Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Ami infokat eddig talaltam a problema kapcsan ez a panelnak a hibaja lesz, kiszortak valami b grade 120hz-es IPS paneleket a legujabb szerias 2. legdragabb tabletukon, yikes
Meg hetvegen tesztelgetem , ha nem tudom megszokni akkor sajna megy vissza, sajnalom a boltot megha egy nagy multi is
Egyebkent a Samsung ugyfelszolgalatot meg mindig nem tudtam felhivni, 0680 utan 7 szamjegyet irnak, de ezek 6 szamjegybol allo szamok szoktak lenni WTH
Irogatni nem akarok nekik, mert van idejuk sablon valaszokra, mig telefonon rogton lehet kontrazni a sablont
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Somatom
veterán
A közeli megosztás lenne az? Vagy, ehhez frissítenem kéne 11 -re?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Köszi, közben meglett. Engedtem frissíteni 11 -re és maradt U1. Most újabb frissítést jelez, de ez már U2. Samuéknál az a szokás, hogy az első Androidverzió-frissítést az előző bootloader-verziójával adják ki. Ha vmi elcsesződne, akkor Odin -nal legálisan (értsd: Knox ugrás nélkül) vissza lehet állni az előző Androidverzióra. Ha viszont megváltozik a bootloader-verzió, akkor ezt már nem lehet megtenni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Pierre75
senior tag
-
kat
tag
Én szeretten a xiaomi ezen funkcióját...
3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB Új 12 hó ótállással!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th gen. Air 5 Air 6 , Ipad Pro Mini 6 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bomba ár! Acer Switch SW512 - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 12" QHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 5th gen M1 64GB WiFi + Cellular - Kártyafüggetlen + Apple pencil 2. gen
- Apple iPad Air 5TH GEN (2022) 64 GB Wifi+Cellular 5G M1 CHIP 2026.02.25 GARANCIA
- Hibátlan, újszerű ONYX Boox Note Air 3C szines e-book olvasó - Még 21 hó magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Oscal Spider 8 ütésálló tablet
- Új Lenovo Pad Pro 12.7
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest