Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigkokas
tag
Ma voltam a Samsung Storban és ezen a 7 végén nagyon komolyan le volt árazva a Note..nem tudom érdekelt e valakit..engem érdelni fog..ma megfodostam ez lesz a köv.telom..s8 at fog váltani..
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
bigkokas
tag
válasz bigkokas #7481 üzenetére
Vagy 265.00 Ft ..lesokkoltam én is..ráadásul pont velem volt az asszony is..aki nem igazán rajong a mobilfüggöségemért.de megnézte ő is a következő telefonom..szerinte ez tiszta sony..😁 forma..ezzel nagyon nem beszélt félre és le..sony z volt az első igazi okosom.a Nokia N8 után..úgyhogy most már csak türelmesnek kell lennem,mert most valami más nagy dologra várunk.. mára van kiírva a kislányunkal.😁
[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
válasz kengyel #7486 üzenetére
Én is igy voltam vele..idáig mindig gsm boltos S szériást vettem meg mert 1 évnél sohasem tarzottam meg őket tovább..de talán a Note nál érdemes lesz 2 év gari.félek tőle soha nem volt még cerkás telom, s8 után nem gondoltam volna hogy megfog igy.
[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
válasz manoska #8236 üzenetére
Én voltam bent a Székesfehérvári MM ban .és kérdeztem van e valami akció a kavicsos Samsungra.a második eladó tudott az esetröl.😁
Szerintük a futárszolgálatnál lehetett csak valami okoskodás..én azóta is keresem az én Nótámat..a sima es8am már meghirdettem ..ha valaki tud valami jó vételt ne tartsa magában.. Őrülök hogy igy megoldodot az ügyed..remélem egy szemét emberi gesztus nem veszi el a kedved a Note 8 vásárlásától..[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
Nos..vagy két napja váltottam s8 ról note 8 ra..és ott már el is köszöntem..😀 de eddig tartott átfutnom alapjait a telefonnak.
Egy két dolog még fura ..de majd kérdezek itt is..
Udv mindenkinek..[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
Érdekelődnék hátha tudja valaki miért csak egy év garit ir a mysamsung a regisztrálás után??
Hivtam őket de nagyon elfoglaltak voltak ma.biztos a sok frissités miatt.😀mindenki gondolom az Oreot várja.. és egy észrevétel..: vagy mindenki az s8 ,s8+ forumon van vagy ilyen kevesen vagyunk?? Kicsit magányossan érzem magam amióta átjöttem ide..😀[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
-
bigkokas
tag
válasz SeatZola #9181 üzenetére
És igen..kitöröltem és újra regisztráltam..és most beirtam a sorozat számot is..nem ugrottam át az imei számig ..és igy jó lett..köszönöm..mire ide visszatértem jelezni hogy megoldottam a hibát már kaptam választ..😀kicsit türelmetlen vagyok na..
Már csak azt nem tudom hogy lehet ide beszúrni képet???[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
Ezz nem vágom..
Most meg nem enged másikat mert tul nagy a méret..[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
Igen tudom..nem én vásároltam..a tulajtól vettem meg. Ezért irtam hogy igy megnyugodtam..megvan az eredeti számla +( ügye ami elekrtonikus a T nél.és csak amikor kell akkor kéred ki ha jól tudom) és mivel be van regisztálva a nevemre igy már nyugodt vagyok..
-
bigkokas
tag
Valaki tudna ajánlani valami olyan hátlap tokot ami vékony nem puha szilikon hanem valami hasonló mint valamikor az i6 os gyárija volt..
-
bigkokas
tag
válasz SzalaiÁdám95 #9224 üzenetére
MySamsung oldalán beregisztrálod és ott..
-
bigkokas
tag
Megjött a Pitaka tokom..tényleg minöségi karcsú szép és erös tok....de az oldalon ahonnan rendeltem irva van hogy ajándék 9 h keménységü folia..ami azért jól esett volna ,ha megkapom mivel ez is döntö szerepet játszott a vásárlásnál..
[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
válasz nbukta77 #9675 üzenetére
Elfelejtettem jelezni..csak kedden volt időm telefonálni az üveg miatt.Pitaka tok .ha még emlékszik rá valaki..értetlenkedő beszélgetés után, utánanéznek majd hivnak mert benne kell lennke..3 perc...telefonhivás...elnézést kértek mert a iphone és minden más telefonhoz van de pont a Note 8 hoz nincsen bent a csomagban..mondom rendben de igy ez félrevezető hogy igy hirdetik..a lényeg nem variáltam ők elnézést kértek és javították a honlapukon a hirdetést..én igy is szeretem ezt a tokot..tényleg minőségi és esztétikussan vékony ami nekem fontos volt..😀 köszönet érte..én csak ajánlani fogom..
[ Szerkesztve ]
-
-
bigkokas
tag
Ezt én is megerősítem..valahogy itt minden simábban fut minden..és ez csak a váltás útán tünt fel nekem..s8 nál csak a telefonálás végén vettem észre csak 5x rányomtam mire leraktam..itt minden olyan természetessen fút mint hegyi patak a medrében.én mindenkinek csak dicsérem azóta hogy eladtam az s8 am..egy ami zavaró kicsit hogy nehezebb zsebre vágni..
És milyen érdekes az élet: aki megvette majdnem az s8 am..azzal azóta emailen néha beszélünk és szerintem Samsung fan lett ő is és jó véleményel van a segítőkész forumtársakról..😁 na ezt jól megaszontam..😁😀
[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
10000..ez se gondoltam volna..amilyen lassan döcögve indult be a topik..és tessék lassan mindenki rájön hogy ilyen telefon kell neki..mert ez a legjobb..😁😁akkor várom a sport csokit...
[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
Remélem tud valaki segíteni:bixby gombot hol tudom kikapcsolni..idáig nem reagált rá.főoldal balra ki van kapcsolva de nem emlékszem hol van a másik lehetőség.. ???
[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
válasz SzalaiÁdám95 #10455 üzenetére
Nem használok semmi közösségi appot.Fekete téma , Fhd + ,nincs semmi tiltva.kivéve a Bixby.azt hozzá teszem kb 80 % wifi mellet.
[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
válasz barca222 #10405 üzenetére
Én is azt ajánlom , hogy hivatalos forrásból vásárold meg a Note 8 at.vagy vársz valami akcióra a Media Markt ban vagy a SES ben is volt már akcióssan 265 eFt vagy itt jófogás ,hardverapró én is ott vettem..de gondolkozz el azért a vásárláson mert szerintem kicsit unalmas egy teló, mivel minden tökéletes rajta..nekem ilyen még nem volt pedig s8 ról váltottam..😀
-
bigkokas
tag
-
bigkokas
tag
-
bigkokas
tag
Belefutottam pár érdekes hibába a Note 8 on. 1. Hiába állitom be az sms értesítést nem jelez vissza semmit.se sms t se mms kézbesitési jelentést nem kapok.
2. Hivás közben nem tudom átváltani a második bejövö hivásra.az elsöt szétbontja.tudom hogy szolgáltató függö a dolog de 1 hónapja ah S8 on ezek normálisan múködtek..mondjuk az nem volt dual sim..valakinek ötlete..inkább az 1. Lenne érdekesseb.Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
bigkokas
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- CPU léghűtés kibeszélő
- Parfüm topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Proxmox VE
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs