Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-07 00:09:53

LOGOUT.hu

Ha nem működik az OTA update:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3014) kiskeni


kiskeni
aktív tag

Két dolgon még nagyon kéne dolgoznia a Samsung-nak... Az egyik a Bixby. Ez a valami olyan buta basszus, mint a döngölt föld. Bátyám Iphone 8-ával hasonlígattuk a két telefont és bizony az enyém látványosan elvérzett, mikor az asszisztensekre került a sor. Hogy párat említsek: volt egy kontakt (már nem tudom melyik). Siri azonnal tudta hívni, míg a Bixby pancserkodott. A "Turn on flashlight" parancs kimondásakor az on helyett off-ot hall olykor-olykor. Tegnap csak felkeltettem a sötét szobában a "Hey Bixby" paranccsal, hogy lássam hol van. Mire oda értem már vadul próbált valakit tárcsázni meg rinyált, hogy nem értette kit kell hívni :D Pont beszéltünk, utolsó gondolatokat fejeztük be és gec a Bixby ilyen durván melléreagált. Néha úgy érzem ez csak dísznek van, mert ne haragudjon meg a világ, de MAGYAR beszédet így félreérteni, ráadásul pár utolsó kósza szót... A Siri ezzel ellentétben a bátyám minden utasítására pontosan reagál. Ennyit erről, a Bixby buta.
Szerk.: a Revolut appal is próbálkoztunk. Siri a jó magyaros angolt is értette 10-ből 10x tökéletesen, míg a Bixby... Baszki, volt hogy megértette mikor mondtam, hogy "Open Revolut", de aztán a fogyatékos mit csinált? Átírta a parancs végrehajtása előtt... Kiírta a parancsot amit kimondtam, helyesen írta ki, majd gondolt egyet és átírta "rebel route"-ra a "Revolut" szót és már nyitotta is a Maps-et, csinálta az útvonalat... 10-ből 0x tudta megnyitni a Revolut-ot :N Fájdalmasan szánalmas. Bocsánat, de én csak ekézni tudom ezt a valamit. Rengetegszer fel is vettem az ébresztőparancsot is amit kimondok, legalább 100x, és még így sem érti jól az én kiejtésemet.

A másik, bár ez annyira nem komoly tétel, nem fáj a Samsung-nak ha nem sikerül, a billentyűzet. Még mindig bezárja a billentyűzetet a telefon, ha írok és netán gyorsabban... Idegesítő, na -.- Annyi, hogy csak Messenger-nél csinálja ezt és csak akkor, ha buborékból írok ahogy észrevettem, de akkor is marhára idegesítő, hogy két szavanként bezárogatja a billentyűzetet. Fontos, ez csak gesztusvezérlés mellett ilyen nav gombok nélkül. Régen is ugyanez volt a gond mikor bejött a gesztusvezérlés, csak akkor mindenhol csinálta. Most csak a Messenger buborékokban.

[ Szerkesztve ]

Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.