Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1135) kowako válasza Zénó75 (#1133) üzenetére


kowako
csendes tag

Kedves Zénó,

köszi a véleményed, örülök, hogy tetszett, pont döntés előtt állóknak írtam, segítség gyanánt :)

A fő gondolatom az, mindenki ismerje meg a SAJÁT igényeit, mire és hol akarja használni, mekkora a számára még tolerálható méret. Úgy vélem, 193 magasan,
az OTG (on-the-go) kategória teteje 5-5,5"-nál van. Ez még kézben tartva telefonálásra is
használható (barátnőm is telefonált már rajta és gond nélkül, pedig ő 170 alatti, kiskezű:),
vezetés közben meg BT füles van rajtam, illetve, ha a lakásban teszek-veszek és közben órákat telefonálok, ez sugárzási szempontból is praktikus - ajánlom mindenkinek:)

a 2%? Ezt azért írtam, mert néha előfordult, hogy a vonal bezavarosodott és újra kellett hívnom a másik felet, de megesküdni nem merné rá, hogy ez nem hálózati hiba. Volt ilyen más telefonommal is, azért ne feledjük, rengeteg antenna van egy ilyen kütyüben, elképzelhető, hogy néha úgy interferálnak, hogy bebugyorog a hang:) De ez 100 esetből 1-2szer fordul elő, de normál esetben (csak telefonként használva) szinte soha. Vegyük ezt 1% hibának.

A másik 1%-ot az én átállásomban kell keresni (NokiaE72+7"tablet), a nokiánál szélesebb és szokni kell a stabil fogáshoz, a táblagépnél kisebb kijelző viszont nem okozott különösebb problémát, sőt a sebessége révén egy zoom szinte azonnali. Még iPhone-os ismerősök is rácsodálkoztak, amikor mutattam nekik, elismerően nyilatkoztak. Persze találkoztam a "standard" hívő szifonosokkal is, akiknek a fő problémájuk, hogy nincs alma a hátulján. Mondom nekik, matrica :))

Vegyed nyugodtan, ha van elég pénzed az iPhone helyett, ha racionalizálsz, akkor a két iCucc helyett, helyettesítőként. Nem hinném, hogy csalódhatnál, a kijelző varázslatos mindehhez. Személy szerint én meguntam, hogy duplikátum van a telefon/táblagép esetében a szenzorokban, adatokban, funkciókban. all-in-one, ez lett a Note.

alec.cs-nek: Skinomi védőfólia+karbonszálas védőréteg a hátuljára-oldalra + egy becsúsztatós tok, ennyi elég a védelemhez. Ha dobálnád, ahhoz bumszli tok kellene, ha fémmel próbálkoznál (nekem is mániám volt korábban:), esetleg a rádiójelek maradnának el, ami nem kompromisszumtéma sztem :) Bocs, hogy hosszú voltam, kowako

http://kowako.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.