- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Den Hadnagy #14390 üzenetére
Arra még lehet én is rá nézek!
Pontos neve micsoda?
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Mától én is csatlakozok a klubhoz egy S8-cal. Az lenne a kérdésem, hogy első használat előtt (első bekapcsolás) meddig kell tölteni, kell-e még 13-14 órát tölteni, mint a régi telefonokat, vagy itt elég, ha maximumra feltöltött az akkumulátor?
Ezen kívül van-e még, amire érdemes az elején gondolni/figyelni?
Köszönöm előre is!
-
sgeza
veterán
Ez így önmagában nem állja meg a helyét. Hiszen ha mondjuk jön egy emailed vagy sms-ed, stb, akkor kiteszi ugyebár az ikonját. Kitehetne akár több információt is, attól nem fogyasztana érezhetően többet. Inkább biztonsági oka lehet, hogy ne virítson egyből egy üzenet betekintése a "kikapcsolt" képernyőn mindenki által láthatóan. Szerintem legalábbis. Aztán ki tudja. Lehet, hogy épp ilyen kedve volt az aod programozójának.
-
Gabes13
tag
Udv! Nem annyia a telefonra vonatkozik a kerdesem, inkabb android. A lenyeg, hogy a munkatarsam csinalt Fr-t recovery-bol de elfelejtett kilepni a google accountjabol. Nem tud bejelentkezni ujra, mert a google biztonsagi okai miatt ez mar nem elerheto. Ugye csak azzal az email-el engedne vissza ami rajta volt, de a jelszavat nem tudja
. Ujat hiaba csinalt azzal sem engedi en mar jartam igy, csak kozbe rajottem a jelszora es beengedett. Szoval valakinek otlete? Koszonom
-
Peterzon94
tag
Sziasztok, valami használ ILYEN tokot? Nem karcolja a telefon oldalát? Mennyire véd?
-
bigdady
nagyúr
Abban tudnátok segíteni miért van hogy a zarkepernyon tudom csak tiltani az adott pl email fiók értesítéseket ott tiltja még a tárgyat is de az órámra meg kirakja a teló a tárgyat?
Köszi. Akkor aod kikapcsolva
-
sgeza
veterán
válasz
Den Hadnagy #14387 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy azt nem tudod állítani. Könnyen lehet, hogy az akkor témafüggő.
Egyébként igen, az a zárképernyő. -
válasz
Den Hadnagy #14387 üzenetére
Ig, van ahogy mondod. Én pont e miatt váltottam róla, pedig amúgy tényleg nagyon jól néz ki.
-
Den Hadnagy
senior tag
-
sgeza
veterán
Nálam egyébként működik a Package Disabler Pro. Nem írja ki azt a hibaüzenetet, amit írt valaki korábban.
-
manokaki
addikt
" package disabler for lg " ezt már probálta valaki ? Én Ssamu S7, S8-ra feltettem ott bevált ..
Attila
-
sgeza
veterán
válasz
Den Hadnagy #14375 üzenetére
Az aod beállításokon belül lehet módosítani a megjelenő óra paramétereit. Könnyen lehet, hogy a téma alapértelmezetten beállítja a szivárványos megjelenést.
-
törölt tag
Mivel a megszokott package disabler pro betegeskedik találtam helyette egy alternatívát.
Bk package disabler Samsung. Kiválóan működik.
Fizetős (599ft)de ajánlom -
sgeza
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #14376 üzenetére
Annak nem örülünk, ha az van elöl.
Egyébként ami általában támpont, az a kijelzőidő. Nyomj rá, és mutatja, hogy mennyit ment csak a kijelző konkrétan! -
sgeza
veterán
válasz
reddevil1975 #14364 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy valójában nem tiltja az alkalmazást, hanem figyeli, hogy mikor indul el, és amint elindul egyből bezárja, illetve beállítástól függően indít más alkalmazást.
Ami hatékonyabb, az például package disablerrel (vagy adb-n keresztül) történő tiltás. -
Zsozsoka 74
senior tag
Hogyan kaphatok tiszta képet az s8 sot idejéről ha a kijelző százaléka csak a második helyen szerepel az elsőn pedig az android rendszer ékesekdik?
-
Den Hadnagy
senior tag
Letölthető témák esetén (az itt javasolt black) hogyan lehet módosítani a zárolási képernyőn az óra színét? Full elegáns meg letisztult téma, de az óra nem fehér, mint az AOD-en, hanem csiricsáré szivárvány színű. Zavar
-
dnelb
veterán
talán valaki emlékszik a BT + S8 + autó problémámra. augusztusi patch javította
-
Hát én most tudtam "felpróbálni" a LED Covert. Nagyon jó érzés kézben fogni. Ez a váltás a "bőr"-ről az eddigiekhez képest a szövetre szerintem nagyon nagy pozitívum. Nagyon sok dolgot be lehet állítani a LED kijelzőre és tényleg nagyon elegánssá varázsolja a telefont. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Jóval vékonyabb, mint az UAG volt és mégis biztonságos és sokkal, de sokkal jobban is néz ki!
Részemről tényleg nagy plusz neki. Ennél már csak a pucér változat jobb szerintem!
-
gmatyi88
tag
Sziasztok. Sima s8 ra létezik olyan fólia ami nem jön fel? Holnap mennék tokot venni a váci úti speedshop-ba de potyara nem akarok kimenni. Ezek a nanos folyékony fóliak érnek valamit ?
-
janosibaja
őstag
válasz
reddevil1975 #14364 üzenetére
Működik a legújabb, augusztusi frissítésen is?
-
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #14358 üzenetére
Alapvetően a szinkronok, statisztikai, diagnosztikai adatok küldését is át érdemes nézni. Ezek jó része megy mobilneten is.
Valamiért a pdpro most nem megy, jövő hétre igérték a javitást."Hi,
Samsung update on android 7 devices has stopped package disabler to work on it. Please refund your purchase from play store if you are facing activation error 102.
We are trying to find a solution for that by next week. "Ha újra jó lesz, akkor még lehet egy kicsit rendezkedni.
-
Mr.Silkó
veterán
-
huby80
senior tag
Hol kapható jó áron, tud valaki esteleg egy megbízható boltot?
-
Pubilol
tag
válasz
N.otorious #14351 üzenetére
Nekem van, használtam is. A sarkokat egész szépen fedi, ami szerintem kis esésnél jól jöhet. A kijelző síkjából viszont csak alig észrevehetően emelkedik ki, szóval kijelzővel való landolásnál tuti nem ér semmit. A két darab egy ragasztócsíkkal rögzül, úgyhogy ügyesen kell felrakni, elsőre, mert különben nyikorog ha nyomorgatod a széleit. Emiatt a kis mozgolódás miatt viszont szerintem jobban elnyeli az erőhatásokat, mint egy merev társa. Nekem bejön, mert megmarad középen a telefon tapintása, valamint érezhetően szeparálja az ujjlenyomatolvasót a kamerától, így segítve a megtalálását.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #14347 üzenetére
Facebook nálam tiltva, csak böngészőből megy.
Allways on-t nem használok.
Health-et nem használok, tiltva van.
Samsung felhő szinkron van de csak wifin és biztonsági mentés mindenről nincs.
Bixby tiltva, nem fut.
Gsam battery többet árt mint használ, ráadásul nem pontos.
Messenger beállításokat nézd át.
Samsung email-t sem használok, helyette gmail van, az meg sem jelenik a statban.
Dex-et sem értem mit keres ott, nálam nincs jelen.
Én többet vagyok wifin igy 1 óra sot 10 % körül merit. Készenlétben általában 2% fogy.
3 napos kb nálam a plus, kb 15-20%-kal többet tud mint a sima. 6-10 óra sot-nak ki kell jönni ha erős a wifi és sok a böngésző használat. Mobilneten 4-6 óra jön ki több böngészéssel. Ha a wifi vagy a mobilnet gyenge akkor nagyon nagyon rossz üzemidőd lesz, minden telefonnál, attól függően, hogy az adott készülék mennyit szinkronizál.A Samsung internet /tárhely-be belemész ott tudsz törölni gy.tár adatot, semmi nem fog történni csak a szémét megy el. Sajnos a karbantartó nem törli pár alkalmazás szemetét.
-
N.otorious
senior tag
2Piece Cover -t használ valaki? Valamit lehet tudni róla, véd valamit?
-
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó #14347 üzenetére
Azota kaptunk par frissitest pl bixby ami zabalja a telot pl a hirekkel /tiltottam is/ nezd at bixby t. Mi van kezdo kepernyojen ha lock olt a telo, mert azt folyamatosan buvoli /en mindent tiltottam/ illetve always on vsn e, vsgy mi van lock screen en. Hiszen 2 gomb es erinto kepernyo ebreszti a telotazaz zsebbe sokat mukodik. En az ebrenletet is lehuztam hamar menjen el.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #14341 üzenetére
Jöjjenek akkor a képek:
-
De akkor kb a fórumozók felének hibás. Jelenleg két véglet van itt. Akinek termeli az áramot és akinek egy nap alatt merül. Szerintem nem lehet objektivizalni. Függ a földrajzi helytől, LTE lefedettségtöl, csatlakozó BT eszközöktől, 3rd party alkalmazasoktol. Nekem megfelel, ha estig kibírja. Általában gear s3 vagy pebble time round csatlakozik hozzá, a BT és a BTLE is kér enni. A munkahelyem beton bunker. 4G 1 pálcás. Ugrál a H és 4G között.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #14339 üzenetére
Esetleg a fejlesztőiben megnézheted a futó folyamatokat, talán ott látszik valami ami okozza.
A sokat használt alkalmazások gyorsitótárát szokta törölni. A minap pl a gy böngésző pl 40 mb adattal eléggé tele volt.
Most is, de ettől függetlenül nagyon jó az üzemidőm.Azt viszont, hogy mobilneten rosszabb, akár fele el kell fogadni.
-
Mr.Silkó
veterán
Az az érdekes, hogy eddig is ugyanúgy a gyári böngészőt használtam, és nem volt ilyen gond. Egyébként Krisztián kollégával már értekeztem erről privátban, ott is arra jutottunk, mit itt te, hogy néhány kritikus program kerülése mellett tesztelni kell, mi zabálja le az aksit. Reggel óta ez megy, de sajnos még nincs meg a megoldás.
Memmaao
Pacsi!
lanszelot
Az utóbbi pár hétben kizárólag adatforgalmon vagyok, mivel az új lakásomba még nincs beköttetve a WiFi. Data saver nincs bekapcsolva. Az alkalmazások, amiket használok, ugyanazok, mint korábban, nem tiltottam semmit.
-
Pompi
nagyúr
Még jó, hogy nem vastagít amikor ez kb. egy fólia. Textúrázott fólia. Ezzel ugyan nincs tapasztalatom, de ez kb. ugyan az, mint a dbrand (video) csak pepitában. Dbrand tapasztalatok pedig vannak, ezért én már nem is írtam erről. Én is tettem fel, bőrhatásút, nekem ilyen volt már OnePlus X-en, Samsung S6-on és most az S8-ra is került. Még akkor is jó, ha utána valamilyen tokba teszed, mert így még véletlenül sem fogja a tok és a telefon közé bekerült por karcolni a hátlapot, továbbá tok nélkül azért eggyel jobb, mint a csupasz, egyrészt nem gyűjti az ujjlenyomatokat, nem csúszik, jól néz ki (ez persze szubjektív).
-
Peee
csendes tag
válasz
Mr.Silkó #14316 üzenetére
Töltés óta 5ó 42p, kijelzőidő 48p 52mp, 65% maradt...
Egyébként mostanában nem remekel az akku. Reggel 8:45-kor lrvéve töltőről éjfélkor már jön a 15%-os figyelmeztetés
Régebben kb 45%-ig merült ugyanolyan időszskban és felhasználással. Új progi nincs, kb 3 hete csinálja -
hunluigi
senior tag
"viszont jól véd" Az olyan karcolási behatásnál, amit az üveg simán kibír, ez már sérül. A töréstől semmit nem véd. Ez inkább csak dekoráció. Esetleg ha megtöröd a hátlapot, és nincs pénz cserére, olcsó megoldás, hogy vállalható maradjon a kinézet. Egy olcsóbb tokkal is többre mész védelemben...
-
Srácok, most már tart ott a Samsung felhő(?), hogy factory reset után teljesen vissza tudom állítani a telefonon levő dolgokat (beleértve appok és appok adatait)?
-
heidrich
senior tag
válasz
Luser2000 #14297 üzenetére
Ha egy Telekomosra rátolsz egy angolt függetlent (én esetemben) és az elején nem nyomsz rá a "SIM card changed"-nél a resetre akkor marad XEU/XEU/TMH és magyarázni fog, hogy ez nem egyezik meg a SIM-eddel. Ha nyomsz egy resetet beáll XEH/XEH/THM-ra és minden jó, tapasztalatból mondtam mert nálam ez volt. Így értettem, szerintem érthető volt.
-
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #14311 üzenetére
Hát alapvetően nem gondolnám, hogy a böngészőnek az első helyen kéne állnia!
Én azzal kezdeném, hogy - átmenetileg - leszedném, és használnék egy darabig másikat. Fullra töltés után restart, és kezdd tesztelni!
Erre én semmiképp sem mondanám, hogy elfogadható. Ez nem igaz, hogy az Android ilyen. Persze sok összetevője van annak, hogy épp hogy alakul az üzemidő, de nálad kimagaslóan az élen áll egy olyan alkalmazás, aminek a végén kéne kullognia. Hacsaknem megállás nélkül azt használod, akkor kerülhet előbbre, de semmiképp nem az élre, még a kijelzőidőt is megelőzve!
Illetve nekem az Android rendszer is a kijelző mögött van. De ez még megmagyarázható. -
lanszelot
addikt
válasz
Oposzumtoszó #14282 üzenetére
Hello,
Nekem kuldheted. Mamut tokeletes a kuldesre, semmit se valtoztat es gyors.
Mammutmail igy keresd. Emailt privatban cserelunk. -
Hát nekem Orcid Grey színű a telefon, de a LED Cover-t mégis inkább feketét vettem rá. Hátulja úgysem látszik a tok miatt, előlről meg ugye ugyan úgy néz ki. Pár óra elvileg és tudok róla saját képet mutatni!
-
racerx
őstag
válasz
Mr.Silkó #14311 üzenetére
Nálam is kb ilyen ma. (16 óra , 1ó sot, 67 % ) Ez az android ilyen. Minden telefonomon, minden topicban előjön ez a téma. Valamit a gugli frissít a háttérben, valami beragad, szarabb a térerő, nem meg pár cella, világosabb van, nagyobb a fényerő, stb stb.. Ezen kár rágódni. Majd lesz jobb (vagy nem
).
-
dutrás
őstag
Ha napi átlag felhasználást nézed ami jóval összetettebb mint eme teszt egész más kép fogadna.
Nem vitatkozni vagy flamelni akarok nehogy félre érts. Mindössze a topik hozzászólásaiból szűröm le a véleményem amit itt meg is jegyeztem.Még egyszer kérlek ne érts félre.
Ezt kollégám példájából kiindulva mondom mert neki S8+ van.
Sokat kritizáljuk egymás készülékét normál hangnemben baráti alapon. Illetve átbeszélünk egy két jó vagy rossz tulajdonságot. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #14287 üzenetére
Általában egy-egy fájl, dokumentum, email első megnyitásakor rákérdez a telefon, hogy melyik alkalmazáshoz társítsa. Nem lehet, hogy korábban így társítottad az Outlookot?
zoll96
Szia! A töltes sebessége függ többek között attól, hogy be van-e kapcsolva a gyorstöltés, vagy sem. Egyébként az alapvetően normális, ha a töltés végén lassabban csorognak bele a telóba a százalékok.
-
sgeza
veterán
válasz
Oposzumtoszó #14305 üzenetére
Olvastad, amit írtam? Próbáltad úgy?
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
N.otorious #14295 üzenetére
Köszönöm az eszrevételeket, javaslatokat. Tibcsi68 forumtárssal mar leteszteltük. Sajnos Ő sem tudta rendesen megnézni.
A Samsung szerint pont az lenne a lényege, hogy ha kompatibilis Galaxy telefonnal használod, egyből meg tudod osztani.
Próbáltam én mindenhogy küldeni másik készülékekre, de nem jártam sikerrel. Egyedül úgy volt normálisan megtekinthető, ha Google Driveon megosztottam. -
bigdady
nagyúr
Hali
Hol lehetne beállítani hogy zárolt képernyőn ne csak ikon legyen hanem részletes infó anélkül hogy rá kéne kattintani? Plüss soronkent mint iPhoneon ne pedig onlesztve a sok kis ikon? Köszi
-
sgeza
veterán
válasz
polonic #14287 üzenetére
Töröld az email program alapértelmezettségét, akkor újra fogja kérdezni, hogy mi legyen!
Mellesleg van egy beállítás erre vonatkozóan, hogy mindig kérdezze-e, hogy mivel akarod megnyitni (pipától függően megjegyeztethető), vagy automatikusan mindenképp beállítja az első alkalommal használtat. -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Ha felteszem az új brit BTU-s romot a telekomos telóra Home CSC-vel, akkor ugye megmarad mindenem.
Más változás lesz? Telekomos kártyával, át áll az angolra, és annak a frissítéseit fogom majd megkapni?
/nem szeretném újra belakni a telót/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest