- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
Nálam 4.1.2 van, tácswíz, de a régebbi. Gyárilag valami gáz van a rommal, mert elég lassú a teló, akadozik, stb. (Nem ram baja van) Valami nagyon leterheli. Takarított deodex rom van fent, és ram takarítás után akár 250 megáig lemegy, ha már egy ideje megy a teló, akkor is 400 alatt van.
Az újabb Tácswízzel van valani, hogy ennyire zabálja a ramot...
Ami kimaradt: S Advance, "768" mega ram (630 használható) -
aelod
veterán
válasz
Giorgio1313 #91 üzenetére
USA-nak bezzeg mindenből jár a jobb-nagyobb-gyorsabb..
-
vicze
félisten
-
Márko88
aktív tag
Jó telefon nagyon. Mindenben.
Galaxyk a legjobbak mostanàban. A többiben mind van egy kis "hiba". Gyenge fènykèpező..lassúskodàs stb.
-
m1lan
őstag
Ki beszélt itt Lumiáról?
Senki nem mondta, hogy szar az S3. Te szálltál bele az SP fikázásba S3 tulajként, amikor a telefonod tipikusan úgy van elhíresülve a fórumon, hogy a Touchwiznek hála nagyon kevés rajta a szabad RAM, ezért bezárogatja az appokat meg újratölti a launchert. Közvetlenül utánad @Brain75 meg is erősítette ezt, mint volt S3 tulaj. Az SP egyedül a 4.1.2-es szoftverével csinálta a bezárogatást tudtommal, a 4.3 frissítés óta egyszer sem olvastam olyat, hogy valaki panaszkodott volna rá.Elhiszem, hogy nálad nem csinál ilyet az S3, de az kifejezetten szánalmas, hogy valaki negatív dolgot ír a telefonodról, és akkor te visszavágásként leszólod az övét. Tudod hol divat ez? Az oviban, meg az általános iskola alsó tagozatán. Sokakkal ellentétben én nem vagyok elfogult, és ha beleolvasnál a Lumia 520 vagy a Melyik okostelefont vegyem? topikba, akkor láthatnád, hogy én nem hallgatom el a telefonom gyengeségeit.
Részemről a téma lezárva.
-
HunBlade333
újonc
Nekem tetszik,ha Telenornál kapható lesz,akkor előfizetéssel karácsonyra meg is veszem
-
-
x1port
addikt
válasz
Giorgio1313 #87 üzenetére
-
Giorgio1313
aktív tag
Mindenkinek mondom aki írt hogy igenis full gyári 4.4.2 van rajta. Amerikai att modell guglizzatok rá. I747 a modell szám. Ebben a hónapban jött ki és a 4.3 minden hülyeséget kijavitották
-
x1port
addikt
Nem értek egyet.
LTE -ben 2 giga van és ott is vannak gondok.Ha a neo jobban viselkedik akkor az a KK.-nek köszönhető nem annak a kevés memóriának amivel több van benne az S3hoz képest.
Egyébként S3-at használok és nekem nem laggol.
Nem találkoztam még a launcher kilövéssel sem amit eméítettél.
Az adreno 305 ért pedig nem adnám fel a mali 400 mp4-et. -
Brain75
senior tag
Kell ezeken a dolgokon vitatkozni ?!
A NEO-ban 1,5 Gb RAM van és ez nagyon sokat segít a sima S3-hoz képest.
Nekem volt sima S3 is és ami igaz az igaz a touchwiz felzabálta az 1 GB ram-ot.
A NEO-ban 1,5GB RAM van és nem exynos proci hanem Snapdragon 400 és nem Mali hanem Andreno 305.
A NEO-ban még nem fogott el annyira egyszer sem a RAM hogy lagoljon mint a sima S3.Sőt a home screen sem töltődik be minden alkalommal újra amikor valami programból visszalépek.
Szerintem az nyilvánítson véleményt aki már próbálta a szóban forgó készüléket.
-
BulletBill27
aktív tag
Nekem még mindig tetszik ez a formaterv, fekete színben.
-
-
kchris78
veterán
nem értem ezt a 3G/4G dolgot. tök sztenderd telekom csomag (jó üzleti), 500MB és megy az LTE-vel... Lakosságinál nem engedélyezik??
-
m1lan
őstag
Az megvan, hogy a 4 mag néha gyengébb, mint a 2? Példának okáért az Xperia SP a maga kétmagos procijával a Galaxy S3-at is maga mögé utasítja. Hiába a négy mag, ha az olyan, hogy két erősebb lekörözi. A kétmagos Snapdragon 400-ban krait magok vannak, a négy magosban meg csak cortex a7-esek.
-
Csapoati
nagyúr
Nem jellemző más gyártókra sem, hogy két éves telefonjaikra kihoznák a legújabb Androidot (khm, HTC One X, Sony Xperia S, LG 4X - ezek egyikére nincs nem hogy 4,4, de még 4.2 sem, pedig ugyanakkor jöttek ki, mint az S3...). Az S3 legalább 4.3-at kapott és azért tegyük a szívünkre a kezünket, az is használható még bőven, nem csak a 4.4 és nem kötelező megvenni ezt a Neót sem az S3 tulajoknak.
-
Sick Boy
őstag
dehát nem éri ezt meg megvenni
A dualsim-es ugyanennyi, ugyanebből!! -
Gusztáv
addikt
Szerintem nem lett olyan rossz ez a telefon, persze kicsit drága, de megy majd lejjebb az ára. A 4G szükségességét én még továbbra sem érzem, kevés helyen érhető el, csak a sok gigás csomagokhoz adják. Én is 4G-s telefont használok 3G-s hálózaton. A SOC teljesítménye is bőven elég a felhasználók nagy részének, nem játszik mindenki a Real Racing 3-al 0-24-ben.
-
hemaka
nagyúr
Hany bort huznak meg le szerencsetlen S3-rol?
Bar a ketkartyas verzio nem rossz valasztas. -
bostone
addikt
Azért jó vastag bőr van a képén a Samsung vezetőinek
Nekem a készülék levékonyított szélei mindig gondot okoztak. Sokkal könnyebben kicsúszott a kezemből, bár lehet ez volt a céljuk. Mindenesetre jól kibabráltam velük, mert vettem hozzá egy filléres szilikon tokot, ami kényelmes fogást biztosít.
-
Csarli85
aktív tag
A videö alapjám nem valami meggyőző. Sokat szaggat. Az S3 Lte milliószor jobb ennél.
-
Sick Boy
őstag
bazzee azt hittem ez DualSIM, nekem sima NEO van és DUAL!!
-
Dilikutya
félisten
A Real Racing 3 nem izzaszt meg egy 2 éves SIII Minit se a 3 éves hardverével.
-
hue2000
tag
Kicsit drága de jó
-
vicze
félisten
További félreértések elkerülése végett a tesztben a i9301i modell szerepel, ami az 1 kártyás verzió.
i9300i ami az Indiában kiadva Neo Kínában Neo+ néven fut, eddig ezek a variációk vannak. -
Sick Boy
őstag
Ilyen készülékem van több, mint 1 hónapja.
Teljesen OK. 2 évig volt S3, most azt eldobtam és vettem egy ilyet. eMag-nál lehet kapni normális Samsung garival. 85K-ért vettem és teljesen megérte.
Az egész lényege a DUAL SIM, ebből a szempontból már nem arcpirító az árazás, ha belegondoltok.
Kinek van Super AMOLED-es DualSIM-je 1,5 GB RAM-mal, értelmezhető (értsd nem MTK) Quad-Core-ral?
Mindenre elég ez a telefon, mindenre.
Nekem a DualSIM miatt kellett, eszembe sem jutott eldobni a sima S3-at. Teljesen rendben van ez a telefon.NFC is van.
A GPS zseniálisan jó!!! (Snapdragon...)
Sajnos (gondolom chipsetes korlát miatt) az USB OTG kimaradt belőle, mondjuk az S3-nál sem használtam soha, de jó volt a tudat
A kamera modul NEM egyezik meg a sima S3-mal, annál egy kicsit szarabb. Ha belenéztek mindkét lencsébe, akkor az S3-é zöld, a Neo-nak lila. Amúgy nem rossz, de ez visszalépés. Na persze így is nagyságrendekkel jobb fotót csinál, mint bármelyik másik telefon a mezőnyben... ez még vállalható kompromisszum volt.
A gép sokkal jobban megy mint a sima S3, az 1,5 GB ram eléggé jót tett.
Az üzemidő sokkal jobb azonos használat mellett, mondjuk elég gatya volt az S3-é márpersze így is minden nap töltenem kell.
A DUAL SIM-et a Samsung nagyon jól implementálta a szoftverbe, le a kalappal.Persze nekem is jobban esett volna egy 65K-s ár, dehát ez van. Szenvedtem, hogy az S3 után a színvonalat tartsam, de Dual SIM legyen. Hát ez lett, és nem döntöttem rosszul.
Én még örülök is, hogy megmaradt a formaterv - a gyári S3 tokok tökéletesen jók a NEO-ra is.
-
Brain75
senior tag
Nem !
Galaxy s3 neo. GT-I9300I a típusszáma.
http://www.samsung.com/in/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smartphone/BGT-I9300I/M16?subsubtype=android-mobiles -
x1port
addikt
válasz
vrgkrisztian #52 üzenetére
Nekem S3 Saphir Black van.
Szerintem is nagyon jól néz ki.Egy fehér mellé téve olyan mint ha nem ugyanaz a telefon lenne.
Mondjuk az érdekes,hogy a fehérnek nagyobbnak tűnik a kijelzője. -
vrgkrisztian
aktív tag
az s3 dizájnja eddig nem tetszett,de így feketében teljesen korrektül,sőt,messze baromi jól néz ki!
amúgy tényleg undorító,amit csinálnak. bár a samu csúcsmodelljei szvsz így is messze a legjobbak a piacon. (galaxy note széria) -
-
bollokcs80
Korrektor
Nem rossz kis kütyü ez, csak kicsit magasan indult. Az L90 árszintjén (65-70k) már elgondolkodnék rajta...
Az LTE hiánya szerintem nem igazán lehetne fájó pont a többségnek, amíg a magyar szolgáltatók csak a tizen-huszonenezres csomagjaiknál teszik elérhetővé....
Ha valaki esetleg vesz, megírhatná, hogy a Samu KitKat-ja engedélyezi-e az SD kártya írását.
-
scyllarus
veterán
Ez a teló döbbenetesen hasonlít a következő készülékemre
-
atike
nagyúr
Akkor 80-ért ott van az Xperia Z,,,, Vagy a Grand2... Vagy kicsivel többért a Nexus 5....
De az a gyanúm, hogy bármit is írok le, úgysem lesz jó...
Ami a mondandóm lényege volt - és ezt ki is emeltem - hogy ez egy két éves formaterv ami sokunk szerint már akkor sem volt szépnek nevezhető. És mellette a belbecset is figyelembe véve van reális alternatívája ennyi pénzért...
-
jozso1989
őstag
Jó képeket lő, de hát Android téren egyedül a Samsungok tudnak értelmes fotót lőni. Viszont jézusom, milyen lassú ez a telefon!
Rossz volt nézni a tesztvideót, én már kidobtam volna az ablakon rég (türelmetlenebb vagyok).
-
Norb€€€
aktív tag
"Kitkat kell? Akkor vedd meg hozzá újból ugyan azt a telefont!" Gratulálok Samsung, így tovább! (Y)
-
dobisti
csendes tag
Hogy lehet decens egy chip? Vagy én, vagy a cikkíró használja rosszul ezt a szót...
-
HUNgaroczel
tag
A 2. oldalon Kijelző-teszt-es táblázatban, a moto g-nek hogy lett IPS panellel végtelen a kontrasztja? Az a sor nem cserélődött fel?
-
halkow
őstag
ennyi erővel az s3 is megkaphatta volna a kitkatet...
( #32 ) atike: a legolcsóbb s400 as teló is 59k idol 2s
-
atike
nagyúr
"amely a két évvel ezelőtt samsungos csúcskészülék formatervét örökölte meg, ám a jelenlegi középkategóriával száll versenyre."
Ha ehhez olyan ár társulna - mondjuk 50 körüli - akkor még csak-csak... De így....
Ennyi pénzért vannak életképesebb alternatívák.
-
aelod
veterán
válasz
Giorgio1313 #18 üzenetére
Az nem valami moddolt ROM véletlen?
-
HDR123
tag
válasz
@Giorgio1313:
Nem hiszem el, hogy gyári 4.4.2 van a párod telefonján.
Hónapok óta ezen vannak felháborodva az S3 (GT-I9300) és S3 LTE (GT-I9305) tulajok...
Sammobile.com-on jelenleg is csak 4.3 létezik: [link]Cáfolj meg és kérünk egy linket!
-
aelod
veterán
Ez most egy vicc ugye? Elég szörnyű a Samu üzletpolitikája. Sok telefon 0 szupport. És mielőtt elfogultsággal vádolnátok mondom ezt egy Ace2 tulajaként. Az S3 egy remek készülék volt most meg le kellett húzni róla még egy bőrt hátha snapdragon SoC-al is tarolni fog. Azt kell hogy mondjam ilyen áron biztosan nem fog sikeres lenni amikor az s3 LTE jobb alternatíva. Vagy akár az S4 mini is jobb vétel ennél...
-
wozzy
tag
válasz
S3 LTE van neki azért.
-
martin1369
aktív tag
lazán odaadnám érte az xperia l-met.
60k-ért egész jó lenne
-
nfsu17
veterán
Ami furcsa doboz sem szokásos faszerű valami hanem fekete.
igen, mert az S, S2, S3 is ilyen dobozzal jött ki.
Az S4-em már a faszerűvel.
Gondolom akarták ezzel is hangsúlyozni a "retrót".rootkiller
Bőven megállja az ma is a helyét a mindennapokban, aki csak e-mail-ezni, fotózni, videózni, zenét hallgatni akar.
Van S2-m is, S4-em is, most a YT mondjuk 1s-al később jelenik meg, vagy egy honlap szintén mondjuk 2s-al.
Nem mindenki akar fénysebességet.
A kijelző felbontása ami mai szemmel nézve már lehetne jobb. -
Sziklián
csendes tag
Az S2-ből kéne egy ilyet csinálni, akkor még meg is venném.
-
satz18
őstag
Egy kicsit esik az ára, és teljesen vállalható lesz. A középkategória ezt tudja más márkáknál is.
-
Dezsavű
UI: köszönöm a tesztet. -
Giorgio1313
aktív tag
Páromnak sima s3 van és ebben a hónapban jött ki rá a gyári 4.4.2. Ota n frissítettem neki és azt mondta soha nem volt ilyen gyors és jó a rendszer úgyhogy nem értem a cikkben miért írták hogy nem jött ki rá...
-
ghost364
senior tag
Nem rossz ez szvsz, csak kicsit drága.
-
a510
aktív tag
Csak egy észrevétel: spec. oldalon IPS van a kijelző típusánál
-
Brain75
senior tag
Akkor már csak azt nem tudom hogy az én telefonom az micsoda!
Nekem is galaxy S3 NEO-m van és az egy 2 kártyás telefon.
Mielőtt valaki azt mondaná hogy hamisítvány, el kell keserítenem mindenkit hogy nem hamisítvány.
Mindenben ugyan ezt tudja mint a cikkben szereplő telefon, de 2 kártyával.
Ugyan az a Snapdragon 400, Andreno 305, 1,5 Gb RAM, 16 GB ROM, Bluetooth, FM rádió, NFC, 4,8" Super Amoled. Igaz erre még nem jött KITKAT. (de nem is hiányzik, pont az SD kártyára telepítés miatt)Akkor most a Samsung 2 féle telefont adott ki ugyan azon a néven ?
-
Csapoati
nagyúr
Mert abban Exynos van, amire lustak voltak kulon Kitkatet fabrikalni?
Egyebkent teljesen jo telefon ez, cikk kozben 65-70-re saccoltam, annyiert jo vetel is lenne. 80 viszont kisse sok. Az S3 nevtol viszont nyugodtan el lehet vonatkoztatni, senkinek nem lenne egy szava se, ha mondjuk Galaxy Medium neven jott volna ki. A formaterv nagyjabol ugyis allando. -
domos
senior tag
Az első Samsungom az S3 volt, nagyon szerettem. Szerintem jó ötlet, biztos sokan venni fogják.
-
kbyte1024
veterán
Micsoda fejlődés?
ez igen ez kellett
-
razorka777
veterán
Samsung, why?
-
Sundesz
addikt
Az Adreno 305 is jobb a Mali-nál, úgyhogy ez a SoC csere inkább előrelépés.
-
törölt tag
Ha már a belső teljesen megegyezik, legalább a formaterv lehetett volna olyan, mint a K Zoom-nál...
-
AS
félisten
Nagyon jó
Egy átlag embernek több nem kell. És szépen fejlődött + ram jobb Soc. új Android szebb szin.
Ami furcsa doboz sem szokásos faszerű valami hanem fekete.
Lg G3 beatet oda vissza veri. -
ak76
senior tag
Akkor már inkább az S3 LTE,abban 2 giga ram van,és az ára is kb ugyanennyi.
Bár ha jobban belegondolok,inkább egyik se... -
Simi87
senior tag
Nevetséges.
-
rootkiller
őstag
Elég vicces hogy micsoda módszerekkel dolgozik a Samsung. Annyi előnye lehet hogy ennek a SoC-nak azonos teljesítmény mellett sokkal kevesebb energia kellhet, szóval S3, de jobban bírja az akku. Plusz az a plusz fél gigabájt ram is előnyös. Csak a Samsung ROM meg a KNOX nem...
Seth: Azért nem jön rá KitKat, mert még Ice Cream Sandwich-el kezdett. A Galaxy Nexusra se jár...
-
S e t h
nagyúr
Már kezdem érteni hogy S3-ra miért nem jött ki a KitKat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged