Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
XZoli
aktív tag
válasz HoldfenyLuna #16899 üzenetére
Telekomnál megy mind a kettő, a múlt héten hívtam Őket a wifi hívás miatt be kell kapcsoltatni náluk is nem csak a telefonon
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
hkari
őstag
A Google Fotók másnak nem bolondult meg béta alatt? Megy a háttérben, és zabálja az akksit. Fotók lekérése azt írja folymatosan. Leszedtem - visszaraktam, de folytatja...
Találkozott már valaki ezzel?
-
KZP
őstag
Kint a 7. béta.
-
Akosh87
tag
Ma hajnalban váltottam Mate 20 Pro-ról. Azért váratott magára eddig a váltás, mert nem tetszett a kamerája. Egy barátomtól vettem a készüléket, mert pár hete mondta, hogy érkezett frissítés, és sokkal jobbak a fotók. A múlt héten ezt ki is próbáltam, és meggyőzött. Ám ma a beköltözés után ismét kritikán aluli minőséget produkál a készülék. Kamera- és készülék szoftver is a legrissebb. Újraindításkor törölhettem valami beállítást, vagy mi történhetett? Nem hogy a Mate 20 Pro-hoz, de még az 7-es almához képest is silány, értékelhetetlen a minőség.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
-
Akosh87
tag
válasz bandi0000 #16912 üzenetére
Ez most készült, tetőablakon át beszűrődő fénynél. Borzasztó. Az első kettő is zajos, szemcsés ahhoz képest, amit megszoktam. Tehát ez ilyen? Vagy megbarátkozom vele, vagy búcsút intek neki? Szomorú, mert egyébként maga a telefon nagyon bejön
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
-
nkmedve
őstag
válasz Akosh87 #16913 üzenetére
Én azt mondanám, hogy ez ilyen. Bizonyos körülmények között teljesen jó képeket csinál, máskor viszont nagyon túlélesít (innen a több zaj is) és a HDR-t is túltolja (olajfestményes/rajzfilmszerű lesz a kép).
Természetesen ez szubjektív, de az én szempontomból a Samsung feldolgozása még mindig messze nem az igazi, bár valamennyit javult az elmúlt néhány hónapban. Sajnos nagyon sokaknak bejön ez a túlélesített és színezett (nekem nagyon mű) képi világ, így nem tudom mennyi esély van rá, hogy a Samsung változtasson és a Google Camerához (és Apple-hez) hasonlóan kicsit természetesebb képvilágot kezdjen mutatni.
Ezért merül itt a topikban is gyakran fel a Google Camerára való igény, sokan szeretnénk ha a Google féle feldolgozást tudnánk használni ezen a telefonon (és még mielőtt valaki ismét bedobná, nem, nem akarok majdnem minden más szempontból gyengébb Pixel-t venni emiatt ), de sajnos az Exynos chippel ez elég nehézkes.[ Szerkesztve ]
-
Akosh87
tag
válasz mihail38 #16917 üzenetére
Természetesen történt... Most próbálgattam, még fókuszálni sem nagyon akar. Melóhelyen vagyok, így nem tudok csak ezzel foglalkozni. Este eljátszadozom vele, és szólok, mire jutottam. A hardveres problémát kizárnám, mert pont ugyanez a készülék volt a kezemben egy hete, amikor "hibátlan" képeket készítettem vele. Szerintem a beállításokban cseszhettem el valamit
-
-
MunezXBK
nagyúr
7. update is itt van.
-
arn
félisten
letezik olyan vr/ar headset galaxy s10hez, amit videohoz lehet hasznalni? roviden... latni szeretnem a kijelzon keresztul, amit a mobil rogzit.
meg tamogatna ezt egyaltalan a kameraapp?facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
mihail38
aktív tag
válasz MikeWazowski #16926 üzenetére
Így legyen!
-
marquuard
veterán
Alapsáv verziószám változásakor is úgy volt (Beta5), hogy a következő a végleges.
PSN ID: marquuard
-
mSchumi87
senior tag
Inkáb legyen még pár béta mint egy végleses de nem stabil verzio, bár nekem ezekkel a bétakkal se semmi bajom nem volt
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
=WiNTeR=
senior tag
Beta használók, üzemidő jobb / rosszabb, mint a droid 9?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
dkovizoli
addikt
Ma.is jön egy új béta?
-
mSchumi87
senior tag
-
MikeWazowski
veterán
[link] Itt azt írják, hogy várhatóan csak januárba jelenhet meg a stabil 10. Mármint az elmúlt évek megjelenései alapján gondolják. Szerintem decemberbe meglesz, csak nem minden régióba, de az meg nem baj.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
evo87
őstag
Nekem a hétvégén volt egy kellemetlen tapasztalatom a győri plázában lévő SEStrore-ban.
Gyári fóliát szerettem volna cserélni/felrakatni az S10e-re, de az eladó srác eltessékelt azzal, hogy épp olyan ügyfelet vár, aki sokkal fontosabb, mint egy fóliacsere, úgyhogy most nem tud rám időt szakítani és majd délután vagy másnap esetleg nézzek vissza. (megjegyzem, kb 2 ember lézengett a boltban nézelődve, illetve 3 eladó is volt...)
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
KZP
őstag
válasz MikeWazowski #16940 üzenetére
Akkor lesz itt még pár béta.
-
Luser2000
addikt
válasz MikeWazowski #16940 üzenetére
Szerintem az Android 10 majd az új S11 szériával fog megjelenni a Samsungnál, utána pedig a korábbi modelleken.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Akosh87
tag
Sziasztok!
Újabb kérdés merült fel bennem: a galériában elindítom a videót, ha nem érek hozzá, sötétedni kezd a kép. Illetve a videó automatikusan elindul némítva. Nincs rá lehetőség, hogy mint egy átlagos telefonon, ha a videóra görgetek, csak a "Play" gombot kelljen megérinteni, elinduljon hanggal, és végig lehessen nézni anélkül, hogy tapicskolni kelljen a telót? A beállításokban nem találtam megoldást.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest