Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
C-max
kezdő
válasz bandi0000 #7601 üzenetére
Szia!
Én pont s7e-ről váltottam. Akksi eddig jobbat, többet nyújt mint az s7 edge, fóliának a screen knight-ot használok. Arc-írisz egyszerre nem megy, vagy az egyik, vagy a másik, természetesen mellé lehet még ujjlenyomat, és akár pin is. Tokok közül sokat próbáltam, gyári ledes, nem jött be. Ami mellett letettem a voksom az uag család 2 tagja, a plasma, és a monarch. Igaz nem olcsó de ezekkel megy a vezeték nélküli töltés, és úgy gondolom aránylag biztonságban van a készülék -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bandi0000 #7601 üzenetére
Én mondtam, hogy szerintem nincs gond a mérettel.
Ezzel a fólia témával engem ki lehet kergetni a világból, plusz eléggé érzékeny rá, főként az spen. Nekem az S7E-n sem volt fólia, ezen sincs.
Nincs gond az akkuval, lehet nyüstölni elég rendesen..
3 fajta van, írisz, arcfelismerés, ujjlenyomat.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
zzola
titán
válasz bandi0000 #7832 üzenetére
Olyan nem volt!
(#7833) kengyel
Ha jó az elektronika, akkor nem is lehet lemeríteni 0-rá, mert előbb kellene kikapcsolnia a készüléknek. Nekem '94 óta van mobilom, sz@rrá nyüstöltem egyiket-másikat, de még sosem sikerült úgy lemeríteni egyiket sem, hogy szerviz legyen belőle.
Ha a N8 lemerül és nem lehet bekapcsolni töltést követően, akkor ott rég rossz valami...[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
-
akooos
veterán
válasz bandi0000 #7925 üzenetére
Az első képen mindkettőn van tok, a többin pucérak. Kézbe véve kicsinek tűnik már az S7E. Ha az S7E-t tudod egy kézzel használni, akkor ezt is fogod tudni, mert ez nyúlánkabb.Az s7e mocskos sajnos, de az a méretet nem befolyásolja
( a 4 kép kb 330 kb összesen, azért mertem így berakni, nem megás képek)
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
válasz bandi0000 #7922 üzenetére
IPhone 7 után felüdülés volt a mérete Nem annyira kicsi, mint az, illetve nem annyira “nagy”, mint ami a méretéből adódik. Egy vastag Samu tokban van most, így is kezelhető, megszokás kérdése, de nézek valami vékonyabbat, nem szokásom dobálni, vigyázok rá. Mate 8 anno nagyobb döbbenetet okozott, mint ez...
Más: aki dualSim-el használja: nekem csak az egyes slotban van LTE, így oda raktam a netes kártyát. Telekom a neve és nincs hivószáma (ismeretlen). Kettesben van a hívások kártya (Telekom a neve és van hivószáma). Másnál is így van, hogy az egyesben nincsen LTE? Vagy csak én vagyok béna?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Ákkk
addikt
válasz bandi0000 #8003 üzenetére
Dxo teszteket jó fentartásokkal kezelni volt,hogy egy általuk nagyon jónak itélt optikát vásároltam ami csak az ő tesztjeiken volt jó máshol még a fele áru konkurenciát sem hozta azóta nem adok ezekre.
Otthonra a note 8 is jó videót készít ha komolyabb szinten űzöd akkor meg ne telefont mert annyival egyik sem jobb. Ez lassítás meg gyorsításos mánia a videózás terén főként nem telefonra való feature.
Aki a digitális stabit bekapcsolja annak nem meglepő ha dadog főleg ha mozgatja a kezét.....A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Ákkk
addikt
válasz bandi0000 #8030 üzenetére
De ois-t nem tudod kapcsolni az ott van mindig aktív mechanikai elem az optikában na már most aki még erre bekapcsolja a digitális stabilizátort ami valójában úgy stabilizál, hogy kidobbja a rosz bemozdult frame-ket persze hogy akadozik a kép.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
-
törölt tag
válasz bandi0000 #8143 üzenetére
Veheted a Note 8at. Nem fogsz csalódni. Nekem a note 7 volt anno az első, leszámítva a gránát ficsőrt nagyon bejött. Az s9+ kb ugyanaz lesz mint az s8+ kicsivel jobb hardwerrel. A note 8 10 nm soc-al rendelkezik ezért üzemidőben is lekörözi az S8-at. Egyre figyelj. Vagy ne merísd 0-ra, vagy amint kibontottad azonnal. Sajna én belefutottam egy ilyen hibába. 3 nap alatt részletesen teszteld le, ezalatt az idő alatt még cserélik azonnal ha bármi gebasz lenne. Még akkor is, ha valami miatt nem tetszik és inkább s8-ra esne a választásod. A maradék lét meg kérheted ajándék kártyára. Vagy fordítva is mehet. S8 és ha nem tetszik note 8. Miskolci MM-be nekem zokszó nélkül cseréltek mindig mindent. De a note 8al biztos, hogy nem fogsz mellé nyúlni.
-
Taci
addikt
válasz bandi0000 #8507 üzenetére
Van egy beállítás, amivel ha lefele húzod a főképernyőt, akkor az értesítési sávot nyitod meg. Így a kijelző aljáról is meg tudod nyitni, egy újabb lefelé irányuló húzással pedig ki is tudod bontani - én általában így kezelem, egy kézzel.
Beállítások --> Kijelző --> Kezdőképernyő --> Ért. panel gyors megnyitása
Fényszivárgás nekem sincs, pedig nagyon alaposan átnéztem vásárlás után.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bandi0000 #8523 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy az üveg és a fém keret közötti részen, ahol az illesztési rés van, sötétben a kijelző fénye átsejlik, szerintem az mindenkinél ilyen, csak van aki nem veszi észre. Nekem pl csak most tűnt fel először tavaly szeptember óta, és csak sötétben max fényerő mellett (ami ugye nem fiziológiás, mert soha nem használod így). Szeptemberben, mikor kijött néztem a sötét szobában, teljes fényerő mellett. Akkor még semmi nem volt, de azóta már párszor leesett tokkal, lehet picit lazul a ragasztás és kijön a "hiba". Az üveg alsó éle alá és oldalt is sok helyen megül a por, így nem csoda, hogy ott a fény is tud tükröződni.
Megnéztem a feleségem s8-án, azon is ugyan ilyen.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
válasz bandi0000 #8529 üzenetére
Megkérdeztem tesómat, az ő Note 8 készülékén is ott a vékony fény csík. Megnéztem a pécsi MM kiállított darabot, azon is ott van.
Igazából itt nem is a résen jön ki a fény, hanem mivel az üveg le van kerekítve és a fém résszel az üveg széle szöget zár be és nem párhuzamos azzal, magában az üveg rétegében, abban a mm-ben vezetődik a fény és az látható.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.