- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
darius90
csendes tag
Képet azt nem tudok, mert nem tudnám mivel fotózni most, viszont itt van pár videó róla, azt gondolom így még jobb is:
https://www.youtube.com/watch?v=BJVdaSn98Dc
https://www.youtube.com/watch?v=Fy90KBBqYjw
https://www.youtube.com/watch?v=jr3_1Beskh8
https://www.youtube.com/watch?v=QSKMc6GuolA
Amit még említenék róla, full prémium érzése lesz tőle az embernek, a belső gumis rész nem tudom viszont, hogy mire lenne elég egy leejtésnél...
Nekem mondjuk karcálló üveg fólia van rajta, de ha sarokra esne lehet betörne a kijelző...
Ha úgy is jók lennének a képek, hogy a tok nincs a telón írjatok és lefotózom.... -
gyuri2008
veterán
válasz
vejemojnen #1281 üzenetére
A knox számláló nem ugrott?
-
gyuri2008
veterán
Az nfc kapcsolat, hogyan működik?
Mind a két készüléknél be van kapcsolva és mégsem működik. -
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1292 üzenetére
Bár nekem már nem gyári a rom, de ha jól emlékszem a beállított időnként nézi a szemedet az első kamerán át. Annak idején nekem működött.
-
Roland0224
senior tag
Valaki próbálta már az intelligens képernyő zárat? Nekem nem működik,kipróbáltam különböző fényviszonyok között de sehogy sem megy.Valaki tudna segíteni ?
-
KakasSoft
tag
Google szolgáltatások egyike. Lehet érinti kitkat and lollipop is. Próbáltam a gyanús viber-t, kamerával készített képeket küldtem, majd amikor egyszer ébresztem a telefont már pörgette is a proci első két magját. Ha csináltam valamit bekapcsolta a harmadikat is, de a művelet befejezése után azt kikapcsolta. Xposed alá raktam a cool tool-t. Statusbar-on kiírja a leginkább erőforrás igénylő alkalmazást. Camera.
-
KakasSoft
tag
Szolgálati közlemény: Viber alkalmazás akasztja ki a qcamera-daemon-t, ami a cpu első két magját max-on járatja. Viber most frissült, előtte és utána is hibát okoz.
-
KakasSoft
tag
válasz
vejemojnen #1281 üzenetére
Elvileg 4 lollipop érhető el (AICP, BLISSPOP, GLADE, ROX féle. Utóbbit használom custom kernellel. Blisspop 1.9 verzió van még, de nem jött be. Glade és Aicp most debütált. Lehet kipróbálom Glade verziót. Aicp, hogy megy? Van valami extra beállítás, proci húzás?
-
Mattb
senior tag
Lehet sikerul rajonni, hogy mi okozza a beragadt cpu magokat. Mivel mas, costum romnal nem jelentkezik, es ez tobb samu keszuleknel is elofordul, a samsung gyari romban van a hiba. Sot, szerintem magaval a systemUI-val van a baj, ugyanis mai nap teszteles alatt all egy masik UI, ami a gyari romon fut, es ezzel meg nem produkalta a problemat a keszulek. Jatek, video, zene, bongeszes.. ezektol barmikor beragadt. Tesztelem meg egy ket nap, aztan kiderul.
-
vejemojnen
csendes tag
Kísérletező kedvű S3 Neo tulajoknak ajánlom a következő oldalt, ahonnan 4.4.4. és 5.0.2 Lollipop romokat telepíthetnek, amennyiben némi angol nyelvtudással is rendelkeznek. Részletesen le vannak írva az egyes romok tulajdonságai, telepítéseik lépésről-lépésre, hogy stabil vagy bétás verzió-e, stb... Én az AICP modos 5.0.2. lollipop romot használom már egy hete és semmilyen hibát nem produkált. Sok sikert !
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/development/
-
-
dzsi23
addikt
Arra van valami megoldás (root nélkül), hogy a hangszóró halkabb legyen? Pl. este játék közben már zavarón hangos minimum hangerőn is, tehát csak a némítás marad.
-
KakasSoft
tag
Pa gapps-ot (pico) használom a frissített rommal. Mivel már nincs így lehet majd két hét múlva kiprobálom ezt a másik fajtát. Igazából nem is kellene frissíteni ha jó. Mi a gapps-nak a teljes neve? Nekem az utolsó:pa_gapps-modular-pico-5.0.1-20150315-signed.zip Most látom mire írtad a "modular-t".
-
KakasSoft
tag
válasz
csucsu21 #1262 üzenetére
Annak idején mikor felvetettem a témát (mindenki írta, hogy így az akku, úgy az akku, ezért regisztráltam ide
), beragadt mag beépített e-mail kliens gyanús volt ill. a mobilnet bekapcsolása után hamar beragadt. Talán ez a "kisebbik" baj a másik probléma (amit, ha minden igaz a google szolgáltatások valamelyike okoz) , hogy nincs alvó mód, tehát nem kapcsolja ki a procit sötét képernyőnél. A beragadt proci vizsgálata elakadt mikor lollipop-ra váltottam, itt nincs ilyen. Alvó mód hiány itt is volt, de azt a pa gapps okozta (google).
-
Hanz
tag
Sziasztok. Én is beléptem a klubba
s3 miniről jöttem. Pöpec a telefon, nincs mekegés , makogás, döcögés
Egy bajom van, hogy sok zenét hallgatok fülesen keresztül és bizony gyengébb mint az előző teló
Kérdés az hogy lehet-e rácuccolni az Acid audio engine-t? Vagy bármi módon feljebb tolni a hangerőt?
-
dzsi23
addikt
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok érdeklődnék ezzel a beragadó proci maggal kapcsolatban hogy rá jö5tetek e mi okozza?
Sajnos s3 neot már nem tudtam szolgáltatónál beszerezni így grand prime lett belőle.
a teló nagyon jó csak ma reggelre arra lettem figyelmes hogy le ment 9% ka napközben sem nyúltam hozzá mégis le ment 6%.
Fel raktam cpuz progit minden mag 800 mhz teker.
újra indít cpuz megnyit első mag 300 mhzba többi alszik.
most vagy 20 percet nyomkodtam és megint minden mag 800 mhz megy ha van valami megoldásotok rà meg köszöném .
Tudom nem s3 neom van de probléma azonos szóval elnézést hogy ide írok.
előre ia köszönöm a válaszokat. -
dzsi23
addikt
Ha már ebay, ilyesmit nem próbált valaki? Vajon mennyire árnyékolja az antennákat?
-
KakasSoft
tag
TKruzze felfüggesztette pa gapps kitkat és lollipop.
-
ezso
tag
Köszönöm, mindkettőtöknek!
Van paypal fiókom, sőt össze is van kötve a Maistro kártyámmal, de nem enged vele fizetni.
Érdekes, hogy a kb.400Ft-ot levonta és elfogadott státuszba kerültem, viszont amikor később venni akartam valami, levette az összeget a kártyáról, majd 5 percen belül (az SMS szerint) visszautalta a számlámra.
Ezt eljátszottam pár nap alatt vagy nyolcszor.........aztán hagytam a ...csába.A Budapest Bank nem tud segíteni, a paypalnak meg nem írtam, mert sajnos angolul nem tudok annyira.
Lassan úgy is bankot fogok váltani, mert Maistro kártyájuk, csak dombornyomott van, jó drágán.
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Autós töltőnek mit használtok? 12 V-os autóstöltőt vagy pedig a gyári usb-t usb kimeneten? Van különbség a 2 "töltő" között? Ha olyan appot használok vezetés közben, ami a kijelzőt ébren tartja, akkor a gyári usb-vel (usb kimeneten, nem a 12 V-os usb átalakítón) vesz fel elegendő áramot a töltéshez?
-
ezso
tag
-
gyuri2008
veterán
válasz
Andrewstarr #1251 üzenetére
Biztos,hogy jobb mint a gyári.
Ezen talán nem fognak látszani a mikró karcok.
Meg nem ujjlenyomat gyűjtő.
Én egy fehéret rendeltem. -
dzsi23
addikt
válasz
vejemojnen #1241 üzenetére
Beállítások -> Eszköz -> Betűtípus -> Betűstílus... Ha itt rányomsz a Letöltés gombra, akkor a Galaxy Apps-t hozza be, nem a Play Áruházat. Vagy úgy gondolod, hogy ingyenes legyen? Mert amik itt vannak, azok fizetősek...
-
vejemojnen
csendes tag
Tud valaki abban segíteni, hogy honnan lehetne hozzájutni működő, de nem a Play Áruházból letölthető samsung font készletekhez? köszi a tippeket.
-
migabi24
nagyúr
válasz
vejemojnen #1233 üzenetére
Nincs mit, én is így használom, nem vagyok facebook függő, van aki egész nap azon lóg, nyílván nekik találták ki az appot
-
vejemojnen
csendes tag
válasz
migabi24 #1231 üzenetére
köszi, akkor a böngészőből fogom indítani. felesleges, hogy mindig jelezzen, ha üzenetem jön. bőven elég, ha mikor majd én belépek, akkor szembesülök a történésekkel. nincs annyi időm munkaidőben nap mint nap, hogy mindig a messengert baszogassam, ha jelez...... köszönöm az infót.
-
migabi24
nagyúr
válasz
vejemojnen #1230 üzenetére
Szerinted hogy kapod meg az üziket meg az értesítéseket ha bezárod a programot, a kliens program így működik, töröld és használd a böngészőböl
-
vejemojnen
csendes tag
Srácok ! Ha jól láttam a futó alkalmazások közt folyamatosan szerepel a Facebook meg a Messenger. Ez nyílván felesleges, ha már nem használom őket csak az akksit szívják. Ezeket én csak kényszerített leállítással tudom kiiktatni. Van ennél egyszerűbb megoldás vagy mindenki így kínlódik vele? Miért nem tudnak úgy kilépni, mint az IGO, aminek nem marad nyoma a futó alkalmazások között, ha kilépek belőle?
Valakinek van ennél hatékonyabb megoldása ? Köszi. -
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #1228 üzenetére
Ja ott van csak nem lattam bocsi 😃
-
Mattb
senior tag
-
dzsi23
addikt
válasz
vejemojnen #1222 üzenetére
A gyári Galéria alkalmazásból próbálod beállítani? Amikor kiválasztod a képet, utána be lehet állítani, hogy a kép mekkora része legyen beállítva... ott széltől szélig benne van? Esetleg még a launcher is okozhat ilyen anomáliákat, de gyári és nova launchernél nem tapasztaltam ilyesmit...
-
vejemojnen
csendes tag
Köszönöm szépen, megoldódott. Sajnos azért nem dobta fel azt a menüt, ahol kiválaszthatom a csengőhangot, mert feltelepítettem a File Commandert, emiatt automatikusan azt nyitotta meg. Amint azt leszedtem a telóról, visszakaptam a Samsungos ablakot, ahol már volt választási lehetőségem.
Viszont nem tudom, hogy más is járt-e úgy, hogy hiába 1280x720 a fotó mérete, mikor beállítom háttérképnek csak a kép egy kisebb darabját jeleníti meg. Mindegy, hogy beállítás előtt méretezem-e vagy sem. Ennek mi a megoldása? köszönöm, ha tudja valaki erre a választ. Üdv. -
dzsi23
addikt
válasz
vejemojnen #1220 üzenetére
Miután kijelölöd, tehát ott van mellett a kis zöld gomb, utána le is okézod alul? A kijelöléssel még nem állítod be csenngőhangnak, csak akkor, ha alul rányomsz az OK gombra.
-
vejemojnen
csendes tag
Sziasztok Srácok !
Friss Neo tulajként a következő problémával szembesültem. Csengőhangot sehogyan sem tudok váltani. Van az Over the horizon, azt annyi. Bármit jelölök ki, nem hajlandó beállítani. Próbáltam külső SD kártyáról és átmásolva a belsőre is, de semmi eredmény. Milyen úton-módon orvosolható ez a gond ? Szíves segítségeteket előre is köszönöm. Üdv. -
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #1209 üzenetére
Itt a link :https://m.youtube.com/watch?v=as68Oeyws-A
-
gyuri2008
veterán
válasz
Roland0224 #1207 üzenetére
Szia
Én itt találtam választ a kérdésedre én is így csináltam
köszönet a fórum társnak..Jhonny Cage -
Roland0224
senior tag
Valaki meg tudja mondani hogy kell rootolni a telot es ha rootolom milyen adatok vesznek el (már ha elvesznek)
-
gyuri2008
veterán
Létezik vezeték nélküli töltő az s3 neo-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged