Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 21:03:37

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15033) Taci


Taci
addikt

eMagtól rendeltem 2 hete egy fekete S7-est. Beszéltem velük, beszéltem a Samsunggal is, hogy mennyi esély van rá, hogy lehet majd regisztrálni a készüléket itthon (mySamsung), hogy 2 év gyári garanciám legyen. Mindkét forrásból azt az infót kaptam, hogy kb. esélytelen, lévén EU-s importos készülékeket árul az eMag, amit ők külföldön valahol garanciáztatnak (bár azt mondják, hivatalos Samsung szervizben).

Biztos ami biztos, írtam a rendelés után egyből egy emailt az eMagnak, hogy amennyiben van rá lehetőség, egy olyan készüléket küldjenek, ami megfelel minden követelménynek ahhoz, hogy tudjam a mySamsungon regisztrálni, és itthoni hivatalos 2 év garanciám legyen rá.
De nem reméltem sokat.

Erre tegnap kiderült, hogy ilyen telefont kaptam! :Y Nagyon örülök neki, mert így most van a 2 év gyári Samsung garanciám (regisztráltam a telefont a Samsungnál a második évért sikeresen), illetve van a 2 év (háztól-házig, és szintén Samsung-szervizes, ámbár külföldön szervizelendő) garancia az eMagtól - persze ez a kettő párhuzamosan, és nyilván csak az egyiket használhatom.

Szóval elégedett vagyok, nagyon is, jó vásár volt! :K :C

Csak azért írtam le, mert korábban mindenhol azt olvastam (és azt az infót is kaptam az eMagtól és a Samsungtól is), hogy az eMagtól biztosan nem fogok ilyen készüléket kapni - és lám, mégis sikerült valahogy összehozni. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.