- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lipton
őstag
Elolvastam az összes hozzászólást. Sehol se írják pontosan, hogy milyen falta üveg van benne.
A kereső is csak találgatásokat dob ki, "szerintem nem Gorilla", "úgy tudom, hogy Gorilla", stb. Semmi konkrét infó, csak kérdések és tippek.
Most már inkább az érdekel, hogy mennyire karcálló. -
Lipton
őstag
Átlátszóra tippeltem én is.
Sehol se találtam eddig infót, hogy milyen fajta üveg van rajta.
Aki használ már ilyen telefont, annak nem karcolódik? -
erdesz030
újonc
válasz
Jhonny Cage #393 üzenetére
Végül alaposan átnéztem mindent. A végén már annyira idegesítő volt, hogy a kb minden újra bekapcsolódott a telón, még a wifi is. Aztán rájöttem, hogy a sweet dreams nevű app készítette ki. Azonnal törlés, azóta megint minden tökéletes. Azért köszönöm.
-
scyllarus
veterán
válasz
Jhonny Cage #393 üzenetére
Hehehe, Kies meg a tiszta telepítés
Azt a Kies nevű izét mindenki nagyon gyorsan felejtse el. Odin a megoldás, a szervizekben is azt használják, mert valóban tiszta telepítést akarnak.Lipton: átlátszó.
Amúgy, ha az lett volna a kérdésed: nem GG, de valami ellenállóbb fajta.
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
Milyen fajta üveg van a Neo elején?
-
ansmi
csendes tag
válasz
Jhonny Cage #389 üzenetére
Visszaáll Official-ra! Én így csinálom:
1. SuperSU/Beállítások-ban Unroot
2. Recovery-ben Wipe cache.... Wipe data/factory....
3. Odin-ból vissza a magyar független (XEH), és máris Official lesz!Persze lehet, hogy az első 2 lépés felesleges, nem tudom...
-
erdesz030
újonc
válasz
Jhonny Cage #391 üzenetére
az a helyzet, hogy a hívásnál is. A felső értesítő soron eltűnik a néma ikon, magától... Nem igazán értem, és kissé idegesítő. Gondolom az androidon belül van a gond és nem a telóval, ezzel nyugtatom magam. Amúgy semmi extra app nincs rajta, csak a szokásos.
-
erdesz030
újonc
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni. A teló nagyon szuper, csak egy gondom van vele: hiába némítom el a telefont, 1 perccel később az sms vagy viber, email hangok újra hangosan szólalnak meg, holott a felső soron jelzi, hogy némítva van, vagy rezgőn a telefon. Esetleg valakinek vlamilyen ötlete?
Köszönöm -
Jhonny Cage
tag
Én sem találtam, viszont rootolás után odin módban átváltott a system status offical-ról costum-ra.
Ha újrahúzom odinnal a gyári romot ez visszaáll vajon, vagy kell még valamit futtatni hozzá? Mert így ugrott egyenlőre a gari.
A hangerőt én is feljebb állítottam az általad leírt módon, nálam 87-nél is betorzít a zenelejátszóban és a csengőhangok egy részénél, de youtubenál és videókban nem, szóval én 90-re állítottam mert hangosabb sokkal de nem torzít semmivel jobban.Zenénél megoldottam az eqval, csengőhang meg amúgy is olyan van beállítva amit éppen nem torzít, és mostmár szinte üvölt a telefon, sokkal jobb így videózni stb.. rajta!
A knoxot én letöröltem minden formájában, hasznát nem veszem , viszont elég sok ramot evett, mióta kirootoltam és letöröltem a felesleges cuccokat, a szabad ram mérete 800 mb körűl alakul 400 helyett.Szóval eddig megérte! -
ansmi
csendes tag
válasz
Jhonny Cage #385 üzenetére
-
petranatasa
csendes tag
válasz
petranatasa #377 üzenetére
Most már tuti, hogy a rising star app a ludas, valamivel összeeakad, mert újra előjött a kamera hiba.
-
ansmi
csendes tag
Töltsd le ezt: CF-Root i9301i
Csomagold ki a zip-et.
Telefon Download módba, pc-re rádug, Odin indít (a zip tartalmazza), PDA-ba betallóz az .md5 fájl, Start
Újraindulás után SuperSU indít, ha esetleg felugrik egy ablak "Samsung KNOX észlelve", nyomj egy Mégse-t! Ha jól emléxem még lefrissíti magát.
Mostantól minden root jogot kérő program indításakor felugrik egy ablak, ahol
megadod a programnak a SuperUser jogot. -
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a hátlap kompatibilis-e a régi S3-éval?
-
huberpe
aktív tag
végre egy sorstárs.
én is olvasgattam a témában, voltak akik a te módszeredet ajánlották, mások ezt az appot:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.omegacentauri.Earpiece&hl=enmég nem próbáltam, de a napokban vettem észre, hogy telefonálás közben (miután létrejött a kapcsolat) megjelenik egy gomb a hívó fél neve alatt, ahol még lehet plusz hangerőt hozzáadni a híváshoz. eléggé észrevehető a változás nálam. szégyelltem is magam, hogy eddig nem vettem észre.
ps.: küldenél nekem privátban egy leírást a root menetéről? köszi!
-
ansmi
csendes tag
További variációk:
Fej/fülhallgató hangerő zenelejátszó: "headset" RX1, RX2
Fej/fülhallgató hangerő rádió: "fm-headset" RX1, RX2
Rádió kihangosítása "fm-speaker"
stb.Lefogadom, még a mikrofon jelszintje is állítható valahol, valamint a hangszóró hangereje telefonáláskor.
Csak meg kell keresni. -
ansmi
csendes tag
Hi All!
Tárgy: Galaxy S3 Neo (Android 4.4.2) hagszóró hangerejének növeléseAzok közé tartozom akik elégedetlenek a hangszóró hangerejével, ezért elkezdtem a külföldi fórumokon kutakodni, és az innen-onnan összeszedett infókból született a megoldás.
A telefont rootolni kell!
Total Commanderben a Fájlrendszer gyökérben a system/etc mappában megnyitjuk a mixer_paths.xml fájlt.
A keresőbe beírjuk a speaker szót, majd addig léptetjük a keresést amíg megtaláljuk a
<path name="speaker"> sort.
Alatta a <ctl name="RX4 Digital Volume" value="83"/> sorban kell a 83-as értéket növelni.
Kilépünk a Total Commanderből, a fájlmentést és az újracsatolást kell leokézni.
A változtatás újraindítás után lép életbe!Tapasztalataim:
Tehát az eredeti érték 83
93-nál már jelentős hangerő növekedés tapasztalható, de a torzítás is nagy!
90-nél kevésbé torzít, de még zavaró, 88-nál enyhe, de még észrevehető torzítás.
Végül nekem a 87 jött be, ami már hallható hangerő növekedés hoz, torzítás nélkül.Kérem azokat a vállalkozószellemű kollégákat akik szintén elégedetlenek a hangszóró hangerejével, teszteljék és mindenki írja meg, neki melyik érték jött be.
95 fölé ne menjetek, mert károsíthatja a hangszórót! -
Blac1
aktív tag
válasz
petranatasa #371 üzenetére
Köszönöm
-
Blac1
aktív tag
válasz
szekfizsolt #370 üzenetére
Szia!
Az enyém független 4.4.2-es rendszer van rajta. Szerintem a mindenapokban tökéletessen megállja a helyét. A memòra is rendben van, belakva skype, viber folyamatossan fut így 500Mb körűl van a szabad memória. Körülbelül 3 hónapja van meg, még soha nem fagyott le. Nem dobálja a hálózatot, átlagos a wifi érzékenysége, nállam a GPS tökéletessen működik. Aksi idő körülbelűl másfél nap 3-4 óra kijelző idővel. Talán a külső hangszorója lehetne kicsit hangosabb. Szerintem ha a 4G nélkül együtt tudsz élni akkor jól jársz vele. -
Jhonny Cage
tag
Nekem is nagyon bejött az alca, azt akartam venni mielőtt rábukkantam a neora. Viszont olvastam mennyi nyűgje van az idolnak, readásul amikor élőben kipróbáltam, hát annyira gagyi, gyenge, vékony az érintő üveg, hogy amikor kicsit erőteljesebben nyomtam meg akkor behajlott és elszíneződött a kijelző. Aztán olvastam az idol topicban, hogy egy srác neora cserélte az alcát, és mennyire megvan elégedve vele, sokkal jobb az idolnál.
Előtte nem is halottam a neorol, de bementem a MM-be, volt kitéve belőle próbadarab és nagyon bejött. Amikor megláttam, hogy emagnál egy árban vannak és a neo független is míg az alca csak telenornál kapható, egy percig sem gondolkodtam, lecsaptam rá! Nem is bántam meg, Az LG l90 lett volna még opció, de ennek annyival szebb a kijelzője, nem beszélve a több ramról, hogy egyszerűen nincs jobb teló ebben az árban. -
petranatasa
csendes tag
Először is, az IDOL 2S kijelzője annyira minimálissal nagyobb, hogy fel sem tűnik. A kijelző fényereje/kontrasztja IDOL 2S-nél jobb, viszont a színek az S3 Neo-ban szebbek. Kinézetre az IDOL 2S nekem nagyon bejön, S3 Neo meg nem, de ez szubjektív. Játék közben van, hogy a lányom S3 Neoja úgy bemelegszik, hogy inkább abbahagyja (mármint a lányom a játékot), IDOL 2S ilyet nem csinál. Nekem a külső hang esetében az IDOL 2S a nyerő egyértelműen. Az S3 Neo sokkal jobb beállítási lehetőségekkel bír. A kamerája az IDOL 2S-nek sokkal rosszabb, mint az S3 Neo-é. Az akksi IDOL-ban jobban bírja. Az IDOL 2S-nek sok ismert gyári baja van, ezt a topicjában én is leírtam (pl. beállított csengőhang naponta elállítódik, a saját töltőjétől vinyákol, hogy az nem az övé, azonnal húzzuk ki, a videók hangja alig hallható, a kétkoppintós felnyitás érdekesen működik, hangerő gombról lekopik a szín (ez tokfüggő), kihangosítva hangerő nem állítható, sd-ről lejátszáskor néha szaggat, Wifin keresztül néha a net elmegy, csak újraindítás segít). Az akksi nem cserélhető az ALCÁban.
-
szekfizsolt
senior tag
Srácok, évek óta Iphone 4S-t használok. Most nagyon "olcsón" van lehetőségem hozzájutni egy S3 Neo készülékhez. Nem vagyok hülye (android téren sem), de érdekel a véleményetek. Nem az Iphone fikázása, amire való, arra kiváló. Egyszerűen arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire állja meg a helyét a mai világban? Mennyire megbízható? Mennyire gyors? Mire számíthat az ember egy ilyen készüléknél? (volt S3 minim régebben, szerettem, de most a nagyobb kijelző miatt érdekel a készülék főleg. A formája mindig is bejött, az android memória "zabálása" kevésbbé, de dilemmában vagyok) Telenoros vagyok, mi a legfrisebb szoftver a készülékre, mit kell tudni? Nem játszom, telefonként használom a készüléket, netezek néha, facebook, viber, stb... ...esetleg nagyon ritkán GPS...
Előre is köszi a válaszokat, minden tapasztalat érdekel ezügyben. -
Blac1
aktív tag
válasz
petranatasa #368 üzenetére
Remélem hogy rendbe jön. Viszont mivel van összehasonlìtási alapod. Szeretném megkérdezni hogy véleményed szerint melyik a jobb az S3 Neo vagy a Idol 2S?
-
petranatasa
csendes tag
Pedig itt ez lesz a ludas (remélem), valamivel összeakad, mert még mindig jó, ilyenkorra már rég jelezni szokott kamera hibát. Holnap estig, ha nem jön elő a hiba, akkor visszamegy az SD kártya, ha további 2 napig nem lesz gond, akkor visszamegy a rising. Ez a terv. Aztán, hogy mi lesz..., ki tudja.
-
Blac1
aktív tag
válasz
petranatasa #366 üzenetére
Szia!
Nekem soha nem volt gondom a kamerával. Bár mióta megvan mindig a telefon van beállìtva tárhelyként. De van benne microSD is. A rising star appot is használom. -
petranatasa
csendes tag
Üdv. Lányomnak vettük 3 hete. 2. héttől elkezdett kamera hibát írni, akkor is randomszerűen, ha nem kapcsoltunk kamerát. Mindent leszedtem róla, microSD ki, gyári visszaállítás. Minden ok, 3 napig teszteltem. Utána vissza micro SD, lányom játékai-programjai vissza, másnap du. kamera hiba. Csak újraindítással lehet javítani. Ezek után mindig másnap du-ig jó, utána kamera hiba. SD kártya ki, biztos az kavar be (bár mentési helynek a telefont hagytam. Másnap kamera hiba. Utána beáll/által/alkkezelő/mind/kamera adatok törlése. Úgy sem jó. Tegnap leszedtem a rising star appot, ma du. még jó volt, úgyhogy biztató. Esetleg valakinek ezzel az appal nem volt hasonló gondja? Még a viberre gondolok, más nem nagyon van már rajta, vagy hardveres a gond, de akkor újraindulás után is lenne szerintem. Nekem IDOL 2s van, az hülye, de szórakoztatóan (sohasem tudom mit talál ki, írtam a topikjába), de ez a kamera hiba már idegesít, ráadásul én akartam, hogy samsungot vegyünk, mert a feleségemé pöpecül működik (ace2).
-
Blac1
aktív tag
válasz
sarkaattila #364 üzenetére
Köszönöm így már meg van.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #362 üzenetére
Érdekes én ezt nem találom sehol: Beállítások-álltalános-fejlesztői beáll.
-
Jhonny Cage
tag
Leírnék egy két tapasztalatot, mit érdemes beállítani a telón, valószínű többségetek eddig is tudta de ha valaki nem akkor hasznos lehet.
Beállítás-kapcsolatok-további hálózat-mobilhálózatok-hálózati mód. Itt alapból automatikus kapcsolódás van megadva(wcdma/gsm), ezt állítottam csak gsm-re. Így csak 2g hálózatot használ a teló, azóta maxon van mindig a térerőm míg előtte csak 1-2 csík volt, és az akksi is lassabban merűl.
Az akksi időt drasztikusan javította, hogy lekorlátoztam a háttérszolgáltatásokat max. 3-ra.
Beállítások-álltalános-fejlesztői beáll.-háttérfolyamatok korlátozása- legfeljebb 3. Nekem így folyamatosabb az egész rendszer működése az akksi pedig példa képp most 2nap18óránál jár és 61%-on áll, 2 óra kijelző használattal 50% fényerőn, van benne sok netezés wifin és telefonálás is. Nagyon sok használat melett is 2 nap az üzemidőm 6 órás kijelzőhasználattal. ezelőtt örűltem ha kihúzta 2 napig!
Valamint ajánlanám tiltsa le mindenki azokat az előretelepített appokat amiket nem használ, nekem pl. ilyen a samsung link, google+ stb.., mert nagyon szeretnek futni a háttérben és zabálják az áramot és a ramot! -
-
cspety
tag
válasz
motoflug #356 üzenetére
Szia!
Én is pont a dual sim-es típust keresem.
Több készüléket is néztem már, de pl. Grand 2 nekem nagyon nagy, másik hasonló hardvert nem találtam. Még az S5 mini dual szimpatikus, de az árban egy 20e-vel több.
Ez a garis dolog engem is érdekelne. Máshol is néztem, de 1+1(2) év gari van rá. 1 év a készülékre a +1(2) csak a szoftverre.
Itt az emag-ban a 2 év nem tudom hogyan értelmezhető.
Ebben a 60-80e Ft sávban ez elég jónak tűnik a dual simmel.Akinek esetleg a dual sim-es van, megnézné, hogy itt is lehet egymásra irányítani a két kártyát?
-
motoflug
őstag
válasz
Jhonny Cage #355 üzenetére
Köszönöm!
Megtaláltam már, de a GY.I.K. szerint bolti garanciásak a készülékeik. Valaki rendelt már tőlük gyári garral? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
A készülék dual sim-es változata honnan érhető el Magyarországon? A sima verziót megtaláltam gyártói garival 63e Ft-ért, jó lenne megnézni a dual mennyibe kerül hasonló garanciával.
-
huberpe
aktív tag
köszi a válaszokat. a probléma azért különösen bosszantó, mert voip cuccoknál (hangouts/facebook/viber) teljesen jól szól, csak a "sima" telefonhívásnál halk. ezért nem gondoltam, hogy a hangszóró lenne a gond.
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
létezik valamilyen szoftveres hangerősítés androidra? gyakorlatilag lóf***t sem hallok telefonálás közben ha kicsit zajosabb helyen vagyok. hangerő természetesen maxra van állítva. próbáltam a beépített adapt soundot is. semmi.
-
plaszy
őstag
Adott lenne 3 fiók Google-ben (Gmail). (Beáll. - Általános - Fiókok - Google)
Az 1.-t (fő fiókom) rendben szinkronizálja.
Viszont a 2. és 3. fiókomat nem, mégpedig sem a Gmail sem a Google+ részt.Valakinek van hasonló problémája? (4.4.2)
Esetleg valami tipp, hogy mit kéne másképp csinálni/beállítani?
Üdv.
-
törölt tag
Köszi fiúk a válaszokat (unyadavid)(k.zozo.) akkor szerintem is a neo lesz a nyerő!
-
plaszy
őstag
válasz
Andrewstarr #342 üzenetére
Ez segített, köszi!
-
k.zozo.
tag
-
törölt tag
Sziasztok! Én is tervezem egy neo vásárlását,és rendszeres olvasója vagyok a fórumnak de még mindig nem világos hogy miért drágább a sima s3 mint a neo hisz a paraméterek szerint is jobb illetve újabb fejlesztésű már a neo.A két típus között vacillálok a gorilla glass ami a neoban nincs ekkora ár külömbséget okoz hogy szolgáltatónál is és függetlenül is majd 20k-val hosszabb az ára?Ha valaki fel tudna világosítani hogy mi az ami így indokolja ezt a nagy ár külömbséget igazán megköszönném.Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
plaszy
őstag
Az aktív alkalmazásokban állandóan ott van a Google Play Zene, hogy tudom kiiktatni véglegesen? Hiába törlöm, újrarakja, frissítéssel.
-
scyllarus
veterán
Ezt jó lenne, ha a szolgáltatók munkatársaival is közölné valaki, évek óta röhögök, hallva az eladott telefonok mellé adott javaslataikat.
(Egyébként vagy 10 éve volt Li-ion, azóta Li-polimer van)
Jhonny Cage: újabb babona. Az android tárol statisztikát az akku merüléséről, ezt az adatot azonban nem használja semmire. Nem "tanul"
-
Horpe
csendes tag
válasz
Viktor0610 #337 üzenetére
Köszönöm én is eszt mondtam neki!
-
-
Horpe
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Az egyik barátom most venne új telefont és ez lenne a kiszemelt példány.
De lenne pár kérdése!Az Emag-tol venne ő telót!
Szóval aki innen vet az sokat segíthetne!1,van e magyar nyelv ? (szerintem igen de ő biztosra akar menni )
2,van e költséghatékony sms mód? (magyarul ékezetekkel az sms 160 karakter vagy csak 70?)Kösz a válaszokat előre is!
-
Jhonny Cage
tag
Másnak is gyenge a telón a térerő? Nekem házon belül 1-2 csík mindenhol.
-
Jhonny Cage
tag
Az android miatt érdemes pàrszor lemeríteni 3-5 %-ig és feltölteni teljesen , így tanulja meg kezelni a rendszer!
-
-
retroid
senior tag
válasz
Andrewstarr #331 üzenetére
Extreme Digital 63eze kuponnal és 2 év gyári Samsung gari
-
Andrewstarr
aktív tag
Beállítás és használat függő, hogy meddig bírja, és azt hiszem kell neki egy kis idő amíg beáll. Valahol azt olvastam, hogy ezeket az aksikat már nem kell formázni, de nem szabad teljesen lemerülni hagyni. Az ideális 20-30%-nál tölteni, és nem fullra. Az edigitálnál vetted akkor? Bolti gari van rá vagy gyári?
-
retroid
senior tag
Hello
Meglett ma a telefonom. Akku hogy bírja majd? Pár töltés kell neki hogy beálljon? Éjszaka toltsem parszor vagy hogy érdemes mikor még uj?
-
plaszy
őstag
De miért Edigitalból 75-ért? Emagnál 59 a kék, ingyen házhozszállítással.
De a te döntésed.
-
retroid
senior tag
Extreme Digital is gondolom ilyet arul.....
-
retroid
senior tag
Remélem is
Extreme Digitalban nincs odairva es nekem MicroSIM em van szoval akkor tuti hogy micro
okes -
retroid
senior tag
milyen sim foglalat van a telefonba (S3 neo) ?
normal vagy micro sim?
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
A gyári video lejátszónak a audiokodekjét lehet valahogy frisìteni? -
Luigi-K1
csendes tag
Közben kipróbáltam másik számítógéppel összekötni a Neo-mat...
Ott egyből felismerte(nem csak fényképezőnek).
Szóval akkor alighanem az otthoni géppel van valami... :-) -
k.zozo.
tag
Üdv!
2 hete van meg a Telenoros Neom. Egy Alcatel 995-öt váltott. Nagyon tetszik a teló. Gyönyörű a képernyő, pörög szépen a rendszer, jól bánik a rammal, kellemes így 1.5 gigával.
Nem tudjátok, hogy 4.4.4 mikor várható a Telenortól rá? Azt olvastam, hogy az akksi idő jobb vele.
Szép napot! -
Luigi-K1
csendes tag
Ha nem sikerül megoldani,akkor más opció után kell néznem...Hogy melyik lesz,még nem tudom...Valami egyszerű kellene,csak képeket(ami működik) és zenéket tennék rá a telefonra a gépről...
-
Luigi-K1
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket! AZért remélem,valaki tud megoldást USB kábellel is...Már hozzászoktam az előző telefonomnál...( Samsung Galaxy W )
-
Luigi-K1
csendes tag
Sziasztok! Én 3 hete vettem meg az S3 Neo-mat...Sajnos amikor rácsatlakoztatom a számítógépre(XP van rajta),csak fényképezőként ismeri fel a készüléket.Zenéket nem lehet másolni sem a telóra,sem a gépre.Hiába állítom MTP(médiaeszköz)-re,akkor is csak fényképezőként csatlakozik... :-(
-
plaszy
őstag
válasz
Andrewstarr #306 üzenetére
Ó, az a...KÖSZI!!!
-
mg36
tag
Akkor jó
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #302 üzenetére
A lednek nállam elég erős a fénye. A csengés nállam is ilyen. De már az S2-öm is ilyen volt és ott sem jöttem rá hogy miként lehetne át állítani. Enyimen viszont lehetne egy kicsit hangosabb a csengés hangereje. Az S2-é körülbelül 10%-al volt hangosabb.
-
Jhonny Cage
tag
Nehezen észrevehető és fényképezni nem igen lehet, nem làtszana semmi, ha nem olvastam volna róla s3 topicban, valószínű észre sem veszem!Két dolog van még ami engem zavar, egyik, hogy a tesztben azt írjàk tekintélyes fényereje van az értesítő lednek, na az enyémnek elég gyenge, a màsik, hogy csengésnél mindig halkan indulnak a csengőhangok és csak pár másodperc után erősödik a hangerő és nem lehet ezen állítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest