kártya, mert ők engedélyezték a S. Pay használatát. Az összefoglalóban leírt óra átállítás egy-két dologban elavult, de tökéletesen működik. Pl: az én SM-R805F órám BTU régiós, és angol régiónak megfelelő rom van rajt. Így ugyan úgy frissül, mint előtte amikor magyar régiós volt. Egyszer kell megcsinálni és kész.
-
niklebi
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy új fejegységet az autóba. Xtrons gyártmányú, Android 10 van rajta. Az órát kapcsoltam BT-on, meg is jelenik, kapcsolódik is, de az istennek sem tudom rávenni,hogy szinkronizálja a névjegyzéket. Ha fejegységen megnyomom, hogy szinkronizáljon nem történik semmi. Ha a telefont társítom akkor megjelenik a névjegyzék. Az óráét miért nem jeleníti meg? Mit nem állítottam, vagy kapcsoltam be? A régi amíg működött automatikusan megjelenítette az óra névjegyzékét. -
Varoz
addikt
Sziasztok!
Samsung Payre van egyszerű megoldás vagy bármilyen fizetési lehetőség? Vagy csak az összefoglalós bonyolult verzió?
-
korimv6
aktív tag
Sziasztok. Találkozott már valaki olyannal, hogy az órán indított futó edzés magától leáll. Sehonnan sem tudom elővarázsolni, de az edzés előzményekben ott van. Ilyenkor indítok egy újabb edzést, de az csak akkor fut, ha kb 600-700 méterenként pillanat megállítom az edzést. Próbáltam, hogy a Note9-en újratelepítettem az Shealth alkalmazást, de eddig nem hozott javulást. Most az órát telepítettem újra, még nem próbáltam, higy jó lett-e?
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Nekem Galaxy Watch-m van, elküldte nekem valaki a Watch 3-s számlapjának a linkjét, de a telefonom azt írja nem kompatibilis az eszközzel, van valami mód rá , hogy feltehető legyen az órámra?
Köszi!
-
sbalu1
senior tag
Nálam újabban a névjegyzékben a kontaktok társított fotói tüntek el.
-
jupp008
senior tag
Más nem találkozott még azzal a problémával, hogy a híváselutasító üzenetek egyszercsak eltűntek ? Az összes ! Ezt egyszer már eljátszotta random, most már 3x viszem fel a szövegeket ... ami ráadásul 30 karakter lehet csak és emlékeim szerint ez régebben több volt.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Először Mi Mix 3, arról váltottam Mi Note 10-re. Mindkettőn Android 10 és MIUI 12 van,
semmi hiba. Nálam az óra nem csinált automatikusan semmit, csak nem akart párosodni a Note 10-zel. Ezért csináltam az órán gyári visszaállítást, utána már ment minden, mint a karikacsapás.
Ha esetleg segít, nálam ezek vannak:
Galaxy Wearable: 2.2.34.20091461
Galaxy Watch Plugin: 2.2.05.20110441N
Samsung Kiegészítők szolgáltatás: 3.1.94.11128
Lehet hogy én szimplán szerencsés vagyok. -
Szigma70
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Köszi
Igen, a Vancednél emlékszem erre a problémára, meg is oldja, itt is próbáltam, másnál működik, nálam nem sajna. Most beszereztem a régebbi plugint és a Wearable appot, este próba.
Sajna a MIUI12 vel van a probléma -
Szigma70
addikt
válasz
zhorvath
üzenetére
Köszi
Milyen Xiaomik? És MIUI 12? Az óra automatikusan alaphelyzetbe áll, ha más telefonhoz párosítod. Mivel nem az első órám, így minden telepítve.
A fentieknek meg annyit, hogy S2 vel kezdtem, Gear sport, S3, Watch, Aktív 2, Watch3 mind megy samu nélkül.Sőőőt... Sose volt és nem is lesz Samu telóm.
Ez az első hiba, de tele a net vele. Valami a Watch pluginnel van, akad a MIUI vel sajna. -
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Hogy tudnék független romot telepíteni az órára? Január óta nem kaptam frissítést. Esetleg egy leírást vagy linket szeretnék. Köszi
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem a második Xiaomi telefonom van, amin Android 10 van és mindkettőhöz hibátlanul csatlakozik az óra. Amikor a régi telefont lecseréltem, akkor az órán kellett egy gyári visszaállítást csinálni (persze előtte adatmentés), mert csak úgy volt hajlandó az új telefonhoz csatlakozni. Nem lehet, hogy a gyerek órája korábban már csatlakoztatva volt más telefonhoz? Új vagy használt az óra? Biztosan nem Android 10 hiba. A telefonon fent van a Galaxy Watch Plugin?
-
Diokhan
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
A telefonod a hibás, nézd meg, hogy minden plugin fel van-e telepítve. Egyébként ez minden gyártónál így van. Nekem Apple Watch van, nem is működik másik telefonnal. A samsungok csak samsunggal működnek hibátlanul, a xiaomi és huawei pedig a sajátjukkal. Párom Samsung fit-e órája sem működik jól a p30 lite-al, ami neki van.
-
Szigma70
addikt
válasz
csaba1203
üzenetére
Köszi az építő jellegű posztod. Ezeket a kinai dzsunkákat használom nagy megelégedéssel évek óta, a hypeolt Samu helyett.Több ilyen óra van a birtokomban / család/, és több telefonnal is van használva, egyik sem Samu. Mióta frissülnek 10-es droidra, azóta vannak gondok. Tele a net vele. És nem a telefon, hanem a 10 es android a ludas.
Valakinek hasznosabb infó? -
csaba1203
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Nem az óra a hibás, hanem a csodálatos xiaomiauo telefonod....
Ezerszer le lett írva, hogy igazán csak a Samsung telefonjaival működik tökéletesen.
Valahol a beállítások környékén nézz szét, hogy a wearable alkalmazásnak megadtál e minden engedélyt?
Ezek a kínai dzsunka telefonok külön kategória a te eseted sem egyedi. -
Szigma70
addikt
Sziasztok!
Srácok, mondjatok valami okosatVan egy Galaxy Watc-őm már jó ideje, most a gyereknek is vettem egyet. Nekem egy Xiaomi Note pro-m van, a gyereknek egy Xiaomi Note 8T-je. A ő őráját a saját telefonjához az istenért sem tudjuk párosítani. Az enyémhez simán párosul, minden ok, így az óra OK. Az ővéhez nem véglegesül a párosítás.
Utánaolvasva az Android 10 a ludas. Mi a megoldás? Nem hiszem, hogy egy ilyen eszköznél nincs rá megoldás. Felháborító, hogy ilyen dolgok lehetnek egy ilyen kategóriájú óránál.Ötletek?
Köszi előre is
-
kaisers
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Köszönöm
-
sbalu1
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Kösz a linket!
-
dragon1993
addikt
válasz
kaisers
üzenetére
Nem tudom, de a watchfacecoupon.com hasznos lehet.
-
kaisers
aktív tag
Hol illetve hogyan tudom megnézni vagy keresést szűkíteni az akciós óra számlapokra? (Mint pl. Play Store alkalmazasok az Appsales alkalmazásban. - bár gondolom ilyen lehetőség nincs)
Nem arra a heti 3ra gondolok, azon kívül is van még... -
turbulencia8
addikt
El is felejtettem, hogy az S20 tudja tolteni a Galaxy Watch-ot, ez utazaskor hasznos lesz nyaron.
-
gery14
senior tag
Sziasztok. Alirol v Ebayrol kéne nekem szíj 46mm es orához. Extra hosszú kéne nem gyerek méret és nem szilikon van valakinek bevált linkje? A gyári L es szíj utolsó lukában ér csak be kényelmetlen likcsit
-
turbulencia8
addikt
A Gear Trackert hasznalja valaki?
Elsore nem mukodtak a fizikai gombok, de csak a beallitasban kellett kikapcsolni a funkciogombok opciot, most minden remek. A telo gps-et hasznalja, ahol ki kellett kapcsolni az akkukimelo modot. A Gear Tracker premium elofitetese er valamit? -
Arcanine
tag
Nekem nagyon ritkán előfordul, hogy amikor felveszem telefonon, akkor átdobja az órára a beszélgetést, de ezt csinálta korábban Nokiával is, és most egy A51-el is. De ez tényleg csak pár havonta egy egyszeri agymenés neki, és hívás közben ilyenkor vissza tudom tenni a telefonra. Legközelebb meg megint jó.
Ami nálam be tud kavarni, az az, hogy ha egyszerre van a fejhallgató és az óra a telefonra csatlakozva, olyankor nem enged a telefonon beszélgetni.
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Volt már valakinél hívásfogadási probléma, szintén Samsung telefonnál? Az a helyzet hogy a családban van S8, S8+ és S10e, amik mellett fut Watch Active2 és Watch is. Mindegyik permutációnál előfordul, hogy híváskor nem tuod felvenni a telefonon csak az órán. Restart után egy darabig jó. Az S10e esetében ez a hiba megszünt, de nem tudom hogy minek köszönhetően. Sejtésem szerint telefon updatelehetett, mert ugye az S8 -nál már csak biztonsági frissítések jönnek, míg az S10e -re még jött Android 10.
Végül is a lényeg, hogy ismert e a hiba és van e rá megoldás. Gondolom hogy ismertnek kellene lenni, ha a családban 3 -ból 3 -nál előjött...
-
bajnokpityu
félisten
-
paolinho
addikt
Abban tudna valaki segíteni, hogy miként tudnám a Strava mobil-applikációban megjeleníteni az órán szintén a Strava app-pal mért futásadatokat? Kvázi hogyan lehet társátani a két app-ot?
Ha ez nem megoldható, milyen megoldás van arra, hogy pl. az útvonalat, vagy annak rész-, és összadatait meglehessen utólag tekinteni? Korábban a Stratos 2-vel ez sima ügy volt, ezzel az órával viszont még nem sikeredett.
-
Maxximus
őstag
-
radar
tag
Curve kártyát szeretném használni Galaxy watch active 2-vel (825F) és rá tenném a vérnyomásmérőt is.
Leírást és szükséges fájlokat tudna nekem küldeni valaki.
Köszönöm! -
nylacika
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
Nimda
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
Ha ez igaz, nem szivesen venném. Pedig most akciós néhány helyen (42mm). A W3 nekem túl nagy sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Garmin Fenix 7s Solar eladó! Valós állapot, műszakilag hibátlan, számlával!
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Örülök, hogy megoldódott.