Új hozzászólás Aktív témák

• Tomiii258

tag

Pár napja írtam, hogy a legutóbbi alkalmazások listájából maguktól tűnnek el appok, ha nyitok egy újat és vannak a listában olyanok, amiket rég használtam (pl előző nap). Akkor még azt írtam, hogy ez mindig csak olyankor történik, mikor nyitok egy új, a listában nem szereplő appot és ekkor az új app egy régi kárára nyílik meg...

Hát, az a helyzet, hogy elmúlt 2 nap teszteltem újra és mindenféle újj app nyitogatás nélkül is eltűnnek appok a listából :F
    Tegnap este a listában hagytam 10 appot (telefon, üzenetek, naptár, reminder, gmail, messenger, időjárás stb semmi extra, tök alap appok), reggelre volt a listában 4! :Y
    Gyakorlatilag az összeset kilőtte valami az éjszaka folyamán, amiket nem közvetlen lefekvés előtt használtam.
    Ha Xiaomim lenne, még el is fogadnám, betudnám a kínai telók állítólagos szigorú memória használatának, de egy S8-on? Úgy, hogy oreón ilyesmi sosem jelentkezett, de pitén meg kb 2 nap után feltűnt, hogy ezt csinálja?

Az eszközkarbantartó automatikus optimalizálása ki van kapcsolva.
    Ugyanott az akksi beállításai között a nem használt alkalmazások altatása 3 napra van állítva.
    Az adaptív akkumulátorkezelést már teszteltem, ha kikapcsolom is zárja valami az appokat.
    Szóval ha ezek nem, akkor a fene okozhatja ezt?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés