Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
front3r
üzenetére
senki nem mondta hogy nem gyorsabb, de attól hogy te jó áron jutottál hozzá, egy mezei usernek nem éri meg váltani, kb 130 ért mennek a 8 ak, ehhez még 2 kilót kéne hozzá rakni, hogy lehessen venni egy újat...akkor inkább a note 10 be ölöm bele mert ott tényleg lesz innováció
-
F40
csendes tag
válasz
front3r
üzenetére
Én ilyet használok:
http://autoalkatreszabc.hu/3m-39030-tartos-wax.html
Viszont ez nagyon nagy mennyiség, több autó kezelésére is elég, telefonból vélhetőleg több ezret is lehetne kezelni vele...

Ha nincs autód, akkor szerintem érdemes bemenni egy közeli autósboltba, benzinkúthoz, vagy barkácsáruházba és megvenni viszonylag jó áron a legkisebb kiszerelésű, de jó minőségű terméket. Pl. ezek is ilyenek:
https://www.obi.hu/autoapolas/turtle-wax-vedelem-es-ragyogas-500-ml/p/3273661
https://www.praktiker.hu/szerszam-gep-muhely/autos-termekek/auto-apolas/308812-turtle-wax-turtle-wax-gl-500ml-metallic-wax-ptfe?keyword=turtle+wax+gl+500ml+metallic+wax+%2b+ptfe&suggestionType=product#fndtn-panel2-1
Be kell kenni vékonyan a felszínt, várni kell kb. 15 percet, majd át kell törölni, fényesíteni.
A 3M wax nekem az autón egy évet is hatékony, nem tudom, hogy a telefonon mennyit fog bírni.
Üdv,
F40
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
front3r
üzenetére
Úgy látszik, azon nagyon kevesek közé tartozom, ahol az edigiben egy teljesen tökéletest tudtam venni. Hurrá!
Nálam semmi szivárgás nincs és biztos, hogy azonnal vittem volna vissza, ha ilyet tapasztalnék.
-------------------Bár az is lehet, hogy a Note8 lesz, amit a legrövidebb ideig használok majd. Mi a franc készül a Huawei-nél?
Ilyeneket, amiket hirdetnek nem lehet a nagyvilágba pletykálni, márpedig ezek ha tényleg kijönnek egy olyan telefonnal, amit ígérnek, akkor a többi konkrétan elmehet a bús picsába a sok szarjával együtt, mert ahhoz képest az lesz mindegyik, köztük a note is, de majd kiderül... -
Kasya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Gitáros topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Ja és kijelző csere mellé az aksit is cserélik. Samsung jóvoltából!)