Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
i8910HD
csendes tag
Sziasztok! Január óta van meg a tablet (S7, wifi-s), SE Store-ban vettem. Nagyon tetszik. Főleg a következőkre használom: zoom (skype, stb), tanulás: pdf-ek olvasása és jegyzetelés rá (Noteshelf program jött be legjobban, de ha van jobb tapasztalat, szívesen várom), netezés, youtube, ppt fájlok olvasása, gmailezés, néhány játék a play áruházból. Szeretem a pent is. Van billentyűzetes tokom is, rossz volt, hogy nem magyar a kiosztása, de megszoktam. Fólia nincs. Aksi nagyon jól bírja, szép a kijelzője. Sajnos annyira nem tetszik a word, nem tud annyit, mint egy laptopon; ez a legnagyobb hibája számomra, ha ez menne, teljesen kiváltanám a laptopot vele. Majd még lehet lesz 1-2 kérdésem. Köszi, ha elolvastátok. L
-
i8910HD
csendes tag
válasz predakon #443 üzenetére
Bocsi a késői válaszért. Szeretem a tokot. Elegáns, van helye a tollnak, jó a kiosztása, most is arról irok. Talán jó lenne a magyaritás, de nem sikerült olyan helyet találnom, ahol ezt meg tudják jól csinálni, csak a tab s6 billentyűzetét tudják magyarositani. Persze jó lenne, ha az éleket védené, de én otthon használom, igy annyira nem zavar.
-
i8910HD
csendes tag
Sziasztok.
Valamiért az utóbbi napokban nem nyitja meg a gmail app a csatolmányokat. Mi lehet ennek az oka? Mit tehetnék?
Köszönöm szépen! -
i8910HD
csendes tag
válasz vodrosjozsi #673 üzenetére
Nekem is sima s7-esem van. Van hozzá gyári keyboard coverem, átfestett, magyarosított billentyűzettel. Így az igazi a gépelés nekem. Nagyon hiányzik viszont a windows, elsősorban azért, mert sokat dolgozok powerpointtal, excellel, worddel, és nem tudja az android ugyanazt hozni, sajnos. Van mód arra, hogy windows legyen egy ilyen gépen? Ez nagyon érdekelne. Köszi a választ előre is.
-
i8910HD
csendes tag
Sziasztok! Fóliát milyet ajánlotok tab s7-re? SE Storeban 10990 ft-ért ajánlottak egyet, amivel elvileg a pen is jól működik, kicsit soknak tűnik az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Programozás topic
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Tomb Raider Remastered I-III
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest