Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1151) TwentySix válasza Zénó75 (#1150) üzenetére


TwentySix
aktív tag

Amig azt a google account-ot hasznalod, amivel megvasaroltad, barmelyik keszulekre (termeszetesen a kompatibilisre) feltelepitheted.
Sot egyidoben tobb keszulekre is. Nekem pl. a XOOM tableten es a Note-n is ugyanaz az acc van, es errol vannak telepitve a megvasarolt alkalmazasok.

Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/

(#1152) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Elég jól szíven ütött ,hogy CWM ben a format /scdard és az advanced restore nem akar működni :(

Így most bootanimációtól kezdve mindent visszaállít a régire ha új romot teszek fel.
Marad a régi jól bevált Ti? :O

(#1153) zsoltti válasza bsanya (#1097) üzenetére


zsoltti
senior tag

hajaj, remélem ha van rootod akkor azonnal lementettétek az efs mappát, abba van minden. origi cucc, számláló, függetlenítés módosítás stb! Csak akkor állítható vissza szűz rom állapotba. Ha netán odin flash is volt már akkor ugrik a számláló és akkor kész, akaratlanul is flasheltem odinnal miután egy kernel frissítés bootlooppal végződött! Másképp úgytudom nem lehet visszaállítani, csak eredeti efs mappa!

(#1154) Karma


Karma
félisten

babosmiki, az aláírásod azt sejteti, hogy együtt használod a Note-ot egy LiveView-val, tudnál egy pár szót írni a tapasztalataidról? Sok rosszat olvasok mostanában a stabilitásról (a legújabb frissítéssel együtt is), viszont a jelenlegi ára elég vonzó.

(Nem privát, mert mást is érdekelhet.)

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#1155) Apika válasza alec.cs (#1145) üzenetére


Apika
Közösségépítő

kowako már korábban belinkelte, de itt látható...

(#1156) kowako válasza Apika (#1155) üzenetére


kowako
csendes tag

stimmel, köszi :)

http://kowako.hu

(#1157) kowako válasza Zénó75 (#1150) üzenetére


kowako
csendes tag

Amiket Te írsz, azokra azt kell mondjam, tökéletesen ekvivalens iCucc, avagy Android rendszert használni. Csupán annyi, hogy a kettő nem átjárható :) Ha mobil+tablet, akkor az, ha meg Note, akkor egyben minden. Ez az almánál nincs, üzletpolitikai okoból. Pedig fogyna az is, ahogy a Note, nincs kétségem. Még nyilván félnek az alma-tervezők, hogy Steve odafentről megtudná az elhajlást 3,5" fölé, és akkor lenne nemulass :)
Pedig egy jelentősebb réteg igényeit kiszolgálná egy all-in-one iNote is :) Nem az enyémet, mert én nem szeretnék almás kötöttségeket, de nyilván sokan már ráépültek arra a rendszerre. Felső kategóriás Androidról almára váltani szerintem nem lenne túl bölcs, ellenkező irányba pedig neked kell tudnod :D

http://kowako.hu

(#1158) killerjohn


killerjohn
addikt

Tudtok valamit arról, hogy mikor várható az ICS? S2-höz már vannak kiszivárgott beta ROM-ok, és Q1-ben tuti hogy jön rá az ICS. Note-al kapcsolatban ez hogy néz ki? Q1 és csók, várhatunk, mint hülyegyerek a moziban?

(#1159) Everman válasza kowako (#1157) üzenetére


Everman
addikt

"Ez az almánál nincs, üzletpolitikai okoból. Pedig fogyna az is, ahogy a Note, nincs kétségem. "

Hát a Note azért nem éppen egy népszerű termék. Szép is, jó is, de az az eladott 1 millió példány minden csak nem siker (SGS II-ből ugyanennyi idő alatt elfogyott 18 millió, i4S-ből meg 35 millió).

"Felső kategóriás Androidról almára váltani szerintem nem lenne túl bölcs"

Én gondolkodás nélkül váltok, ha kijön egy 3,7-4"-os iPhone, a mostani iPademet meg cserélni fogom a 3-asra, ha kijön (megkedveltem a Note-ot, de nálam nem váltotta ki teljesen a tabletet, otthon még most is inkább azt használom).
Igazából lényegi különbség a két platform között ma már (a az adott eszköz kezdeti gyerekbetegségeit, lagolásait leszámítva) csak az alkalmazások terén van, ott meg az iOS még mindig toronymagasan vezet. Így, ha valaki munkára használja az adott eszközt, akkor pl. egy megbízhatóbb, jobban használható irodai programcsomag, vagy specifikus alkalmazás lényegesen többet nyom a latba, mint az, hogy mennyire testre szabható alapból az rendszer kinézete.

(#1160) kowako válasza Everman (#1159) üzenetére


kowako
csendes tag

Érdekes, amiket írsz :) Nem összevethető a tömegtermékek eladási szintje egy rétegtermékkel (a Note az!), csupán azt írtam, hogy egy iNote megtalálná a piacát, bőven! De ha nem kell nekik ilyen, én nem bánom, ő boltjuk :)

Ismétlem, a legnagyobb még mobilként használható okostelefon a Note mérettartománya, minden nagyobbat többnyire otthon használnak az emberek - az általam olvasott felmérések alapján. Meg saját tapasztalatom is, amig volt tabletem, én is 90%-ban otthon használtam. Az alkalmazásboltok tekintetében nem látok különbséget. Most 140 program van a note-omon, ezek 30%-a van rendszeresen használva, a többi extra. Mi olyan program nincs még androidra/Apple-re, amire égetően szükséged lenne? Toronymagasan... ne vicceljünk már 2012-ben vagyunk. Amint ilyen hiány-programot kitalálsz, azonnal írd meg mindkét programnyelven és keress rajta sokat, kívánom - én nem hiányolok semmit. Ez tuti nem lehet racionális érv iPhone-ra váltásra, valami más vonz oda téged, valld be :))

http://kowako.hu

(#1161) Karma válasza kowako (#1160) üzenetére


Karma
félisten

Én tudok egy appot: Air Video :O

“All nothings are not equal.”

(#1162) Kakumix válasza Karma (#1161) üzenetére


Kakumix
senior tag

VLC nem megoldás erre? Nem próbáltam, PC-n is csak párszor indítottam el az elmúlt sok év alatt.
VLC a marketen
Cikk a streaminghez
Az első találat volt a Google-n, biztos van jobb is.

ill. Az Air video honlapjára is csak ránéztem (~10mp), de lehet nem is erről van szó, de ez volt az első találat a google-n :)

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#1163) Karma válasza Kakumix (#1162) üzenetére


Karma
félisten

De erről van szó. :K

A VLC-s megoldás sajnos végtelenül bonyolultabb ehhez képest, és pont az lenne a lényeg, hogy szopás nélkül működjön távolról is és LAN-on is, na meg ha egy minimális biztonság is lenne benne, az se lenne rossz...

Az Emit nevű cucc közel áll hozzá Androidon, de instabil és fos minőséget produkál. Ott van még a Plex, de annak meg a szerveroldalával nem vagyok kibékülve - lassú és szintén instabil nálam.

---

Ja meg egy kompatibilis PvZ-nek is nagyon örülnék.

Meg egy igényes passziánsz játéknak is, de annak se híre se hamva - vagy alapjáraton ocsmányak, vagy csak a Note-on jelennek meg rosszul, vagy... Aztán gyorsan elfogynak az alternatívák.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#1164) babosmiki válasza Karma (#1154) üzenetére


babosmiki
addikt

Sajna a Note- al még nem is próbáltam,
mivel eltört a tartója amiben karórának használtam. :O
Az SGS2- vel viszont nálam tökéletesen tette a dolgát!

"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."

(#1165) Everman válasza kowako (#1160) üzenetére


Everman
addikt

Nekem speciel hiányzik az iWorks (Pages, Numbers, Keynote), vagy egy hasonló tudású irodai programcsomag, egy Bento tudású adatbázis kezelő (vagy bármilyen más épkézláb adatbáziskezelő), zenei alkalmazások szinte egyáltalán nincsenek Androidra (pl. Garageband, Music Studio), grafikai alkalmazások is jóval kevesebben vannak és gyengébbek (amik pedig a Note-on igencsak jól jönnének). De kismillió specifikus (egészségügyi, mérnöki, művészeti stb.) alkalmazás van ami egyáltalán nincs Androidon, de sokszor az az alkalmazás ami mindkét platformon is megvan, mégis iOS-en fejlettebb, gyorsabb, többrétűbb (egyszerűen több időt fektetnek a fejlesztők az iOS-es appokokba).

(#1166) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Azt azért nem mondanám ,hogy a Note olyan készülék lenne amiért tolongnak az emberek :(
Több mint 2 napja szórtam szét neten a hirdetéseket, nem akarok hazudni de ennyire immpotens érdeklődés egyik "telefonom" iránt sem volt még :(
SGS t amikor felvettem, szó szerint nem volt időm kijavítani a hirdetésben elvétett hibákat és csak jöttek-jöttek a mailek megállás nélkül abban a pillanatban hogy feltettem a hirdetést.
kb 10 perc alatt adtam el, de utoljára a SE Arc nak sem kellett sokkal több.

Erre komoly érdeklődőm még nem volt, pedig három helyre is kitettem a hirdetést :(((

(#1167) kchris78 válasza DeathAdder (#1166) üzenetére


kchris78
veterán

2-3 nap azért még nem a világvége, egy HTC készüléket sem ad el az ember 10 perc alatt pedig azok sem rétegtermékek, és jó áron adtam (HD, HD2). Nem tudom mennyiért adod de amellett hogy a Note rétegtelefon, drága is (még akkor is ha nem újonnan "olcsón" adod). Az S2 (főleg használtan) lemegy azalá az árszint alá amit az emberek még nagyobb mennyiségben ki tudnak adni egy telefonért (illetve hajlandóak rá).

(#1168) Kakumix válasza DeathAdder (#1166) üzenetére


Kakumix
senior tag

Biztos nem tolonganak, mert óriási és a mobilarénán lévő tesztben sem mondtak róla sok jót. Ráadásul gondolom messze ezt kínálod a legtöbbért is. 159-ért hirdeted, jelenleg a tiéd a legdrágább az öt Hardveraprós hirdetés közül (145 legolcsóbb). Én 130-ért vettem a Vaterán, kb. 1 órával a hirdetés felrakása után, de ebben már pár kérdés-válasz is benne volt.

Legyen szép napod!

(#1169) Kakumix válasza killerjohn (#1158) üzenetére


Kakumix
senior tag

Eddigi tapasztalatom a Samsunggal és a frissítésekkel kapcsolatban (Spica és Galaxy S) az, hogy a Q1 az márc. 31-ét jelenti vagy leginkább, az az utáni időszakot, de van esély arra is hogy korábban jön, továbbá arra is, hogy nem is lesz. Szóval, csak türelem! :)

bsanya: ha elhozod az irodába (Hungária krt és Ajtósi Dürer sarok) megcsinálhatjuk ma 7-ig vagy pénteken. Privátba írj, ha komoly.

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#1170) DeathAdder válasza Kakumix (#1168) üzenetére


DeathAdder
veterán

Azt mondod engedjek az árból?
Amikor felraktam még javában hálózatfüggő készülékek voltak fennt olcsóbban természetesen.
Brutál hogy megy le az áruk ezeknek :W

(#1171) Kakumix válasza DeathAdder (#1170) üzenetére


Kakumix
senior tag

Ha sürgős eladnod, akkor engedj, ha nem, akkor szerintem 1 hónap múlva is 130-140 körül lesz az ára és leviheted akkor is, addig meg vársz egy madárra.
Véleményem szerint a nyitó ára is brutál volt. December óta kapni Magyarországon, az első 2-3 hónap után egyébként is nagyot esik a csúcskészülékek ára, de a Note-nál az is belejátszhat, hogy sokan kaptak karácsonyra (akár a Telenoron keresztül olcsóbban) és utána derül ki, hogy túl nagy, túl drága, túl kényelmetlen, stb.
Ráadásul a gyári szoftver nagyon gáz, talán még az SGS-nél is rosszabb. Hónapok óta a piacon van, de az spen-t -, ami a kijelző méretén kívül a másik nagy dobása lenne - még mindig nem sikerült kalibrálni és 1,5mm-rel feljebb fog, mint ahol a hegye éri a kijelzőt. Ami viszont nálam konstans érték, szóval biztos lehetne rajta javítani.

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#1172) kchris78 válasza Kakumix (#1171) üzenetére


kchris78
veterán

Én AgelRommal használom, megelégedéssel, most hogy a gyári ugrott 2-3 verziót így ma váltottam és meglepően gyorsan sikerült a mentés-visszaállítás, király ez a Titanium Backup. A gyári ROM főleg a kernel tényleg katasztrofális volt mostmár elvileg jó a stock ROM (mármint a mostani verzió) - nem véletlen ugrottak ennyi verziót ilyen rövid idő alatt. Ez szerintem sem a HTC-nek sem a Samunak nem szokása, max az xda-n jön ki ilyen sok verzió :). Kernelből én az AbyssNote-ot tudom ajánlani.

(#1173) Kakumix válasza kchris78 (#1172) üzenetére


Kakumix
senior tag

Köszi, de tegnap tettem fel a CheckROM Revo NoteHD™ V3-at sok gondom nincs vele, ami lag van (?) az elviselhető, van call recording, 14 gombos status bar, NTFS support, CRT off :). CF és újraindulás viszont nem volt. Ha majd ráérek próbálkozok másikkal is, de most elég ennyi.

Legyen szép napod!

(#1174) Sheldon


Sheldon
tag

Sziasztok!
Nem írok túl gyakran hozzászólásokat a lapcsaládhoz, de most megszakítom a hallgatásom. :)

Nagyon tetszik ez a telefon, amikor olvastam róla itt a tesztet, azonnal beleszerettem.
A telefonhoz kapcsolódó hozzászólásokat a kezdetektől fogva olvasom, így nagyjából képben vagyok a telefonnal kapcsolatos véleményekkel, de mivel már 6. éve egy Sony Ericsson K750i tulajdonosa vagyok, ezért eléggé nagy ugrás lenne ez a telefon.
Az, hogy fizikai gombokból nem van eleresztve, nem baj, legfeljebb furcsa lenne, de már nyomkodtam érintőképernyős telefont, így azért tudom, hogy tudnám használni.

A legtöbbször feltett kérdés a telefonnal kapcsolatban a mérete volt, amitől én kissé tartok, mert bár szerintem elfér a zsebemben (papírból kivágtam a telefon magasságának, szélességének megfelelő sablont, a vastagságra csak viszonyítani tudtam), mert a régi pénztárcám majdnem akkora, mint a Note, csak, előbbi szélesebb, de valamennyivel alacsonyabb a Samsung telefonjánál.
Szóval: Elfér egy átlagos zsebben a telefon? És mennyire kényelmes úgy hordani?

Bár úgy tervezem, hogy amikor ülök, akkor úgy is kiveszem, de kicsit félek, hogy elhajlik a telefon (tudom, hogy hülyeség, meg tulzás...), vagy valami baja lesz, ami azért egy ilyen árú készüléknél azért fontos...

Mire is kéne a telefon?

Igazából sokáig gondolkodtam laptop vásárlásán, amit magammal vinnék munkahelyre, vagy hosszabb utazásokra filmet nézni, zenét hallgatni, játszani, stb...
De a Note szerintem kiválthatná a laptop + mobiltelefon kettőst, mert internetezni maximum WIFIN neteznék, mobilnetre nem fizetnék elő, mert kibírom én net nélkül elég sokáig...

És akkor, hogy miért tetszik a telefon, miért szemeltem ki magamnak:
- Szép, nagy kijelző
- Magyar nyelvű okostelefon
- Rengeteg program, rengeteg ingyen
- Jó képeket készítő fényképezőkép, HD felvétel a kamerával
- Nagy belső memória
- Erős hardver
- és még biztos van pár ok, de hirtelen ennyi jutott eszembe... :)

Tehát igazából talán telefonálásra használnám legritkábban, főleg zenét hallgatni, kamerázni, fényképezni, játszani, filmet/feliratos sorozatokat nézni lenne ideális a számomra, és ez mind egy készülékben, ami nálam elsődleges szempont lenne.

Kérdések:
(Androidhoz annyira azért nem értek, ezért előre is elnézést!)

1. Mobilnet nélkül is megéri megvenni, használni? - Ahogy fentebb írtam, nem létszükséglet számomra az internet, legfeljebb a feltöltőkártya rovására neteznék (vagy WIFI), de így is olcsóbb lenne, mint havonta XY összegeket fizetni, de minek, amikor úgy sem használnám ki...

2. Frissítések, programok telepítése hogyan zajlik?
És ha a marketről PC-n vásárolok, akkor az adott program letöltődik a telefonra, vagy ez hogy megy?

3. Keresgéltem hazai online üzletekben fóliát, tokot a telefonhoz, szerintetek milyenek? Megéri őket megvenni?

Ezek azok:
-Fólia:
[link]

-Tok, de melyik lenne jobb?
[lez]

[Vagy ez]

Külföldről nem szeretnék rendelni, mert előre utalni sem nagyon szeretek, az utánvéttel jobban ki vagyok békülve...

Ha tudtok más magyar oldalt, ahol jó kiegészítők vannak a Notehoz, akkor egy linket megköszönnék!

4. Valami jó (ingyenes) navigációs programot tudtok ajánlani, esetleg magyar nyelvűt?

5. Akku mennyit bír a gyári szoftverrel? Nektek általános használat mellett meddig bírja a gyűrődést?

És persze a legfontosabb:
Hol érdemes kártyafüggetlenül megvenni a telefont?
Melyik bolt megbízható, főleg az esetleges garanciális problémák miatt, hol mit adnak hozzá, és persze mennyiért.

Tudom, hogy sok hülye kérdést tettem fel, de szeretném minél jobban megismerni a készüléket, és hát azoktól lehet a legtöbb hasznos információt begyűjteni, akik használják a mindennapok során ezt a remek készüléket.

A kérdések megválaszolásán kívül még szívesen olvasok bármit, amit fontosnak tartanátok elmondani a telefonról, mert így azért könnyebb nekem eldönteni, hogy megvegyem-e, vagy keressek más készüléket.

Elnézést a hosszú eszmefuttatásért, de remélem, hogy sokan válaszoltok, mert több ember véleményét jobb lenne olvasni, mint egy emberét (persze már azzal is elégedett lennék)...

A válaszokat előre is köszönöm! :))

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu

(#1175) bsanya válasza Kakumix (#1169) üzenetére


bsanya
aktív tag

Köszönöm felajánlásod, de Karma félisten úrral már letárgyaltuk és holnap megejtjük ezt a CF-Root dolgot :DD :C

Xiaomi Mi 11i

(#1176) bsanya válasza Sheldon (#1174) üzenetére


bsanya
aktív tag

Én a gyári soft-akku idő témakörhöz szólnék hozzá, hiszen a többihez nem igazán értek (szintén friss androidos vagyok :) ), nálam napközbeni BT bekapcsolva 10-15 hívás, emil lekérdezések óránként, egy két RSS csatorna megnézése kb. 30%-ot merít a tejes feltöltöttségből. Mivel már megszoktam, hogy minden este töltőre vannak dugva a telefonjaim (érintőképernyősök), olyannyira nem izgatott ez az adat a telefon vásárlásakor :-)
Navigációra ott a gyári google navi, ez adatforgalmat generál, a többiek majd elmondják van-e olyan ami adatforgalom nélkül is navigál.
Marketen én a készülékkel szoktam "vásárolni", ott két kattintás és már használható a program :)
Tokot érdemes lesz venni hozzá, mert elég csúszós, legalább is nekem, de még én sem találtam meg a megfelelőt, most egy hozzá való Samsung-os bőr tokban van, de elég macerás állandóan kihúzogatni belőle.

Remélem tudtam segíteni!

Ui.:
Szerintem ez a készülék is annyi ideig elmegy majd Nálad, mint a K750i :DD

Xiaomi Mi 11i

(#1177) Sheldon válasza bsanya (#1176) üzenetére


Sheldon
tag

Navigációnál az adatforgalmat jó lenne kizárni, offline(?) navigációs program lenne jó.

Az aksi ideje akkor eléggé jó, egész napos nyúzást akkor azért kibír valahogy, bár annyi időm úgysem lennemű, hogy egész nap nyomkodjam folyamatosan...

Tokot mindenképpen akarok venni hozzá, csak az a kérdés, hogy az itthoni kínálatból kinek mi a tapasztalata. Én ilyen bőrtokot nem akarok, inkább olyasmit, mint amilyeneket linkeltem + lenne még a kijelzőre fólia.

És igen, ezzel a készülékkel is hosszú távra terveznék, főleg ennyi pénzért. :DD

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu

(#1178) killerjohn válasza Sheldon (#1177) üzenetére


killerjohn
addikt

navi: sygic aura, szerintem nagyon jó, szeretjük itthon. IGO nagyon ciki androidra... feltéve ha lenne ;)

(#1179) killerjohn


killerjohn
addikt

na egy ilyen nagyon jó lenne - ha lehetne kapni...

[link]

(#1180) Karma


Karma
félisten

Meh, két elpazarolt óra után arra jutottam, hogy még várni kell a LA1 alapú custom firmware-ekkel egy kicsit. A RocketROM egyszerűen ocsmány, nem bírom ki hányinger nélkül fél percnél tovább, a másik (a számomra tökéleteshez nagyon közeli) MIDNOTE 1.0-ból meg épp csak a Market hiányzik, amit a rendelkezésemre álló eszközökkel nem is tudtam visszatákolni.

Megy vissza a finomított KK7. :(((

“All nothings are not equal.”

(#1181) DeathAdder válasza Kakumix (#1171) üzenetére


DeathAdder
veterán

Kicsit lejjebb vittem, hát majd kiderül. Ha nem akkor nem.
Szíven ütött azért ez a szoftver dolog, nem gondoltam hogy így fog döcögni :(

(#1180) Karma- miért nem jön be?
Nem mintha én elégedett lennék vele, de nekem eddig ez tűnt az egyik legjobbnak.

[ Szerkesztve ]

(#1182) killerjohn válasza Karma (#1180) üzenetére


killerjohn
addikt

Check már dolgozik rajta, nem kell sokat várni :)

de szerintem részeg lehetett, mert Revo NoteHD v4 helyett RevoHD v4 a neve, és a changelogban is XXKLA base van írva, aminek valójában XXLA1-nek kellene lennie...

(#1183) killerjohn válasza DeathAdder (#1181) üzenetére


killerjohn
addikt

Úgy csinálsz, mintha valami sz@r lenne a Note, miközben csak kicsit kiforratlan még a szoftvere.

1) ICS megoldja 1-az-1-ben...
2) addig is vannak custom ROM-ok, pl a CheckROM V3, 240-es densityvel, Go Launcherrel majdnem ugyanolyan gyors, mint az S2, pedig arra igazán nem lehet panaszod...
3) mire cseréled?

(#1184) DeathAdder válasza killerjohn (#1183) üzenetére


DeathAdder
veterán

Szerintem a mallinak sosem lesz elég ez a felbontás hogy tökéletes legyen, de ne legyen igazam.

1) ICS megoldja lehet, kérdés hogy mikorra lesz az is tökéletes? Nexuson is azt mondják még nagyon kezdetleges sok hibával (persze ez egy első ICS es készülénél nem meglepő)

2) Ezt a fárnya Checket miért nem tudom letölteni? Innen próbálom, de bárhonnan töltöm le 99.99% nál behal. Nálam a GO Laucher is akadozik, szeretném megpróbálni Check el, de nem birom letölteni :(

3) Magam sem tudom, azért tettem fel mert nem szeretném megvárni hogy 100 ezerre essen az ára és cserébe nem élvezem a készüléket :(

(#1185) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Úgy látom a Nod nem egnedi letölteni, kikapcsolom az önvédelmet hátha az a probléma!

(#1186) Karma válasza DeathAdder (#1181) üzenetére


Karma
félisten

Ez most szubjektív lesz: ronda bootlogó (amit tovább fokoz a kijelzőm ismét fura színe a gradienseknél, úgy tűnik az észrevehetősége függ a környezeti megvilágítástól), elkúrt háttér fekete sávokkal, ronda kurzív Galaxy Note felirat a notifikációs panel alján, ronda ikonok a státuszsávon, ronda effektek, ronda színezés a UI elemeken (mint gombok, checkboxok), ronda színes pörgettyű valamelyik default widgeten... Rettenetes.

A StockLook témával ki tudnék békülni, de azt v12 óta nem rakott össze a srác :( (Vagy legalábbis nem tette be az első postba.)

Checkéknél meg az arc nem tetszik, bár mostanra lényegesen visszafogták az egót a topikcímekben, ahogy elkezdett begyűrűzni a szarvihar és egyre kevesebbet raknak másokhoz képest a levesbe :P

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#1187) DeathAdder válasza Karma (#1186) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ezekbe ha jól belegondolok mind egyet értek egyébként :R

Sikerült letölteni a CheckROM ot (Nod kilőve :D ) mindjárt meg is próbálom feltenni :)

(#1188) killerjohn válasza Karma (#1186) üzenetére


killerjohn
addikt

szvsz nagyon jó a CheckROM. Nem mondom, hogy 100%-os a teló, max 70%, de én türelmes vagyok. Sőt, ott van pl az S2, amire gyakorlatilag annyira jó stock állapotban is, hogy mrá-már sírtam vissza a HD2-őt, amikor naponta 2x frissítettem a telót, meg toltam fel CWM-ből a bugfixeket, gyorsításokat :) Persze ha valaki out-of-the-box überállat sebességet akar, akkor ott van az Apple (én meg előbb kapok frászt az apple zártságától, mint a samu termékek apró hibáitól, amiket úgyis javítanak)

(#1189) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Checket Abyssel használjátok?

(#1190) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Tényleg jobb ez a Rom, csak kár hogy stock kinézete van :O
tudom, sok a bajom ;]

(#1191) killerjohn válasza DeathAdder (#1190) üzenetére


killerjohn
addikt

mármint Check?

(#1192) DeathAdder válasza killerjohn (#1191) üzenetére


DeathAdder
veterán

Jaja :))
Nekem egyik laucherrel sem pattog úgy mint S2 nél vagy éppen SE Arc nál :(

[ Szerkesztve ]

(#1193) killerjohn válasza DeathAdder (#1192) üzenetére


killerjohn
addikt

nefossá' lesz ez jobb is!

tényleg eladod ?

(#1194) DeathAdder válasza killerjohn (#1193) üzenetére


DeathAdder
veterán

Bízom benne. Ennél csak jobb lehet!
Igen, fennt a hirdetés :)

(#1195) zsoltti válasza Karma (#1180) üzenetére


zsoltti
senior tag

mibe annyira jóó a LA1?? :)

(#1196) Karma válasza zsoltti (#1195) üzenetére


Karma
félisten

Nem tudom még, de a KL3 és a KL7 sokat dobtak a telefonon, úgyhogy miért ne feltételezném erről is, hogy javul? :)

“All nothings are not equal.”

(#1197) Kakumix válasza DeathAdder (#1190) üzenetére


Kakumix
senior tag

Vagy benne van a ROM-ban egy KitchenPro nevű alkalmazás vagy külön kell letölteni az első pár hozzászólásból az XDA-n, de azzal egy csomó mindent lehet változtatni (Boot anim, Modem, Kernel, Theme, kiszedett alkalmazásokat lehet visszatenni, módosítottakat lehet betenni), bár a támogatott theme listát átnézve, azért a stock a legszebb :).

Legyen szép napod!

(#1198) zsoltti válasza Karma (#1196) üzenetére


zsoltti
senior tag

Már nemigen van mit gyorsítani ,már filerendszer gyorsulás nem fog már lenni szerintem, én megfogadtam, hogy max kerneleket frissítek, legközelebb ICS stabil verziót teszek fel.
Teljesen jó a lecsökkentett cassie v5 rom kl7 amit továb csökkentetem :)

(#1199) kchris78


kchris78
veterán

én a stock XLA1-et használom annyiban módosítva hogy rootolt deoxed és 1-2 dolog... ennyi nekem elég :). Arra lennék vevő ha végre a TouchWiz-et kiirtanák a ROMból de úgy teljesen...

(#1200) Cyberpunk


Cyberpunk
félisten

Jelentem vissza tértem már az új Note-ommal. Eddig minden ok nem csíkoz,és pixelhiba sincs. :))

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.