- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Köszi, hogy szóltál.
Le is szedtem, de nem sok érdemi dolog van.
M1, én inkább azt a szoftvert várom amiben a magát a rendszert módosítják a tablethez. Röhej, hogy a Samsungnak kell az alkalmazásokat erőltetni a tablet méreteihez, miközben ez a google sara. Legalább hamarosan megérkezik az is.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Vinczenzo
csendes tag
Köszönöm a választ!
Azért volt fura nekem a több havi frissítések elmaradása, mert mostanában a Samsung mindenhol reklámozza, hogy havi biztonsági frissítés van, erre nekem most is csak a júniusi van fent, de valahol meg azt olvastam, hogy volt júli es augusztusi is :/
meg pont ezeket használja az ember mindennap internetre és így el várható, hogy gyakrabban legyenek frissítések, mert biztos mindig van valami rés a pajzson. -
Vitee
aktív tag
Már nem bírtam szerkeszteni, de kicsit utána olvastam redditen és elég sok ilyen jellegű panasz van, de mindnek az a vége, hogy ez ilyen, ez normális.
Egy srác hónapokig küldözgette mindenhová, de a végén ugyan úgy kapta vissza, mint előtte.
Samsung szerint ez ilyen és kész. Nyilván nekem is feltűnt, de én se foglalkoztam vele, úgy voltam vele, hogy gondolom ez a normál működése.
De hogy a sima s7 miért nem ilyen? Na az jó kérdés..."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
Elhiszem, nekem sajna nincs összehasonlítási alapon, de egyszer megnézem ahol ki van állítva mind a kettő, hogy mi a helyzet.
Twitchet nézek rajta most, és a dokkoló környéke valóban meleg, de ez nekem ilyen mióta kibontottam, így nem foglalkoztam vele.
Akiknek S7+ van, van hasonló tapasztalatotok?"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Szólánc.
- EAFC 25
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest