Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
szerintem akinek problema az ilyen arcsokkenes telefon eseten az gondolkozzon el hogy megengedhet e maganak ekkora penzt ilyen celra kiadni. egyszerubben: plusz volt esetleg olyan hulye is hogy megjeleneskor meg a brutal draga arra MEG ra is ajanlott... nem tudom ilyenkor mik vannak a fejekben... en lattam mi zajlott mert vegigkovettem az arakat akkor... alig akartak 400 ala menni az okosok pedig akkor meg kereshettek volna..
-
-
-
petesejt
aktív tag
Persze hogy a T-Mobile telefonja van nálam, ott vettem. De más is vett ott, neki meg a másik féle rom van rajta, épp ezért nem értem.
Az óra ikonja.... Basszus, tényleg! Ezek kész vannak.
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
Variálni? Ez nem attól függ, hogy mit telepítettek rá?
Elnézést kérek, nem jól kérdeztem, eredetileg azt szerettem volna megtudni, hogy mitől függ az, hogy hol mi látható, én egyelőre -- mivel a Telekom ROM is elvileg majdnem ugyanolyan gyorsan érkezik, mint a független -- nem szándékoztam variálni.
Bár műszaki szakember vagyok, a telefon és az autó nálam a megveszem és használom kategória. Csak akkor nyúlok bele, ha valami nagy disznóságba ütközöm.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
Leonardo91
senior tag
Valóban XEU
De gondolom erre is hamarabb jönnek a frissítések majd mint a PAN-raNekem a Rugged Armor Urban kicsit felnyomta a fóliamat pedig szinte megegyezik a Neo Hybriddel
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
kakuk100
őstag
-
kakuk100
őstag
Most mar mas a helyzet. Kivettuk az otthoni Telekom-os simkartyat es betettunk egy ittenit. Minden jo lett. Kiirja a szamot es a nevet is.A Telekom-os simmel van valami gond mert egy masik telefonba sem mukodik rendesen. Majd cserelni kell. Tehat nem a szoftverrel vagy a telefonnal van a baj nalunk ugy nez ki pillanatnyilag.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest