Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
El Joe
tag
Bocs, hogy bele vaúúú, de a "bíróság a bizonyítékokat szabadon értékeli". A bírói szubjektumon múlik, hogy A.) elfogadja, B.) nem fogadja el, C.) elfogadja, de hivatalból indít eljárást személyi adattal történő visszaélés miatt vagy felhívja az ellenérdekelt fél figyelmét a személyiségi jogait ért sérelemre.
-
Nálam épp most szed ota-n valamit, csak azt nem tudom hogy XEH vagy OXR
Mindegy...nagy jelentősége nincs is....Remélem a készenléten reszeltek valamit, mert éjszaka megint megvett 4-5%-ot a semmire.
Amúgy nekem olyan szeptember körül volt a legjobb az üzemidőm, épp tegnap nézegettem vissza a képernyőfotókat. Volt hogy 2 nap üzemidő alatt elment 5 óra kijelzőt az ÉN felhasználó szokásaimhoz mérten. Fogalmam sincs hogy tudott annyit.
-
Tökéletesen igazad van!
Amúgy szerintem semmi innováció nincs évek óta. Reszelnek ezen-azon, de igazi nagy áttörés nincs, csak inkább amolyan tökéletesítés illetve a fogyasztói társadalom visszajelzéseit kezdik meghallgatni (gondolok itt az egykezes használatra vagy pl amit a Samu kitalált a Good Lock app-okkal) illetve sötét volt anno a droid aztán kivilágosították és most rájöttek, hogy a sötét mód milyen milyen menő- persze mivel amoled panelek kevesebbet esznek.
Igazi nagy áttörés egy új akkumulátor lenne pl a grafén alapú, de nyilván ez is csak a telefon egy szegmense....
-
bobace
addikt
-
Capella
senior tag
Hát lassan tényleg elgondolkodom, hogy kell-e nekem annyira ez a Pie.
A jobb akkuidő reménye miatt nem volna rossz. De eddig inkább az derült ki, hogy anbyira szignifikánsan Note8-on nem javult, vagy még egyeseknek romlott. Utóbbi inkább valami program összeakadás azért.
A telefonbeszélgetés rögzítési problémái speciel ezen a telefonon (még) nem érintenének.
Ha azonban a megszokott és eddig használt The Dawn II témám sem menne majd rendesen a pitén, vagy nem frissíti az alkotó, kérdés, hogy tényleg meg akarom-e szokni az új kezelőfelületet annak minden esetleges előnyével együtt is. Meg lemondanék a biztonsági frissítésekről. -
front3r
őstag
Sokkal gyorsabb az appok megnyitása, a google maps nem akad annyira note 9 alatt(bár ott se teljesen fluid), memóriakezeléssel ott voltak gondok, nem minden maradt a memóriában az előzőleg nyitott appok közül - bár valószínű idővel itt is lesznek ezzel problémák, ahogy egyre nagyobbak lesznek.
Érzésre is van különbség sebességben.
De azért is váltottam, mert igen jó áron sikerült Note 9-et szereznem, meg nem nevezett helyen.bandi0000: Ennél olcsóbban szereztem be a Note 9-et.
-
Ntes
tag
Én feldobtam rá a 4 fájlos indiai romot(odinnal), utána a zip-es Pie bétát a recoveryből, ma pedig a 700mb-s patchet. Remekül üzemel nálam. Olvastam, hogy mit javít a frissítés, de én pl. nem is tapasztaltam hibát. Talán az 1. béta verzióból hiányzott pár dolog számomra, de azóta belekerült. Ja és maradt 0x0-n.
-
bobace
addikt
Nem sok helyen volt az a jelszavam, ami kiszivárgott, meg használok tokent/két faktort etc, és nem ért anyagi kár, mert nyilván nincs elmentve a kártyám, de akkor is szar érzés.
A haveibeenpwned ajánl bármit is, hogy vedd meg? És cikkekben sem olvastam, hogy vegyél meg ezt azt amazt. Csak hogy ne legyél buta.
-
Kasya
nagyúr
Akar igaz, akar nem, pastebin-en egy rakas email+jelszo kombot lehet talalni, sok sok magyarral is. Vannak ingyenesek es eladok is.
Troy oldalaban vagy megbiznak, vagy nem. De szvsz akarmilyen szandekkal is egy ekkora adatbazis fenntartasa ketkedessel jar normal esetben a masik fel felol.
Amit en nem tartok megbizhatonak, de szinten sokat toljak, az a 3rp party kod appok, amik megjegyzik helyetted a kodot es random generalnak egyet regisztraciokhoz. -
SkyTrancer
senior tag
Nekem lassan 1 éves a telefon, de fólia, tok sosem volt rajta, viszont ezen hajszálkarc sincs
Igaz, én minden cuccomra nagyon vigyázok
Nem kell ahhoz asztalon tárolni, hogy újnak nézzen ki, csak nagyon kell figyelni
Asztalra stb sosem rakom le, csak puhára mindig, cipzár stb szintén nem éri, szóval tudatosan karcmentes marad. -
-
zack
nagyúr
Ahogy az írásomból kiderült, nem kampányoltam egyik telefon mellett se.
Nyilván te jobban tudhatod, hiszen neked van ott az asztalon mindkét telefon, és használod őket párhuzamosan.
Az Antutu-t is egyszerre indítottam el a 2 telefonon... 
Az, hogy mit tudnának megoldani, nem tudom mennyire közöl tényeket.

Én tényeket közöltem. -
Capella
senior tag
Persze, lehet a SABS-hoz is kulcsot generálni, nekem is az van most. Az nüansznyi különbség az Adhell 3-nál, hogy nem kell a régi típusú kulcsra is figyelni, hanem jó a KLM-es.
Az se nagy difi, hogy nem kell telepítéskor átnevezni semmit, de mégis csak egyszerűbb ennyivel is.
Ami a VPN-t illeti, használtam ilyen helyi VPN-es megoldást, de a Samsung telefonnál ez nálam azért nem nyerő, mert a kulcs ikont nem jobb, hanem bal oldalra pakolja. Így pedig, ha magával a kulcs ikonnal még nem is lenne sok bajom, noha adott esetben nekem mégis felesleges, viszont ezzel a bal oldali megjelenítéssel lesz egy kikapcsolhatatlan, törölhetetlen értesítés a VPN használatáról, ami a készülék feloldásakor engem már zavar, bosszant.
Úgy tudom az Adguard ilyen VPN ikon kipakolós.
Huawei telefonnál jobb oldalra kerül az ikon, és nincs külön értesítés, de ez lehet Android verzió függő is.
Amint találtam olyan megoldást, ami nem értesít feleslegesen, áttértem arra.
Lehet, hogy szűrésben az Adgard űberelné az összes létező megoldást, de ezt nem tudom, és annyira nem is érdekel, amikor szűrésben nekem tökéletesen megfelelt a SABS is, vagy korábban a Block This is, pláne, hogy nem a böngésző, hanem csak az ingyenes appok reklámszűrésére kell.Ami pedig az ingyenességet illeti. Természetesen tolerálható hozzáállás, vélemény, hogy aki ilyen drága telefont vesz, az ne fukarkodjon pár száz, pár ezer forintos programok megvételével.
Ahogy az is, ha elkerülhető, akkor minek.
Időnként felmerült nálam is már, hogy megvásárolhatnék néhány fizetős appot. Ennek eddig mindig akadálya volt, hogy nem akartam a Google-nak is megadni a bankkártyám adatait, noha az sem lenne tragédia. De eddig mégsem. PayPallal meg nem lehet fizetni.
Lehetne még a telefonszámla terhére, de azt sem tettem, mert inkább szívesen fizettem volna a feltöltőkártyás egyenlegem terhére, hogy az fogyjon, de arra nem ajánlott fel ilyen lehetőséget. Valósznűleg csak a havi előfizetésesnél lehet, vagy esetleg szolgáltatófüggő.
Lehet, hogy speciális a hozzáállásom, de ez van.
-
Taci
addikt
Pedig már rengeteg külföldi híroldal ezt hozta le (persze kérdés, hogy mennyire biztos forrásból), hogy S9 és fölötte Android 9.0 + One UI, S8(+) és Note 8 viszont csak Android 9.0 és marad a Samsung Experience.
Na de majd pontosítanak, illetve majd meglátjuk. Csak érdekességként hoztam fel.
-
Gyakorlati tapasztalat alapján is mondom, hogy a korábban írtak szerint elfogadják a Telekomos jótállási jegyet, egyedül annyi volt a kikötésük, hogy legyen kinyomtatva az online kapott.
Amellett a szolgáltatós készülékkel még annyira sem problémáznak, mint a nem szolgáltatónál vásárolttal, nem volt véletlen korábban az, hogy a szolgáltatónál vásároltat regisztrálni sem kellett a második év miatt, alapban megkapta, amíg a nem szolgáltatósat kötelezően igen.
Legvégül a jogszabállyal ők sem mehetnek szembe, ott pedig nincs erre vonatkozó külön kitétel. -
Taci
addikt
A Samsung Music-ot nektek is "elrontották"? A külsőt érintő változások annyira nem zavarnak, megszokom, viszont ami nem tetszik, nem profi egyáltalán: eddig, ha az értesítési sávból zártam be a zenelejátszót, finoman elhalkult a zene, végül bezárult az alkalmazás. Most ez úgy néz ki, hogy azonnal leveszi a hangerőt kb. 10-20%-ra, egy fél-egy másodpercet még játssza így, aztán bezárja.
Csak én tapasztalom ezt, vagy másnak is ilyen rossz? -
Capella
senior tag
Nem tudom, nekem eddig elég a SABS szűrése is. Egyébként további listákkal bővthető.
Nekem nem a böngésző reklámmentesítésére kell, hanem csak az appokéra. Ezt tudja ugyan más program is, de nem mind ingyenes. A SABS igen, viszont van egy kis macera a Knox kulcs generálással és annak elfogadtatásával, ahogy legutóbb jártam.
Korábban is ingyenes, a helyi VPN-t futtató megoldást használtam erre a célra, de eluntam, hogy az értesítési sávba ikont rak, főképp pedig, hogy a sávot lehúzva ott volt a kikapcsolhatatlan üzenet a VPN elindításáról.
Ekkor kötöttem ki a SABS-nál, és az összes kívánt célt teljesíti, sőt a disabler résszel túlteljesíti. Ettől még lehet jobb az Adguard, főként, hogy a SABS-ot már nem fejlesztik, és a Samsung is bekavarhat még a kulcsokkal. -
Taci
addikt
Én is egyből ezt a választ akartam írni, de átgondolva arra jutottam, hogy adnak saját szoftvert is hozzá, amivel különböző finom dolgokat lehet kihozni az eszközből.
A Zhiyun (Smooth Q volt nekem - de bontatlanul eladtam) szoftverének leírása pl. említi a 4K-felvételt - sok egyéb mellett:
- Record high-quality videos at 4K resolution
- Capture wide views with Panorama
- Enable amazing nighttime shooting with Long Exposure
- Create an emotional aura or stress a moment with Slow Motion
- Perfectly depict the passage of time with Timelapse
- Realize more dynamic visual effect with 3-axis Timelapse
- Feature Vertigo mode, making cinematic filmmaking accessible for everyone!
- Adjust camera params on your phone with just one tap on Manual mode
- Apply filters to bring out the beauty of your photos
- Adjust params directly using the control panel on the stabilizer
- Intelligent motors under Scene mode
- Upload and share your videos to the online community Lightollector
- Transform your video into incredible footage with Video Editor
- ***Some features may not be available on all devices -
ribarszki
őstag
Ez nem igaz. [link]
"A vásárlás tényét nem csak számlával vagy blokkal lehet bizonyítani. Így például, ha rendelkezünk a kereskedő által adott jótállási jeggyel, és abból az eladó személye és a vásárlás egyéb adatai megállapíthatóak, akkor a kereskedő blokk hiányában is köteles garanciális kötelezettségének eleget tenni." -
-
SzalaiÁdám95
tag
Volt egy kis időm és facebookon felkerestem azt a srácot akihez jarni szoktam hiba miatt ha van. (Mivel jelenleg csak penteken megyek haza) Csinaltam neki pár fotot a jelenségről. Állítása szerint Valami össze akadt valamivel elég durván. mivel valamikor nem hozza be ezt az OEm lock-ot és el lehet vele jutni factory resetig. valamikor csak ujra indulgat. meg persze ha van factory odinnal rá van téve gyári szoftver akkor érdekes mert a 7.x-et felrakja elis jut odaig h udvozol aztán ujra indul és errort ir a 8.x-el meg egyszer újraindul aztán elkezd telepiteni kék háttérrel végez ujra indul és error. aztán kovi inditasra megint neki áll.
Konkréten annyit mondot h megtudja csinálni (nem kell elvileg cserélni semmit) csak adat vesztéssel jár bár az Androidon kivul minden a memoria kartyan van vagy a felhoben. Ha mégis és ha makkom lesz van egy donor telo nala csak még nem nézte meg h exy vagy snapis.
És nem én vagyok az első annyit mondott ezzel a hibával.
Minden esetre legyalul nekem mindent aztán vissza mindent gyárira.
Ugy h már nem olyan a root és a custom room illetve az egyébb ingyom bingyomok világa mint régen volt ezt most megtanultam azt hiszem egy életre

-
Süvi
őstag
-
edigitalnál vásároltam. beszéltem velük, azt mondták telefonon hogy írjak egy levelet, csatoljam az eredeti számlát és a csere igazolást, és kérhetem a pénz visszautalását. akkor lehet nem jól tájékoztattak?!
(#13808) Mikulásbá
nem égető, de sokat használom. bár gondolkozom az S9-en. azt nem tudom, ha csere akkor csak samsungot választhatok? mert ha nem, akkor meg lehet valami értékállóbat, vagy jobban eladhatót választok, mivel note9-re gyúrok már, itt van lassan a kapuban és nem mindegy 335e merre megy el..
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mindegy...nagy jelentősége nincs is....

8.0.0 van rajta csak.
Hát lassan tényleg elgondolkodom, hogy kell-e nekem annyira ez a Pie.
Csak nekem még a 8as van fent sajna 

Viszont sosem ülök le, telefonnal,zsebben.