Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként ti mennyire használjátok ki a tabban rejlő funkciókat? Azért kérdezem mert néha olyan érzésem van, hogy a felszínt se karcolgatom a lehetőségeknek csak azért mert lusta vagyok tanulni az eszköz használatát.
pl a toll okos funkciót közül nem használok semmit -
Én most vettem amazon prime days alatt egy galaxy buds plust 22.000ért, baromi jó vétel volt pedig szkeptikus voltam a hangzást illetően.
Azonnal párosodik az eszközeimmel és jól szól! Ajánlom -
válasz
Szaszabond
üzenetére
köszi, este ránézek
-
válasz
Szaszabond
üzenetére
gondolom nem itthon vetted
-
Ti mennyire használjátok ki az s7-ben rejlő lehetőségeket?
Én nagyon csak a felszínt karcolgatom mert nem vettem még a fáradtságot, hogy tanuljak.... ez az én hülyeségem tudom.
A másik kérdésem, hogy csak én keresen folyton a tollon a gombot? Nagyon elcseszték, hogy azonos a szín és nincs a felület másként kezelve.
Most ott tartok, hogy ragasztok a gombra egy piros kis matricát így
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
elég masszív értékvesztése van mert nem alma van rajta

-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
hol volt 150?? szolgáltató előfizuk?
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szia,
A korlátok továbbra is megvannak apple fronton, én is ugyan ebben a dilemmában voltam. Szerintem az android kötetlensége miatt egyszerűbb lenne az életed a tab s7-él, én ezt választottam a több tárhely, toll és 120hz-es képernyő miatt. A leghasznosabb feature viszont esetemben a multi user fiok volt, feleségem így használhatja az ő profiljával és nem kavarunk bele egymás dolgaiba. Eladás szempontból az apple jobban tartja az árát ez tény és az optimalizált appok jobban mutatnak de én elvagyok a "nagyított" android appokkal. Email, office, remote access robot programozásra (ipari robot). Apple fronton a toll további 60e forint, nekem az már bőven over budget volt. A teljesítmény miatt viszont ne aggódj, nagyon jól teljesít a gép és a DEX miatt asztali gépet csinálhatsz a gépből. Én nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest