- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Hétköznapi használatban nem nagyon. Különbséget nem nagyon lehet észrevenni. Akkor lehet, ha gyorsabbra váltasz, majd ezután vissza a lassabbra. Pl. a korábban említett Pocket Neo-ra felraktam egy korábbi romot (cm11) és leteszteltem, ezután alá a friss kernelt ugyanúgy (jól) teljesít rom-tól függetlenül. Itt az a kérdés ki mire használja. Ha megemlítem, hogy a tesztben csak 4-5 fps-el megy (bizonyos résznél) az i9301 míg a másik (LTE) 11-12 környékén, akkor van különbség. Lehet egy S4 18-20 fps, S5 30 fps, csak hasra ütöttem. Ha valaki ilyen erőforrás igényes alkalmazást használ és annak látható következménye van pl. szaggatás, az eléggé zavaró lehet. Vegyünk egy s3 neo-t és egy s5-öt. Alkalmazásokban lépkedsz ide-oda s3 neo 500ms alatt megnyitja az alkalmazást míg s5 250ms alatt. Az s3-at használva 500ms elfogadható, mert nincs viszonyítási alap (kivéve, ha előtte s2 vagy s1-ről váltott az illető és úgy érzi repül a neo
). Majd s5 tulajdonossá válva, (mert az s6 lenyomta az árát) több hónap elteltével ismét neo kerül az ember kezébe, lehet elcsodálkozik, hogy "úristen mi ez?". Nekünk az a feladatunk, hogy a a lehető legjobbat kihozzuk belőle, mielőtt leváltanánk.
Itt van két Pocket Neo, ugyanaz a vas. Van különbség köztük, nem is kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audacity - hangszerkesztés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged