Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGrant
csendes tag
Sziasztok! Még hétfőn vettem egy S3-at a Telenornál. Azonban több furcsaságot is észleltem...A hátlap és a kijelző káva közötti rés szerintem aránytalanul nagy a telefon tetején, nem extrém módon látványos, de azért érzékelhető. Másik érdekesség, hogy amikor vissza gombot nyomok, akkor az alkalmazásokból kilépve időnként lassan tölti be a főképernyőt. (olyan lassan, mint bebootolást után) Nálatok is volt hasonló tapasztalat? Sajnos a hosszú hétvége miatt pont el kellett utaznom, úgyhogy nem tudtam elrohanni a szervizbe.
Köszi!
-
Sógi
addikt
válasz gyuri2008 #17154 üzenetére
Jah, igen, azzal! Elkerülte a figyelmem, hiszen mindig van visszaállítási lehetőség!
(#17153) TGrant: Sajnos előfordul illesztési hibás termék, ez az lesz, ha jól tudom gariban cserélik a hátlapot! A tw tölt be újra, mert kevés a memória...ha nem tévedek...
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Ha sokáig egy helyen világítanak adott színű képpontok, különösen a fehér és a kék hajlamos, akkor az beég, Akkor is, ha nem max fényerőn használod.. Leggyakrabban éretlemszerűen a status baron az óra vagy az akkujelző. Sajna az amoled az ilyen. Viszont ahányszor ég be, annyiszor cserélik. (ha szerencséd van, nem ragasztófoltosra). De azt is cserélik.
Sógi mint egy ügynök.. " Sajnos előfordul illesztési hibás termék" LOL.. utólagos elnézését kérjük.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz Gizmo94 #17158 üzenetére
Annyira nem zavar még a dolog mert csak teszteken látszik illetve fullképernyős netezésnél ha keresem. Sajna ilyenben marha jó a szemem. Viszont egyáltalán nem ragasztó foltos ezért is sajnálnám most cseréltetni mert az elég lutri. Milyen számot kell egyébként felhívnom?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
Sógi
addikt
válasz TGrant #17163 üzenetére
Hívj samsung szervizfutárt! Regisztráld be a telefonodat a mysamsung.hu-n és 1-2 napon belül házhoz mennek és helyszínen cserélik, így nem kell bemenned és napokig telefon nélkül lenned!
Memória orvosolható! Taskillereket senki sem fogja ajánlani, mert a droid úgyis visszatölti az appokat és csak feleslegesen szívni fogja az akkudat... -
Gizmo94
veterán
Nem kell hívnod semmit, csak ezt tenned:
Ide bekukkolsz, majd:
Hogyan igényelheti a szervizfutárt, helyszíni javítást?
1. Jelentkezzen be, vagy regisztráljon, ha még nincs My Samsung profilja.
2. Ha még nem tette, regisztrálja prémium Samsung készülékét a Termékeim oldalon.
3. Töltse ki az igénylőlapot a Szervizfutár oldalon.Sógi: Najahh, így kezdődik.. Utána majd ez meg az az app is kéne, meg ez is, meg az is, a vége egy fullrarobbantott, szerteszéjjel herélt rom, amit alig bír el a nandroid backup.. Ismerjük..
Egyébként egyetértek, a gyári kinézet nekem sem jön be és kb. ugyanezt csinálom mindig..
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz Gizmo94 #17165 üzenetére
Az appokkal nincs gond! Már mindent megvásároltam, amit szeretek használni és kitapasztaltam S2-sen, csak a kinézettel voltak gondjaim, meg hogy kevés a ram, de ma minden megoldódott
Ma alig páran "uraljuk" a topicot... Mindneki alszik vagy halloween bulin van(#17166) TGrant: Nincs mit! Ide jöhetsz bármikor, sokan tudnak itt segíteni, aránylag gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Ezt a ROM-ot prbálta már valaki? Nagyon jónak néz ki.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Sógi
addikt
válasz Gizmo94 #17168 üzenetére
Megvan, nem kell már help, egy másik zip-es fájlban kicseréltem a png-ket és install zip
(#17170) jacis: nem hinném, itt nem nagyon mennek a cm romok...Inkább stock és custom 4.1.1 a menő
A probléma az, hogy sok minden nem stabil ezekben a romokban, ez-az nem szokott működni...[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz South Velen #17007 üzenetére
igen, XEH rom feltolása után kell nullázni a triangle-el. első hsz-ben megtalálod a leírását.
Triangle-höz kell root...csak sokat nem érsz veleöcséém, 3/4 napig van távol az ember a Zünnep miatt, erre 100+ hsz-t egyből betolnak ide... hallatlan...
most komolyan "eldobják" az AMOLED-et, és ISP lesz... omg... kár érte, csak RGB-sre kéne csinálni, amúgy nagyon szeretem...
zragon18: igen, nekem is fent volt, TB rom is tartalmazza, de külön is installálható, marha jó cucc. brutálisan szólt a fülessel a teló, sok minden állítható rajta. egy hónap múlva kb, ha minden ok már a telómmal, független XEH JB-t tolok fel, és csapom hozzá
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Sógi
addikt
Sztem inkább, ha megjött a telefon, frissítsd meg otan (ha szükséges), használd pár napig, így konklúziónálisan látod majd a telefont, leírod az észrevételeidet és igényeidet, ezután itt nagyon sokan fognak segíteni, mindenki másra esküszik, tehát nehéz lesz a döntés rom ügyben!
Ezt az oldalt használhatod a custom romok nyomonkövetésére: http://galaxys3.roms-db.com/Gyári MW? TW? Ha nem jön be a gyári és nem szereted az egyéb launcehereket, akkor mit fogsz használni? Én az apex és nova launcherekkel teljesen elégedett vagyok és sokkal többet tudnak, mint a gyári, sőt folyamatosan frissítik is!
(#17179) Yeffy DJ: Ez baromi érdekes! De tényleg senki sem tudja mitől van ez a piros felkiáltójel?
Nekem még sosem volt...pedig volt root, custom rom, wipe-ok, install zipek...
Lehet, h ez csak a kínai összeszerelésükben van jelen?[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Reggel óta több mint 230 hozzászólás, azt hittem már JB és Product Code van mára
Viszont az, hogy egy évre AMOLED nélkül fogja a Samsung tolni a telefonokat, az S4-nek nagyon nagyon "innovatívnak" kell lenni, hogy maradjak. Pl fém vagy kevlár hátlap, no műanyag, fullhd kijelző, min 2500mAh-s akksi, és olyan fényerő, hogy nappal kiégjen a szemem tőle. És nem ártana OTG és HDMI funkció egyszerre...
-
koxminator
senior tag
Én most egy kicsit nézegettem, hogy melyik lenne számomra talán ideális: stock, de sok felesleges +!"%/!-tól mentes. Ezt nézegettem, elég jónak tűnik és egész friss, LJ4-re épül. Van videó is a telepítésről, ahol lépésről-lépésre leírja, hogy a felrakás után Aromából mi mindent lehet beállítani (nagyon-nagyon sokmindent, a battery ikontól kezdve a tárcsázóig, sms alkalmazásig, és! ki lehet választani, hogy egyáltalán milyen gyári samus bloatwaret akarsz telepíteni! Szerintem én ezt holnap kipróbálom
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Caaabi
senior tag
Nem sikerült rájönnöm hogy miért csinálja azt a közvetlen tárcsázás widgetnél ak irakott személyre bökve hogy nem hívja gsm en, hanem kiirja hogy az alkalmazás nincs telepitve.. ujraraktam a romot full wipe al akkor se volt jo, most ráraktam criskelo romját és azzal is azt irja h az alkalamzás nincs telepitve.. Örökre el kell felejtenem a közvetlen tárcsázás widgetet akkor vagymi ?
-
muveszur
addikt
"Bad news for all AMOLED fans, Samsung isn’t ready for full HD AMOLED resolution displays.
According to the korean newspaper www.zdnet.co.kr Samsung will choose for full HD LCD displays. Samsung need to have one more year, to find the clue why they couldn’t use high-resolution in AMOLED displays.
Because Samsung’s LCD factory is ready to produce full HD LCD panels, Will Samsung choose for LCD displays for one year. Samsung’s LCD chief reported to compete against LG, and Sharp.
Full HD LCD displays by Samsung will reach a pixel density of 440 ppi. (Pixel per inch). Sharp’s Full HD LCD panel has a density of 443ppi. In this month’s beginning LG reported to be working on full HD AH-IPS displays.
We hope Samsung can find a way to start the production of FULL HD AMOLED displays.
From AMOLED back to LCD seems like a step backwards even when you can’t see the differents between both displays with your own eyes.
Of course we have to say AMOLED is still young! Samsung used their first AMOLED panels in the Samsung JET and Samsung Omnia. From the first Samsung Wave and first Galaxy S is Samsung’s AMOLED displays are hot items in every cellphone."Na az a lényeg, hogy továbbra is fejleszti a Samsung az AMOLED kijelzőket, de még nem áll készen a Full HD felbontásra. Ellenben az LCD részleg elérte a 440 ppi-t, így inkább LCD-t tesznek majd a csúcsmodellekbe. Gondolom az AMOLED nem fog eltűnni, tippem szerint a HD felbontású és az alatti minőségibb telefonok továbbra is AMOLED-t fognak kapni...
És remélik, hogy 2014-re kész lesznek a Full HD AMOLED kijelzővel...[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz muveszur #17186 üzenetére
na, köszi a korrekciót. most már átolvastam mégegyszer, kibogarásztam én is ezeket az infókat.
csak kicsit furcsa, h egy évre váltanak. de érthető, piaci "nyomás", elsőnek kell lenni megint kb, és mivel még az AMOLED nincs kész, az idő viszont sürget, addig LCD-znek...
kíváncsi leszek, milyen lesz... bár most 2 évig úgyis elvagyok ezzel, szal...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
muveszur
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz muveszur #17190 üzenetére
mmm... szóval "csavarnak" még egyet rajta? elképzelhető.
nem is mondasz hülyeséget...
csak furcsa, hogy így feloszlik több szegmensre... de éppenséggel érthető...hogy ON is legyen:
nem tudjátok véletlenül, h olyat lehet csinálni Play-en, h gépen belépek, és amiket korábban letöltöttem appokat, azokat, ami kell (jó sok), azokat vhogy OTA-n áttolom a telóra? nicns kedvem leszedni egysével 100+ appot megint, rootolni meg vagy egy hónapig most ugye nem fogok...
lehet ilyet, h egyszerre többet küldjek a telóra? mittudomén, kijelölni, ami kell, aztán go.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
muveszur
addikt
Ez szerintetek működne az SGS III-mal? Szerintem kellene, mert ugyanolyan MHL csatlakozásuk van elvileg... és ha jól értelmezem a szöveget, akár egyszerre is van OTG és HDMI... Ezek szerint nem hiába változtattak az SGS II és III MHL csatlakozásának lábkiosztásán...
-
BroCreSt
aktív tag
válasz muveszur #17192 üzenetére
Ezt a telót is 2 típusú / fajta kijelzővel szerelik.
Van az enyhén sárgás, és az enyhén piros.
Ezt csak fehér háttérnél lehet látni, illetve ha két különböző telefont egymás mellé teszünk, akkor még a menüben, és a háttérképeken is észrevehető a különbség.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
RockCNC
senior tag
Valakinek,van olyan dokkolója amelyiken van HDMI csatlakozás?
Ha a dokkolót HDMI-t összekötöm a TV-vel, látni fogja a telót, ha ráteszem a dokkolóra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest