Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
i8910HD
csendes tag
Sziasztok! Fóliát milyet ajánlotok tab s7-re? SE Storeban 10990 ft-ért ajánlottak egyet, amivel elvileg a pen is jól működik, kicsit soknak tűnik az ára.
-
i8910HD
csendes tag
válasz vodrosjozsi #673 üzenetére
Nekem is sima s7-esem van. Van hozzá gyári keyboard coverem, átfestett, magyarosított billentyűzettel. Így az igazi a gépelés nekem. Nagyon hiányzik viszont a windows, elsősorban azért, mert sokat dolgozok powerpointtal, excellel, worddel, és nem tudja az android ugyanazt hozni, sajnos. Van mód arra, hogy windows legyen egy ilyen gépen? Ez nagyon érdekelne. Köszi a választ előre is.
-
i8910HD
csendes tag
Sziasztok.
Valamiért az utóbbi napokban nem nyitja meg a gmail app a csatolmányokat. Mi lehet ennek az oka? Mit tehetnék?
Köszönöm szépen! -
i8910HD
csendes tag
válasz predakon #443 üzenetére
Bocsi a késői válaszért. Szeretem a tokot. Elegáns, van helye a tollnak, jó a kiosztása, most is arról irok. Talán jó lenne a magyaritás, de nem sikerült olyan helyet találnom, ahol ezt meg tudják jól csinálni, csak a tab s6 billentyűzetét tudják magyarositani. Persze jó lenne, ha az éleket védené, de én otthon használom, igy annyira nem zavar.
-
i8910HD
csendes tag
Sziasztok! Január óta van meg a tablet (S7, wifi-s), SE Store-ban vettem. Nagyon tetszik. Főleg a következőkre használom: zoom (skype, stb), tanulás: pdf-ek olvasása és jegyzetelés rá (Noteshelf program jött be legjobban, de ha van jobb tapasztalat, szívesen várom), netezés, youtube, ppt fájlok olvasása, gmailezés, néhány játék a play áruházból. Szeretem a pent is. Van billentyűzetes tokom is, rossz volt, hogy nem magyar a kiosztása, de megszoktam. Fólia nincs. Aksi nagyon jól bírja, szép a kijelzője. Sajnos annyira nem tetszik a word, nem tud annyit, mint egy laptopon; ez a legnagyobb hibája számomra, ha ez menne, teljesen kiváltanám a laptopot vele. Majd még lehet lesz 1-2 kérdésem. Köszi, ha elolvastátok. L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Le Mans Ultimate
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest