Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
Elhiszem, nekem sajna nincs összehasonlítási alapon, de egyszer megnézem ahol ki van állítva mind a kettő, hogy mi a helyzet.
Twitchet nézek rajta most, és a dokkoló környéke valóban meleg, de ez nekem ilyen mióta kibontottam, így nem foglalkoztam vele.
Akiknek S7+ van, van hasonló tapasztalatotok?"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
Már nem bírtam szerkeszteni, de kicsit utána olvastam redditen és elég sok ilyen jellegű panasz van, de mindnek az a vége, hogy ez ilyen, ez normális.
Egy srác hónapokig küldözgette mindenhová, de a végén ugyan úgy kapta vissza, mint előtte.
Samsung szerint ez ilyen és kész. Nyilván nekem is feltűnt, de én se foglalkoztam vele, úgy voltam vele, hogy gondolom ez a normál működése.
De hogy a sima s7 miért nem ilyen? Na az jó kérdés..."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vinczenzo
csendes tag
Köszönöm a választ!
Azért volt fura nekem a több havi frissítések elmaradása, mert mostanában a Samsung mindenhol reklámozza, hogy havi biztonsági frissítés van, erre nekem most is csak a júniusi van fent, de valahol meg azt olvastam, hogy volt júli es augusztusi is :/
meg pont ezeket használja az ember mindennap internetre és így el várható, hogy gyakrabban legyenek frissítések, mert biztos mindig van valami rés a pajzson. -
vodrosjozsi
őstag
Köszi, hogy szóltál.
Le is szedtem, de nem sok érdemi dolog van.
M1, én inkább azt a szoftvert várom amiben a magát a rendszert módosítják a tablethez. Röhej, hogy a Samsungnak kell az alkalmazásokat erőltetni a tablet méreteihez, miközben ez a google sara. Legalább hamarosan megérkezik az is.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Programozás topic
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Tomb Raider Remastered I-III
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan Új Apple iPad 9th gen Ezüst 256Gb Wifi
- iPad Pro 12.9" (1. generáció) - 256 GB - Asztroszürke - KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó egy bontatlan új iPad 2022 (10th gen) 64Gb Silver Wifi+Cellular, 1év Apple Garanciával
- iPad Air 13" 2024 - Cellular WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest