Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Nekem nem igazán jöttek be más launcherek, nova apex főleg nem, nem valami stabilak, mindig előjön valami idegesítő hiba. Amit stabilnak tartok aaza sima aosp, a cyanogenmod launchere meg ez a touchwiz. Ki lehet próbálgatni a többit, nincs hatással ha két vagy több van feltelepítve, de biztos vagyok benne, hogy egy idő után visszatér mindenki a touchwizhez, egyik playen lévő sem ilyen gyors és stabil, bár nem elég testreszabható. Esetleg annyit tudok még ajánlani, hogy root után dobd fel az expozed installer és azon belül vannak modulok mint a graviti box vagy a s5 Systemui, elég sok mindent belehet vele állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest