Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz predakon #111 üzenetére
Köszi a leírtakat. A toll nem izgat annyira, inkább a billentyűzet lenne a lényeg. Gondolom a szoftveres támogatás ezen a szinten már jobb mint a noname tableteknél. Az andorid fájlkezelése meg jobban közel áll a lelkivilágomhoz.
Megpróbálom megnyomkodni MM-ben vagy valahol, ha találok kiállítva egyet.B.Cs.
-
István971
csendes tag
válasz predakon #109 üzenetére
Hello helló
Úgy néz ki, hogy nagyjából oldódik a probléma mert az összes file kezelő szépen csendben frissíti magát és helyre állnak a dolgok, plussz a Samsungtol is felhívtak és nagyon részletesen elmondtam nekik a problémát le is jegyezték aztán szerintem meg lesz ez oldva.
Szerintem ez egy nagyon remek tablet.
Ha az mond valakinek valamit, hogy iPad pro ról álltam át erre a tabra akkor az érteni fogja. -
Lord Gabor
csendes tag
válasz predakon #378 üzenetére
S-Pennel én a screenshotolást, meg a beépített translatet használom leginkább, meg a távvezérlés jó zenehallgatásnál, pláne a "varázspálcás" hadonászás, tisztára Harry Potternek érzem magamat.
A tablet funkció közül én az ablakos módot használom sokat (nem a dexet, hanem amikor csak simán lebegő ablakban használok appokat), webböngészés közben meg gamingnél jön jól sokszor. -
addikt
válasz predakon #388 üzenetére
Én igazából csak a kijelzőt és a jó hangzást használom ki, netflix és HBO Go-ra. Meg képregényt olvasók rajta. Note10+ mellett nem érzem igényét, hogy mélyebben bele ássam magam a Tab lehetőségeibe. Az első generációs Tab S már nagyon lassú volt, az note 3-mal volt egy idős, szóval a csere már ráfért.
My name is Bond, James... Dean.
-
i8910HD
csendes tag
válasz predakon #443 üzenetére
Bocsi a késői válaszért. Szeretem a tokot. Elegáns, van helye a tollnak, jó a kiosztása, most is arról irok. Talán jó lenne a magyaritás, de nem sikerült olyan helyet találnom, ahol ezt meg tudják jól csinálni, csak a tab s6 billentyűzetét tudják magyarositani. Persze jó lenne, ha az éleket védené, de én otthon használom, igy annyira nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Pencil 2nd Gen Bontatlan
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB WiFi tablet gyári billentyűzetes tokkal garanciával
- iPad 7th. 32GB Gold Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3881/
- újszerű iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok
- Apple iPad Air 5th gen M1 64GB WiFi + Cellular - Kártyafüggetlen + Apple pencil 2. gen
- Apple iPad Air 5TH GEN (2022) 64 GB Wifi+Cellular 5G M1 CHIP 2026.02.25 GARANCIA
- Hibátlan, újszerű ONYX Boox Note Air 3C szines e-book olvasó - Még 21 hó magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Oscal Spider 8 ütésálló tablet
- Új Lenovo Pad Pro 12.7
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest