- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett Shaw2
csendes tag
válasz
csocsoszán #16818 üzenetére
" Ez a fórum azért van, hogy megbeszéljük a tapasztalatainkat. És segítsünk azoknak a fórumtársaknak akik nem tudják mi a tegyenek, vegyek. Felesleges letagadni a hibákat. De az előnyöket is ugyanúgy leírom. "
Kb 3-4 éve tudjuk hogy beég az Oled.Te nemtudtad?Beégett az enyém is mégse sírok itt." 110 kg-al én sem vagyok kis ember. 47-es káromat elfelejtettem mondani. " Jövan jó bika vagy
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16818 üzenetére
Valószínűleg mint mindig gari lejárta előtt pár hónappal eladom, esetleg még a kijelzőt is kicseréltetem, és ezt nem csak itt, de minden eszköznél megteszem, nem várom meg, hogy nálam legyen baja garancia lejárta után
Igen ez fórum, de van egy berögződésed, amivel csak a negatív kommenteket ontod, végig se gondolva a tényeket, ráadásul akik meg teljesen hozzá nem értők, azokat elriasztod teljesen, ezekkel az érvekkel simán mehetnél bármelyik másik Oled alapú kijelzős telefon fórumában hirdetni az igét, ott is le fognak hurrogni azt alá írhatom
Az akkumulátorért mért nem panaszkodsz? 1 év után 10%-ot csökken a kapacitása, az is beépítve van, az is avulás akkor?
Amit írsz annak van igazságtartalma, de mivel valahol a garanciába tuti le van írva, pont mint Tv-k esetében is, hogy a kép visszamaradás nem garanciális hiba, így nem lenne kötelességük cserélni, pont mint Plazma tv esetén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest