Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz spanglee001 #7348 üzenetére
Ezzel nem sokra mész, mert magátol frissűlni fog újra és nem tudod megakadályozni
-
-
MartOOn
addikt
válasz migabi24 #7360 üzenetére
Na majd ha olyan zárt lesz mint az ios vagy olyan fos mint a wp, majd akkor elfilozunk a valtason... Vagy nem.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Varszegig
veterán
Azért ez nem ilyen egyszerű. Régen az S5-nél még mondhatták, hogy nem raktad helyére a hátlapot rendesen, vagy nem csuktad be az usb fedőt. Az S7/S7 edgenél egyik sem állja meg, max. azt mondhatja, hogy túl sokáig volt túl mélyen. Rengeteg reklámban tolták az arcodba, hogy bizony vízálló, és bizony 1.5 m mélyen 30 perc. Ha ezután beázna, és nem cserélnék, akkor simán békéltető testület, és fogyasztóvédelem a megtévesztő reklámokért. Hidd el, nem akarnák ők sem azt. (Azt hogy túl mélyen vagy túl sokáig volt nekik kéne bizonyítani.)
-
MartOOn
addikt
válasz Varszegig #7363 üzenetére
Nyar végén eleg ha azt mondjak kint hagytad a napon. Serult a szigetelés... User error. Nincs gari.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
marquuard
veterán
Az időjárást hogyan tudom kirakni edge-re, hogy kikapcsolt képernyőnél megjelenjen? Van erre letölthető tartalom?
PSN ID: marquuard
-
eliterob
tag
Üdv mindenkinek! Érdeklődnék hogy a lehajló kijelzőre vajon állitható hogy mutassa az időt? Akár kikapcsolás nélkül folyamatosan? Olyasmi mint a g5 always funkció. A hugomnak ez egy fontos szempont lenne...
Köszönöm a választ! -
Varszegig
veterán
-
csutizs
tag
válasz Varszegig #7367 üzenetére
Elég optimista vagy:-) Nekik sztem nem kell bizonyítani semmit, max neked. Egyébként abban sincs igazad, hogy nincs fedő amire ráfogják hogy nem csuktad be. Simán mondhatják, hogy az sd-sim tálca nem volt becsukva. Ott a sim tálca szigetel. Ha belenézel amúgy van ott indikátor is a telefonba. Sztem nehéz ügy lenne ezzel gariztatni. A békéltető testületet meg egy multi leszarja. Tapasztalatból mondom. Próbáltam már asztalt verni velük. 0 eredménnyel.
[ Szerkesztve ]
-
Frost82
tag
válasz Varszegig #7363 üzenetére
Xperia Z2ről váltottam. A fórumban egy ideig téma volt a "vízállóság". Jó pár embernek gondja akadt gariztatással, mert a kifogások tárháza kifogyhatatlan volt a Sony részéről. Tengerparti sósvíz, uszodai klórosvíz, túl hideg túl meleg túl kemény víz... és így tovább, mind a garancia elvesztését jelentette. Persze mehet a hokizás oda-vissza, elég csekély számban "nyert" a user..
-
Totta92
tag
Sziasztok!
Nem rég lettem én is S7 Edge tulaj. Olvastam már a fórumot de csak most regisztráltam és látom van fólia "mizéria"... Beszívtam a fóliákkal én is elég rendesen.
Gyári volt egy pár napig mondom elmegyek mobil boltba tetetek rá fóliát. A boltos kinlódott vele vagy fél órát mire benyögte hogy hajlított kijelző ennyit tud belőle kihozni. -2000Ft. Persze a hajlított részre hogy tapadt volna oda!?Rendeltem xpro fóliákat mondom felrakom én.
3 csomag volt az egyik üvegfólia de sima s7 telóra való pedig edge volt ráírva. Azon sikeresen tovább adtam bontatlanul.
A másik egy hajlított ütésállónak nevezett akármi ami véletlenül se tapadt a hajlított részre szintúgy.
A harmadik csomagban volt egy nagyon gagyinak tűnő xpro fólia elő és hátlapi ami a hajlított részt nem védi. A hátlapi tökéletes az előlapit mondom felrakom akkor nem védi a hajlított részt de mégis lesz rajta valami. Tele ment kosszal a "perem" pár nap után. Meg rendesen rá se tapadt a fólia széle.És így már -7000 magyar forintnál járok.
2 napja jött meg EZ a hulladék.
Véletlenül se vegyetek ilyet. A forma tökéletes de még véletlenül se tapad rá a hangszórónál meg a home gombnál. Olyan erősen kell nyomni használat közben hogy beszakad a kijelző.
Hallom azt az aranyos pattogó hangot hogy akkor tapad a kijelzőre mikor ráteszem az ujjam. Megetetném azzal aki legyártotta.
Nem beszélve arról hogy teljesen átlátszót rendeltem erre fel ide küldtek ilyen szürkés szart. Megreklamáltam azóta le is került az oldalról csak fehér (amit linkeltem), fekete, meg arany színben lehet venni.Szóval elment kb 15.000Ft-om a kisérletezésre.
És meguntam mert nem erre keresem a pénzem.
Elmegyek a legközelebbi boltba veszek egy led cover tokot nagyjából védi a telefont és eldöntöttem hogy a telefon van értem nem én érte.Kicsit hosszú lett bocsi. De néha már az idegbaj kerülget.
-
james008bond
őstag
válasz Totta92 #7371 üzenetére
[link]
[link]
Van olyan csomag ajol csak a kijelzőre van fólia és olyan is amiben hátulra is.
Keress rá, akár E-Bay-on, UK-ból kb 4 nap alatt itt van, tökéletesen fedi széltől szélig és az íveken se jön fel több, mint fél év után se ( az S6E+-on, S7E-en közel 2 hónapja ). Szappanos vízzel kell feltenni, 24 óra után tökéletesen rásimul, buborékok elpárolognak. És nem olyan gáz a "tapadása" simán lehet használni és van védelem a kijelzőn. + Gyári Clear Cover flipes tokot használok.
Sok szenvedéstől és felesleges pénzkidobástól és bosszúságtól kíméled meg magad.[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Varszegig
veterán
válasz ForRedGlory #7370 üzenetére
De akkor nincs is probléma Ugyanis itt arról volt szó, hogy ráfogják, hogy nem rendeltetésszerű használat. Meg azt mondják, hogy kinn hagytad a napon. Erre mondom én, ha valóban rendeltetésszerű volt a használat, akkor vagy nem mondanak ilyet, vagy ha igen, akkor békéltető/fogyasztóvédelem. A békéltetővel meg nem fenyegetőzni kell, hanem kezdeményezni náluk az eljárást.
Ha a szerviz korrekt, akkor meg nincs miről beszélni. Akkor úgyis a vevő jár jól.
Nem én mondtam, hogy a takarítónéni állapítja meg, hanem az volt a kiindulási téma, hogy ne próbálgassák a vízállóságot, mert ha beázik, nem fogják gariban javítani. Erre mondom, hogy de, és ezt mondod te is[ Szerkesztve ]
-
Totta92
tag
válasz james008bond #7372 üzenetére
Köszönöm ezt még lehet kipróbálom. Csak már félek bármitől ennyi csalódás után megmondom őszintén.
(#7373)
Nem lenne rossz ő sem. -
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Látom sokan panaszkodtok a fóliákra én ilyet vettem és tökéletesen illeszkedik és nem pörög oldalt csak annyi hogy kicsit körülményes felrakni.
Ajánlom mindenkinek, nem is drága 3db 6,3 usd volt szállítással együtt és 2 hét alatt megjott.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
szucsi
őstag
Sziasztok, Quick charge 3.0 töltővel visszafele kompatibilis a telefon?
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Vettem egy ilyen tokot:[link]Az lenne a kérdésem, hogy becsukott állapotban hogyan lehet elérni, hogy a képen mutatott állapotjelző legyen?
Mikor becsukom, csak órát mutat a készenléti képernyőn, ami sokszor ki is csúszik az ablakból -
Risard
aktív tag
válasz envagyok #7390 üzenetére
Hát elvileg kaptál hozzá egy programot! Qr kódos papír formályában! Legalább is régen így volt a kis kínaiaknál! De ezek nem annyira jók s nem is úgy működnek mint a gyári! Nem sajnálnám a gyárira a pénzt vagyis szerintem nem szabad! De a progi tipp s magánvélemény is volt!
-
Risard
aktív tag
válasz envagyok #7392 üzenetére
Mert az külső program nélkül is úgy működik ahogy kell! Nekem egy kínai ablakos olyan volt hogy indokolatlanul feltolta a fényerőt csukott állapotban össze vissza jelzett!Volt hogy a feltett program után formáznom kellett a telót annyira jól volt megírva! 3 kínai tok után vettem gyárit! Hibátlan! Igaz ez még note 4 volt lehet fejlődött kína de ha már veszel egy ilyen telót akkor szerintem ne ezen akarj spórolni!Persze ez egy pár elcseszett tok után gondolom én is így s persze magánvélemény ez is
[ Szerkesztve ]
-
lukoz
aktív tag
Ha már fólia:
Erről mi a véleményetek? Használja valaki? -
MartOOn
addikt
Igen. Es sajna sokan panaszkodtak h indokolatlanul gyorsan karcolodik. pedig spigenre ez nem volt eddig jellemző.
-
gyga
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik