Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ljs
tag
DeX használatról tapasztalat?
6-8-12 GB RAM közül a 8 már elég a gördülékeny használathoz?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég.../Dan Millman/
-
ckaresz122
tag
BUDS kérdés:
Tegnap 100%-on volt a töltöttség.
Hallgattam zenét 10 percet, majd az asztalra tettem a két fülest (nem a kapszulába)
Ma reggelre csonttá merült. (magától)
Ilyen esetben mindig a kapszulába kell helyeznem, hogy visszatöltse azt a 10%-ot amit leesett? Nem tudom azt megtenni, hogy másnap 90%-ról használom tovább?
Ez mennyire tesz jót az akksinak???Köszi...
-
hkari
őstag
Sziasztok!
A VoLTE működik valakinek Telenorral? Hiába van ott a kapcsoló nem történik semmi. A telenor szerint mennie kellene. Van ötletetek? Van valami spéci APN beállítás vagy bármi ami kellhet hozzá?
-
nagyúr
válasz ckaresz122 #4208 üzenetére
Bontottad a kapcsolatot/kikapcsoltad a füleseket? Ha nem, folyamatos a bluetooth kapcsolat és lemerül.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Grenczii
tag
Tegnap mikor Sim kártyát cseréltettem kérdeztem én is,azt mondták hogy fokozatosan lassan kapcsolják be az új készülékeket.Nekem pl.dolgozói előfizetésem van náluk,és S9en is sokkal később kapcsolták be mint másnak aki telenoros és huawei készüléke van "sima lakossági" előfizuval. Szóval telefon is túl új és nem mindegy hogy milyen előfizetés van.
-
-
válasz ckaresz122 #4211 üzenetére
Egész addig bekapcsolva maradnak a fülesek, amíg nem teszed a tokjába, így le is fog merülni. Vigyázz ezzel, mert ugye kb 6 órát bír egyhuzamban, és ha teljesen lemerül, és még sokáig nincs töltve, akkor túlmerülhet az akku.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ma jött egy kb. 400MB-ost frissítés. Innentől kezdve nálam bekapcsolt a VoLTE! (Telenor)
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne. Ha cégesként vennék egy s10-et hivatalos helyről, akkor is 1+1 év garit kapnék, vagy ez csak a magánszemélyekre vonatkozik.
A második, hogy biztosítást hol a legérdemesebb kötni? Media?
Köszi!
-
cicaslany86
aktív tag
Szia! Igen, mindegyik hivatalos forrasbol szarmazora vonatkozik a 2 ev es mar nem kell regisztrálni, mint korábban. Az, hogy cegre veszed, csak annyiban kulonbozik, h webes rendelesnel nincs 14nap elallasi jog. Garancia MM-ben van jó áron, vagy Vodanal, de mindketto helyen csak az ott vasaroltra köthető.
-
noxon
őstag
Nekem is megjött a frissítés van erről valami changelog, hogy mit javítottak? Vajon a viber hívás bugot javították?...
We live in a simulated world...
-
Sev!er
aktív tag
válasz cicaslany86 #4236 üzenetére
Köszi! Még azt néztem, hogy a telenornál kártyásan “csak” 309e a 128-ás S10+. Tehát, gondolom most az a legolcsóbb hivatalos hely.
-
melan
senior tag
Ma családi eseményen voltunk, és fotóztam kint, bent, éjszakai környezetben is. Meg kell mondjam aggodalommal tölt el a végeredmény, főleg a széleslátószögű fotókkal kapcsolatban, mert közeps megvilágításnál abszolút torz és nem is teljesen a széleken, hanem a kép szélességét tekintve a 25%-ig bal és jobb oldalt is. Nagyon gáz így, mondhatni használhatatlan. Még a normál látószög szélei is torzulnak kissé... SZabadtéri fotózásnál természetesen nincs gond, bár ott nem nagyon csináltam széleslátószögűt most, majd megnézem, de gyanítom, hogy a korrekció (ami be van kapcsolva) csak a vonalak, (épületek mondjuk, párhuzamosság stb) esetén tud segíteni, embereknél nemigen.
Egyelőre az S7-em képeit jobbnak ítélem meg, pedig elég elfogult vagyok a telefonnal, és nem esik jól bevallani - de tény.
Csak reménykedem benne, hogy lesz szoftveres javítás, különben nagyon csalódott leszek -
raven24
tag
Sziasztok! Aki a vodatól vette a telefont, annak független? Előre is köszi.
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
raven24
tag
Köszöntem mindenkinek!
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest