Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ki használ Dex dokkolót vagy az olcsobb verziót (Melopow 002 adaptert) LED View Smart Cover tokkal mert arra lettem figyelmes hogy tokkal működik a dex felület csak az egér pad nem aktiválodik, ahogy kiveszem a tok ból egyből működik
2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
MCMLXXXII
tag
+még egy olyan kérdésem lenne hogy ki használ Helium buckap programot mert istennek nem akarja a pc felismerni kéri a PTP de csak gondolkodik
2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ki használ Dex dokkolót vagy az olcsóbb verziót (Melopow 002 adaptert) LED View Smart Cover tokkal mert arra lettem figyelmes hogy tokkal működik a dex felület csak az egér pad nem aktívállódik , ahogy kiveszem a tok ból egyből működik
-
MCMLXXXII
tag
+még egy olyan kérdésem lenne hogy ki használ Helium buckap programot mert istennek nem akarja a pc felismerni kéri a PTP de csak gondolkodik
-
MCMLXXXII
tag
válasz bobace #13933 üzenetére
ezeken túlvagyok nem is engedd tovább ha nem kapcsolod be a hiba keresést drivert meg mindent ki próbáltam semmi
a note3 on meg wayteq 8x quad on tökélesen megy igaz azok rootosak voltak de működnie kéne root nélkül is ahogy írtad ez a lényege2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
MCMLXXXII
tag
köszönöm a mindenkinek a segítséget
ezt a drivert kellet felnem és már működik a Helium[ Szerkesztve ]
-
MCMLXXXII
tag
" Akit érdekel apkmirror-on van új Experience Home ami telepíthető, újdonság amit eddig észre vettem most már elfordul a home képernyő ha bekapcsoljuk.... "
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok!
A gyári hivás rögzítést be lehet kapcsolni valahogy vagy csak root olt készüléken???2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
MCMLXXXII
tag
szia én melopow m002 őt vettem eddig még csak kiprobálás szintjén használtam nagy tv n de tűrhető volt filmet néztem úgy az viszont jó volt
-
MCMLXXXII
tag
-
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok esetleg nem tudtok olyan okosságról hogy mikor dex dokkolóban van a telo és működik az egér pad hogy a s pent lehessen használni mint ha rajz tábla lenne?
-
MCMLXXXII
tag
vegyetek ilyet nyugodtan tökéletesen működik és csak 4600 huf
-
MCMLXXXII
tag
ez jó lehet ?
https://www.ebay.com/itm/ipega-PG-9078-Universal-Wireless-Bluetooth-Game-Controller-Bracket-for-TV-PC/123210891528?hash=item1caff10108%3Ag%3Al4EAAOSwvfZaQ1ip&_sop=15&_sacat=0&_nkw=ipega&_from=R40&rt=nc&LH_TitleDesc=0%7C0
-
MCMLXXXII
tag
válasz csocsoszán #14215 üzenetére
aida64
-
MCMLXXXII
tag
sziasztok szerintetek a Note9 S Pen je működhet a Note 8 al ?
-
MCMLXXXII
tag
válasz baloghbalint #14796 üzenetére
szia mire akarod használni , mivel és min?
-
MCMLXXXII
tag
válasz baloghbalint #14800 üzenetére
arra tökéletes
csak kell még bluetooth billentyű + egér vagy vezetékes ha samsung ot veszel akkor nem kell usb hub ha kinai olcsót akkor kell (ugyan úgy működik)
de lehet a kijelzőt is használni egérpadnak és billentyűzetnek de picit macerásabb de amire te akarod használni arra tökéletes2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
MCMLXXXII
tag
ez nálunk is lehetséges majd szerintetek ? (12:00) től
[ Szerkesztve ]
-
MCMLXXXII
tag
válasz cryingdr4g0n #14860 üzenetére
dex módban kéne használni s-pent de úgy nem lehet
-
MCMLXXXII
tag
sziasztok
Melopow M002 öt használ e valaki ?mert nálam olyan hibát produkál hogy monitoron nem jön hdmi jel, telefon át vált Dex re de nem látom
vagy a monitor rossz ?
-
MCMLXXXII
tag
válasz MCMLXXXII #14944 üzenetére
Na ujjab fejlemény anyos külföldi tv jén is simán megy a dex céges monitorok meg eldobják a hdmi jelet hiába van a telo dex módba egérpad aktív monitoron meg semmi no signal
Valakinek ötlet?
-
MCMLXXXII
tag
sziasztok lenne egy kérdésem?
ha a készülék egész éjjel töltőn van lesz baja az aksinak vagy le kapcsol magától?
vagy van esetleg olyan program ami ezt megcsinálja?2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
MCMLXXXII
tag
sziasztok
Jelentem tegnapi nappal újra IR távirányítós a Note om2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
MCMLXXXII
tag
válasz gyuri81 #15034 üzenetére
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Mini+Keychain+Remote+Control+Type-C+USB+C+Interface+Smart+IR+Controller&_sacat=0
ZaZa remote
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz