- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Quasi_modo #12395 üzenetére
Nem tudom a Sonydon hogy volt, én pedig még nem használtam ezt a beállítást, de amikor írtad megnéztem.
Csak kint az asztalon tünteti el a sávot. Ha megnyitsz bármit, egy facebookot, chrome-ot, play áruházat, tehát bármit, megjelenik fent a sáv. És gondolom nem az asztalt szoktad órákon át nézegetni- - - - - - - - - - - - - -
A navis beégéshez:
Amit én csinálnék egy navi közben, az az, hogy egy kikapcsolom az auto fényerőt és beállítom fixen valami nem túl fényesre, de persze, hogy még lássam. Ehhez jó lenne egy jól működő profil kezelő app, aminek widgetje is van, amivel lehetne a módokat váltogatni, a Profile Scheduler pl. jó lenne, igaz még az S8-on nem próbáltam, de az S7-en állandóan elszállt a widget az első használat után.
S8-on még egy trükk a Waze használóknak az lehet, hogy az alsó navigációs gombokat időként ki-be kapcsolni, ezzel az alsó rész egy jó fél centit mozog le és fel, ezzel el lehet kerülni az esetleges beégést. Persze ez már macera lehet.
-
kóóó
aktív tag
Valaki erre?
És mégegy kérdés, mágnese s autós tartóról van valakiknek vélemény? A mágnesesség nem hülyíti meg a telót?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Quasi_modo #12392 üzenetére
De az csak az asztalról tünteti el az értesítési sávot, ha bármilyen alkalmazást megnyitsz, akkor már ott lesz.
Amúgy nem tudom az értesítési sáv beégése mennyire kritikus, én leginkább valamilyen navigációs cucc állandó elemét láttam eddig beégve kijelzőbe.
-
kocsij
tag
Persze töltöttem le, a telekomos szoftvert is úgy cseréltem le és 5 fájl van mindegyikben, viszont 4-t tudsz beilleszteni, videokban a HOME CSC-t csak egy helyen láttam hogy betallozták, a többinél azt hagyták kis. Hogy mi a kettő között a külömbség azt jó lenne tudni. Valami értelme van biztos csak kérdés azt mikor kell használni a másik helyett.
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Bocsi az újabb hülye kérdésért, de a beégést mi okozza elsősorban? Ma voltam bent a Telekomnál még egyszer megnézni és az egyiknél mikor bementem a beállításokba nem fehér volt a háttér, illetve fehér volt, de nem homogén volt a felület, hanem mintha sok apró foltocska lett volna homályosan rajta. Megnéztem egy másikat, ott szép fehér volt minden.
Esetleg a beégés ellen lehet tenni valamit, vagy ti hogy küszöbölitek ki, mert például az értesítési sáv fixen látszik mindig, ha aktív a kijelző, nem?Köszönöm előre is!
-
Mr.Silkó
veterán
Mint írtam is fentebb, a mélyvíz anyagát nem én írtam, hanem Williamgrant kolléga, így érdemben nem tudok válaszolni a kérdéseidre. Továbbítom neki a kérdéseid, és ha válaszolt, visszajelzek.
-
sgeza
veterán
Smafirmmel szedd le bármelyik négyfájlos függetlent! Ahogy kolléga is mondja, mindegyik független ugyanaz (a fájlnevük is egyezik)! Tehát mindegy, hogy melyik független kódját írod be, ugyanazt az eredményt hozza letöltésnek.
Négyfájloshoz binary nature pipa be az említett programban! Mehet az auto dexrypt is, úgyis kell decryptelni! -
Bilux
veterán
Telekomosként melyik független szoftvert tegyem rá a telefonra hogy későikben megkapjam a frissítéseket is OTA-n. Link is jó. Köszönöm
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Silkó #12374 üzenetére
Root (UB)
Beállítások / Készülék infó/ Build száma
Milyen típusú telefonból vetted ezt? Nincs ilyen az S8-amban. Olyan van, hogy:
Beállítások/A telefon névjegye/Szoftver adatai/Build száma
Az OEM-feloldás benne van a fejlesztői beállításokban.gyártói értékesítési hálózaton keresztül lett beszerezve
Ez mit jelent? Telenorban vettem, hálózati záras.
-
kbadam83
senior tag
Szerintem az osszefoglaloba a foliakhoz batran be lehetne irni ezt a tipust:
Ultimate Shield Tempered Glass
Tokeletesen fedi a hajlitott reszeket is, es nem valik fel
Szamomra tokeletes valasztas volt!
Az iPhone-ra valo iGlass-hoz tudnam legjobban hasonlitani! -
Mr.Silkó
veterán
Kedves fórumtársak!
Bővítettem az összefoglaló mélyvíz szekcióját Williamgrant kolléga hathatós közreműködésével és rengeteg infójával a témában, amit ezúton is hálásan köszönök!
Ezen kívül a GYIK rész is gazdagodott Luser2000 fórumtársunk biztosítással kapcsolatos infóival, némileg szerkesztett formában, köszönet érte!
Olvasgassátok bátran!
-
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #12372 üzenetére
mi ez?
Ez ahogy nézem nem S8
-
Quasi_modo
nagyúr
#12287) Mr.Silkó, #12290) laci0530: Biztos remek választás, mert a számomra legjobbat választottam ki
-
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #12368 üzenetére
nekem is azonnal. csak kikapcsolom bt majd be akkor nem. de hagyjuk
-
apacsay
tag
válasz
oroszlan12 #8754 üzenetére
szia, kicsit bővebben, mit állítsak a samsung connetcben, hogy a tv-ből szóljon a hang, ne a telo ( dex) hangja szóljon... én nem jöttem rá mit kell állítani..
Kösz
-
sgeza
veterán
Ha a telefon oldalán lenne, akkor meg másnál is csinálná - ezzel a felfogással. Szóval ez nem ennyire fekete-fehér. Nekem - és ezek szerint másnak is - hibátlanul megy. Tehát a telefon seb sem hibás.
Persze nem vitát akarok generálni, de ne jelentsük már ki, hogy a bluetooth-szal gondok vannak egy esetből leszűrve, mert ennyiből nem lehet kideríteni, és általánosan eleve nem igaz, mert nekem megy hibátlanul több kihangosítóval is!
Fényképeket, névjegyképeket, híváslistát, üzeneteket, zenét, csengőhangot, mindent átvisz!
-
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #12361 üzenetére
csak honnan azt nem írtad
Melyik a legelső kódod a szolgàltatói szoftveradatban?
Lehet g950f-re van új XEU QH3
-
Bilux
veterán
válasz
thebear007 #12334 üzenetére
Írtam pü
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #12356 üzenetére
Az első 6 hónap után,picit csökken a kockázata,ez tény
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #12353 üzenetére
Ja,csak ne tiltsák le.
-
Luser2000
addikt
Elengedem, még csak annyit: az, hogy pl. a G5-el nem volt gond, az nem jelenti FELTÉTLEN azt, hogy nem lehet autó oldali probléma. Esetleg annyit jelent (csak), hogy a G5 kommunikációs kéréseit le tudta kezelni saját (akár pl. hibajavító algoritmusaival), míg az esNyócét meg nem (mert pl. nem készítették fel az egységet / drivert egy adott hiba kezelésére).
--
Már a kezdetektől vacakolt? Egy próbát megér, ha a márkaszerviztől megkérdezed, hogy a fedélzeti elektronikára van-e frissítés. -
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #12349 üzenetére
Azt vágom,de milyen?Hasznàlt új magyar külföldi?
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #12345 üzenetére
Na végül mit vettél meg?Milyen telót?
-
dnelb
veterán
válasz
DarthFater #12345 üzenetére
ne legyél 15 éves
Luser2000 : mindegy, engedjük el. ha az autó oldalán lenne a probléma akkor a G5-el is ilyen lett volna.
-
DarthFater
tag
#12345 hozzászólás LeL
Már ideje volt xD
Amm a Blootooth-os autós témához hozzászólva, világszerte panaszkodnak amiatt, hogy nem kapcsolódik sok autó navijához/kihangosítójához...
-
Luser2000
addikt
Két gyári BT kihangosítóval használom felváltva, folyamatosan (Peugeot508, FordFocus). Csatlakozik gond nélkül. Mivel a csatlakozáshoz legalább két eszköz közös "szándéka" kell, így simán lehet, hogy az autó oldalán is lehet probléma (régebbi szabvány, ügyetlenül megírt vagy bugos driver, stb).
-
OCTAMD
őstag
S8ra valaki kapott màr augusztusi frissítést valahonnan?
S8+ az màr megy pàr napja,azt tudom
-
Aszi10
tag
Uraim aki jártas odinban... egy kérdés.. rom fless előtt be kell pipálni a re-partition fület?!
-
Aszi10
tag
válasz
N.otorious #12336 üzenetére
Szia! Nem ,jelenleg nem lehet itthon...jelenleg a voice funkció csak usa ban ill. Koreában működik de már csinaljak az angol verziót is belőle, úgyh türelem
-
dnelb
veterán
válasz
DarthFater #12338 üzenetére
. kibírom amúgy, csak fura
-
N.otorious
senior tag
Üdv all, vettem én is egy s8 at
, elsőnek olyan kérdésem lenne, hogy a bixby hangvezérlést lehet valahogy aktiválni?
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #12330 üzenetére
És azonnal itt egy 600mb-s frissítés is....
-
dnelb
veterán
válasz
thebear007 #12330 üzenetére
jaj igen, BT is olyan az autóval. Ha 1x leveszem róla a telefont, akkor ujrakell indítani vagy a motort vagy az s8at hogy lássák egymást... szóval vannak bajok
-
thebear007
aktív tag
-
Luser2000
addikt
Készülékbiztosítás kapcsán:
Az elmúlt napokban többen / többször kérdezték, hogy hol lehet biztosítást kötni a mobilra. Sokat tud ezekben a kérdésekben segíteni a Google keresője, de általánosságban az alábbiakat lehet mondani:
- Itt a topikban konkrét cégként eddig csak a Generali került megnevezésre.
- Vélhetően a legtöbb biztosítónál van ilyen (kiegészítő) szolgáltatás.
- A Telekom és a Voda (az ott vásárolt készülékek esetében) nyújt ilyen közvetített szolgáltatást.
- Ugyan csak van lehetőség a nagyobb elektronikai üzletekben kötni ilyen biztosítást (amely mögött szintén a Generali áll).
- Amennyiben valaki nem szolgáltatónál vásárolt ilyet és van általános LAKÁS biztosítása, akkor érdemes felhívni az adott biztosítót és rákérdezni, hogy náluk van-e ilyen kiegészítő opció (mert ez lehet a legolcsóbb megoldás).Remélem nem fog továbbra is naponta több erre vonatkozó kérdés érkezni ezt követően.
Egy dolog viszont hiányzik ennek ellenére:
- aki kötött (nem szolgáltatós, vagy vásárláskori) biztosítást (hanem utólagosat), az ezt a tényt / tapasztalatot ne tartsa magában!(Akár az összefoglalót is ki lehetne egészíteni ezzel).
-
kiszi07
senior tag
Hany naponta szoktatok ujrainditani a telefonotokat?
(#12324) Ateess nekem kb. 1 hete van rajta, eddig jo.
-
Ateess
tag
Van olyan egyébként, akinek edzett üveg védi a kijelzőjét, mert egy csomó videóban arról beszélnek, hogy felrakják, de nem marad fent?
-
Ateess
tag
válasz
DarthFater #12322 üzenetére
Köszi köszi, azt is néztem, és tényleg meggyőző, csak a hátlapot is szeretném lefedni.
De még nézelődök. Köszi még egyszer! -
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12320 üzenetére
Igen, és írtam is xDDDDDDDD
Az UAGon kívül még a Rhinoshield nagyon megbízható, és erős.. a többit nem nagyon ismerem.. Ezekről láttam már jó pár vidit amit linkeltem is... DE! Ha olyan kell, ami a hátlapot beteríti, Ebay-en is szét lehet nézni!!! Vannak minőségi tokok is, hidd el!
Nézegesd...
-
shadowcam
tag
Sziasztok!
Holnap érkezik a készülékem, izgatottan várom. 2012 óta először lesz Androidom, iPhone 6S-ről váltok. Nagyon kiváncsi vagyok.
Tudtok ajánlani megbízható biztosítást, független készülékhez?Köszönöm!
-
Ateess
tag
Áh, mire rábeszélem magam, addigra lebeszéltek.
Egyébként ha már itt tartunk, hogy P10 Plus vs S8. Mennyit számít a szolgáltatói verzió, mert P10 Plus-t Edigitalban néztem, S8-at Telekomnál?Illetve visszatérve picit a kijelző cserére, ez alatt komplett panelt cserélnek minden alkalommal, vagy ha az üveg törik csak be, de minden más működőképes, akkor csak azt? Mert utóbbi gondolom nem sokban különbözik a hátsó üvegtől és olcsóbb is, mint a komplett érintőpanel + kijelző?
De ez csak kíváncsiság.És még a tokokhoz kapcsolódóan, olyat tudtok, amelyiknek a kinézete kicsit szolidabb, de minőségre és ütésállóságra olyan, mint pl. az UAG tokok?
-
Lanash
senior tag
válasz
DarthFater #12318 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de Ő tapasztalatot vár, neked meg még a telefon sincs meg.
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #12249 üzenetére
@Ateess -- A linkelt #12249-hsz-ben írtam róla, hogy szerintem a Rhinoshield mennyire király... És nem csúfítja el a telefont mint egy UAG... (bár kinek mi a csúnya)
-
dnelb
veterán
válasz
dutrás #12316 üzenetére
156.9 x 78.9 x 7.9 mm
vs
148.9 x 68.1 x 8 mm(#12315) Ateess
én még normális üveget nem találtam, csak ilyen üvegszerű plexi, de nem érzékelt rendesen a kijelző úgyhogy nincs rajta semmi, bírja. Hátlapon spigen thinfit a kezdetektől, de tiszta karc már a háta, a porral sajnos semmi sem tud mit kezdeni -
Ateess
tag
válasz
dutrás #12310 üzenetére
Szemeztem azzal is, de az 5,9" kijelző már túl nagy, illetve a kameráját is nagyon lehúzták.
Emiatt gondolkodtam még a P10 Plusban, de kamerában az S8 jobb.Krisztián: Nem a pénzzel van bajom, szerencsére elég jól keresek ahhoz, hogy megengedhessem bármelyik telefont, csak ennyiért szeretném, ha a legjobbat tudnám kiválasztani és nekem beleszámít az is, hogy bírja a hétköznapi használatot.
De valószínűleg ezt a telefont rendelem meg a héten, mert akárhogy nézem, tudásban nem tudok jelenleg jobbat mondani, illetve néztem UAG, illetve Spigen tokokat, elég meggyőzőek.
Ezek közül esetleg van-e valamelyikkel tapasztalatotok, illetve milyen edzett üvegfóliát érdemes venni rá?Egyébként nem akartam senkit sem felbosszantani a dilemmáimmal, csak nektek van tapasztalatotok és szerettem volna képbe kerülni!
-
kbadam83
senior tag
válasz
kukika2 #12313 üzenetére
Koszonom szepen igy mar mukodik!
Meg annyival zaklatnalak titeket, hogy a gyari email levelezot esetleg be lehet ugy allitani, h ne csak az ertesitesi savba dobja ki, h jott uj email hanem, hogy kikapcsolt kijelzonel kapcsoljon be a kepernyo es lassam kitol jott email?
Beallitottam a vilagito szeleket de emailnel nem villan fel :-( -
Parallaxis
addikt
válasz
Chrys_ #12309 üzenetére
Gondolom ez szétbarmolja az oleophobe réteget.
Nem barmolja szét, hanem pont amiatt az ilyen nanofolyadékok semmit sem érnek, hisz fel sem tudod vinni a kijelzőre, mert az oleophobe réteg nem engedi feltapadni egyenletesen, hanem cseppekre bontva lepergeti.
Jó nagy átverés a dolog, max védőréteg nélküli üvegre ajánlott (pl. kamera/fényképezőgép LCD-je), mobilra csak pénzkidobás.
-
kbadam83
senior tag
Segitsetek mar legy szives! A viber ertesitese tesom telefonjan ugyan olyan beallitasokkal van beallitva mint az enyemen
Neki egy kis csikba jeleniti meg ha uj uzenet erkezik ( ez kellene nekem is ), nekem pedig ugy h fentrol ugye egy ablak lenyilik mint a gyari androidon
Van koze hozza, h az ove S8+ ez meg sima S8?
Vagy valami beallitason atsiklottam? -
Chrys_
addikt
Gondolom ez szétbarmolja az oleophobe réteget.
-
törölt tag
válasz
Chrys_ #12304 üzenetére
En az itthoni nano nem tudom mit vettem 3ezerert, azzal atkezeltem a telefont ha mar normalis uveg nincs ra. Egy UAG tok van meg a keszuleken mas nincs 1 honapja hasznalom folia nelkul hajszalkarc sincs, de egy garis kijelzo cserenel ugy is uj lesz az elolapi uveg is ☺ Nekem is bumszli az UAG tok de idovel megbaratkoztam vele, es csak annyit, hogy en nagyon ritkan ejtem el a telefont, de ha elejtem az olyan puffanast ad a telefonnak, hogy aldom a tokot
-
Chrys_
addikt
válasz
Chrys_ #12304 üzenetére
Itt van egy review, 1 hónapja van a telefonon, 3 hónapja az órán. A telón volt egy mikorkarc, de lazán ki tudta javítani, ez is elvileg 1 évig védi a készülékeket.
@TTTotya:
Én valószínűleg kipróbálom, de nem most, mert az OTAO üveg tökéletes az S8+-n. Abszolút nincs szivárványosodás, case-friendly (tok nélkül viszont ezek az üvegek azért kicsit zavaróak szerintem, de szokható), és végre nem tapad össze a motoros tartóval. Ez a tartó egy zárt ház, saját fóliával, és ez mindig összetapadt az Invisible Shield fóliával, ami a tokból kivétel után mindig buborékos lett. Kell hozzá bubiskanál... -
Chrys_
addikt
Próbált már valaki folyékony üveget? [link]
10 perc meló van vele, 12 óra után éri el a max. védettséget. Csak ha jól tudom, kb. 2 hónap után újabb kezelés kell (nem 12-15 hónap, mint amit a videóban mondanak németül, egy elvileg független tesztben modták, és ott is átmentek a telefonon autóval, az meg is tört, bár még teljesen használható maradt). Viszont nem csak a kijelző, hanem az egész készülék védhető vele (jó az üveg hátlaphoz is). -
k810
aktív tag
Hol lehet biztosítást kötni egy nem szolgáltatós telefonra?
-
laci0530
senior tag
válasz
Ateess #12292 üzenetére
Mostanában elég sok forró, kánikulai nap volt, szóval elképzelhető.
Ha minimalizálnád a sérülés veszélyét, akkor érdemes venni valamilyen strapabíróbb, méretes ütközési csillapitással, vastagabb kávavédelmi zónával ellátott ("armor" fantázianév-toldattal bíró) tokot, abban kisebb az esélye valamivel, hogy ha rossz pozícióban is ér földet a telefon, reped/törik az üveg rajta.
Amikor az S8, és nem az S8 + mellett döntöttem, az egyik tényező az volt számomra a kényelmesebb használhatóság mellett, hogy egy nagyobb tokban se legyen lehetetlenség zsebbe rakni majd, ha az extra védelem miatt olykor jobban beburkolom.
-
sgeza
veterán
válasz
Aszi10 #12295 üzenetére
Rádugod a gépre, és lemásolod róla a dolgaid. Igazi, normális mentést semmi nem csinál (rootolást leszámítva).
A névjegyeket mentsd a Google fiókba! Állítsd be a biztonsági mentést a Google fiókodhoz, illetve a Samsung fiókos mentést is megnézheted.
Alkalmazás adatok mentésére részben alkalmas a Helium backup is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest