Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Jhonny Cage
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat! Régebben használtam a Nova-t, kipróbálom ezen a telefonon is, és ha tényleg nem romlik a teljesítmény vagy az üzemidő, akkor nekem elég, és maradhat a gyári rom.

Brain75:
Attól ez még hirdetés, de szerintem itt senkit sem zavar, amíg nem más típusú telefont vagy kecskét árulsz.
Amúgy miért szeretnél megválni tőle?Egyéb:
Leteszteltem az éjszakai üzemidőt bluetooth, wifi, adatkapcsolat, gps, szinkronizáció nélkül energiatakarékos módban, 32%-on tettem le, 12 órával később, még mindig 32%-on állt.
De most már lehet, hogy nem várom meg, hogy 31%-ra váltson, és elkezdem használni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy miért szeretnél megválni tőle?
De most már lehet, hogy nem várom meg, hogy 31%-ra váltson, és elkezdem használni.