Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson88
tag
Ma én is megkaptam a Buds-ot.
Nem vártam tőle túl sokat, ehhez képest kb. 4 órája üldögél a fülemben és besza-behu milyen jól szól, miután kb. 30-45 perc alatt sikerült megfelelőképpen a fülembe helyezni. Nem egyszerű feladat.
Erősen jó portéka, de rettentően érzékeny arra, hogy hogy kerül a fülemhez. Ja, és pár óra után azért már kissé nyomja a fülem. De még most is nagyon jól szól.
-
S e t h
nagyúr
válasz adamsauvage #4952 üzenetére
Nem okoz.
Okozhat.
Nem mindegy milyen hangerővel szól.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok, ha valaki valasztott zold keszuleket, nem tenne fel par kepet, h milyen zold es mennyire zold? Regebben fekete manias voltam, de a vilag sokkal szinesebb, megneznem ezt a zoldet. Koszonom!
-
Cultus
tag
-
Grenczii
tag
válasz benczeb #4956 üzenetére
Nekem is zöld van itt van róla két kép:[link]
He emlékszel még az S6 féle sötét zöldről,na ez nem ilyen Sokkal világosabb zöld és talán van egy kis türkiz beütése.Jön hozzá egy ilyen tokom ennek átlátszó a hátlapja,előlapja viszont olyan nem megy vele az ujjlenyomat olvasó.[link]
Valaki linkelt már képet ezzel a tokkal ezzel is jól néz ki a zöld: [link][ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Az S7-emet szilikon tokkal együtt egy becsúsztatós tokban hordtam - így bárhová tudtam tenni, kabátzseb, farzseb stb. Az S10+ -ra tettem egy samu hátlapot, de mérete miatt nem találtam megfelelő becsúsztatóst, így most anélkül hordva a gyári fólia lassan megadja magát, mivel elég gyenge - szinte elkenődik a felülete. Megérett a levételre...
Jó lenne valami megfellelő fólia rá, hogy ne a kijelzőt tegyem ki megpróbáltatásnak, gondolom más is van így ezzelEddig ezeket láttam, hogy ajánlották:
https://www.speedshop.hu/termekek/4021545/spigen-neo-flex-hd-samsung-galaxy-s10-hajlitott-kijelzovedo-folia-2db-elolapi-.htmlhttps://aashop.hu/termek/whitestone-dome-glass-uvegfolia-clear-galaxy-s10-plus/
Valakinek tapasztalat vagy egyéb ajánlás?
-
Byga007
aktív tag
Hogy ez miért van így ennyire össze vissza régen a telekonos telefon az telwkomos volt a telenoros az telenoros a vodás meg vodás szoftverrel jött ki meg az is hogy ismerősömnek is ugyan így telekomos s10+ van és neki pl a biztonsági frissítése februári nekem m3g márciusi
[ Szerkesztve ]
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
noxon
őstag
válasz adequate_cou #4948 üzenetére
Nálam ugyanolyan szar fólia levétele után is. Sokszor kell próbálkozni.
We live in a simulated world...
-
penge101
csendes tag
Már volt róla szó, h az ujjlenyomatolvasó nem pont középen van, próbáld meg kicsit balra csúsztatva rakni az ujjad. Amióta láttam a jerryrig szétszerelős videóját úgy teszem rá az ujjam így 10/10 felold. Gyári fólia rajt van még.
Frissítések után nem tanítottam újra. Úgy hirdette a samsung, hogy az NPU folyamatosan tanulja az ujjunkat. (Ha jól emlékszem)[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
Háttérkép letöltő app, ami összegyűjti több helyről a kamerakivágásos háttérképeket. Chainfire készítette, szóval megbízható.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
adamsauvage
aktív tag
válasz S e t h #4955 üzenetére
elsosorban nem a hangerore gondoltam most hanem peldaul a levego elzarasara ami a zsir termelest befolyasolja ami pedig kihatassal van hallasra, de mondhatnam a dobhartya terheltseget az agybadugos fules altal keltett vakum miatt, ami pedig ha megserul akkor szinten hallaskarosodas az eredmenye.
:)iPhone 14 pro / Macbook Pro
-
16:9-en egy csomó információt elvesztesz a képből, mert annyi történik, hogy a 4:3-as szenzor tetejéből és aljából levág a telefon. Valójában pont, hogy kevesebbet látsz fényképezésnél.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GaS-
aktív tag
-
Teal'C
veterán
Azt próbálta már valaki hogy raw ban mentve mennyivel jobb?
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest