Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz kchris78 #509 üzenetére
mindegy, hogy pendrive, HDD vagy microSD kártya, ha 4GB-nál nagyobb fájlokat akarsz rajta tárolni (filmek, stb), akkor exFAT fájlrendszer. Pl. én vettem egy 256GB-os Sandisk Extreme microSDXC kártyát, az már eleve exFAT-ra volt formázva. Beraktam, mukod, örül
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Somatom
veterán
válasz kchris78 #466 üzenetére
Hááát.... Én bepróbálkoztam a Vodánál úgy, hogy Red Free -ben voltam, ami a második legdrágább csomag. A részletfizetést erőltették. Mondtam nekik, hogy itt a pénz egyben, inkább adjanak kedvezményt. Mondtak olyan árat két év hűséggel, hogy az ED -nál megkaptam olcsóbban, függetlenül.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Teal'C
veterán
válasz kchris78 #452 üzenetére
Lényegében semmi értelme, egy negyed milliós készülékről beszélünk és azért trükközzek funkciókkal stb.. hogy mondjuk 2 év múlva ne kelljen tízezer forintot kifizetni egy akkura??? Kössz de kössz nem.
Mellékesen megjegyzem 3 év a gari de ha 2 év múlva beég a kijelző akkor gariban cserélik és mellé az akkut is mivel ki kell szedni már nem teszik vissza a sérülés veszélye miatt.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
válasz kchris78 #448 üzenetére
És mi az értelme én mint műszaki ember és jártas az ilyesmiben egyszerűen nem értem hogy bárki hogyan találhatott ki ekkora f@szságot hogy ettől bármi is jobb lesz az akku élettartamában.
Az igaz hogy több napot tudsz így kiszámolni a végére de több ciklust nem.
Minőségtől függően 1200-1500 ciklust bírnak az akkuk. Napi egyszer töltöd tökig akkor is minimun 4 év mire elkezd elhajolni az akku.
1 ciklus a készülék álltal jelzett 0-100% töltés
Tehát ha mindíg 50-100% között töltöd akkor két töltés lesz 1 ciklus
Ugyan így van ez a 0-80% közt is.
Amúgy pedig nem azzal ölöd meg hogy 100 ra töltöd hanem ha 0-ra meríted!!![ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Pierre75
senior tag
válasz kchris78 #439 üzenetére
Túl sok a változó: energiatakarékosmód, kikapcsolt bt, wifi mellett esténként vmivel jobban merül nekem is mint egy tab s2. De használva egyforma üzemidőket futnak.
Pdf, videó mellett is bekapcsolom az energiatakarékos módot, mert a cpu úgy is elegendő, 120Hz helyett 60Hz ad még 1 plusz órát
És vmelyik google izémizé (még nem jöttem rá, melyik, de kikapcsolt adatok auto szinkron mellett) 24 óránként ha nem kap netet, elkezdi dobálni a "hiba a kapcsolódás során" feliratot. -
Teal'C
veterán
-
Somatom
veterán
válasz kchris78 #429 üzenetére
Tipp.
Ha nem kell kihasználnod a teljes akkukapacitást és gyakran vagy töltőközelben, akkor kapcsold ki a gyorstöltést és állítsd be, hogy csak 80% -ig töltse az akkut! Sztem ezzel megteszed, amit megtehetsz az akku hosszabb élettartamáért.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz kchris78 #424 üzenetére
Hasonlóm van. Egy pendrive -ot még elvisz vele, de külön tápolás nélkül a képkimenet már bizonytalan és HDD -nél is instabil. Mobil üzemben powerbankról szoktam megtápolni. Még egy furcsaságot tapasztaltam. Azt hittem, hogy bedöglött a tablet, mert nem talált pozíciót. Már elkönyveltem, hogy szervíz lesz. Aztán kihúztam az adaptert a tabletből és azonnal megjelentek a műhódok.
-
Somatom
veterán
válasz kchris78 #412 üzenetére
Ez tényállás. Pl. a Servers Ultimate pro több, mint 60 különböző szervert tud futtatni. Én FTP -t és WebDAV -ot használok adatátvitelhez, streameléshez. Ismeri a NAS -om, a Linux, a Windows, az Android, stb. A kérdés az, hogy az iPhone ismeri-e.
-
Somatom
veterán
válasz kchris78 #405 üzenetére
Azt látod az appokban, amit egy telón. Nem értem, hogy ezzel mi a gond. Egy normális böngészőt be lehet úgy állítani, hogy azt lásd, amit PC -n. Videókat is teljes képernyőn, vagy ablakban néz az ember.
A DeX sztem vacak. A freeform multiwindow módot használom, az több szabadságot ad, mint a DeX.
A tab bármilyen más eszközzel tud kommunikálni szabványos protokollokon. A baj az, hogy az ostoba szifon kapcsolati képességei korlátozottak. Erről nem az Android tehet.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Kindle PaperWhite 1 WiFi ebook, e-book olvasó világítással eladó.
- Kindle Basic 2 (2016) 8th ebook, e-book olvasó eladó
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest