- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok,
én tegnap előtt kaptam egy 107 megás frissítést. Eddig a másfél év alatt semmi értesítés nem jött szoftverfrissítés kapcsán. (Gyári alap rom van rajta, nem mókoltam rá semmit.) Utána megnéztem a fórumot kíváncsiságképpen, és akkor láttam belinkelve ezt a hvg-s cikket, meg a scanner appot. Én is leellenőriztem a telómat, és 4 pontot dobott ki, mint veszélyforrás. Most feltettem ezt a frissítést. Leellenőriztem újra a telót ezzel a scannerrel, és ugyanazt a 4 hibát dobta ki, ugyanazokkal a számokkal. Most vagy a scannerrel van a gond, vagy a frissítéssel...bár ha emiatt dobták volna ki a frissítést, akkor meg miért nem javította? Tehát a scanner nem jó?
Az alapsáv verzió és a Build száma megváltozott PG1 illetve PG5-re. Aki frissített, annak is ezekre változtak meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest