Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8567) trialboj válasza mucsgyver70 (#8562) üzenetére


trialboj
őstag

Egy ilyen nillkint rendeltem is.

Engem itt azzal ijesztgettetek hogy üveget nem lehet rárakni erre a szuperszónikus szarra mert nem fog működni, csak szilikon anyámkínja ajánlott, nos egyből rádobtam valamit az egyik plazaban, közben rendeltem aliról is több félét. A helyeben fllpattintott is egy szar volt, tiszta karc lett hetek alatt, nem fedte a teljes felületet, ami aliról jött, meg pont akkora mint a kijelző ezért a tok felnyomja, de ami még zavaróbb hogy ez egy ugyan olyan vékony réteg mint a sima gyári műanyag fólia, annyi hátránnyal, hogy ujjlenyomat mágnes, sokkal jobban tapad rá minden. És bónuszban még csak nem is olyan láthatatlan mint egy sima fólia, mert kis tökéletlenségek vagy kukacok látszódnak ahogy a szilikon anyag gyűrődött, v nem tudom hogy írjam le, csak bizonyos szögben látszik.

A lényeg hogy zavaró, és szerintem semmilyen szinten nem véd egy esésnél, többet mint egy műanyag fólia, nem is értem miért terjedt el. Az első nap olyan dzsuvás lett a kezemtől mintha hónapok óta nem töröltem volna le.

Egy rendes üveg fólián van valami réteg, ami egy ideig segít az ujj nyomok eltüntetésében. Remélem ez a nillkin beválik és nem kell többet ezzel foglalkozzam.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.