Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigkokas
tag
válasz bigkokas #7481 üzenetére
Vagy 265.00 Ft ..lesokkoltam én is..ráadásul pont velem volt az asszony is..aki nem igazán rajong a mobilfüggöségemért.de megnézte ő is a következő telefonom..szerinte ez tiszta sony..😁 forma..ezzel nagyon nem beszélt félre és le..sony z volt az első igazi okosom.a Nokia N8 után..úgyhogy most már csak türelmesnek kell lennem,mert most valami más nagy dologra várunk.. mára van kiírva a kislányunkal.😁
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
legenda
válasz bigkokas #9194 üzenetére
Szia,
A sok kínlódás után jobb tudnod, hogy a hazai szolgáltatóknál vásárolt készülékeket nem muszáj beregisztrálni, anélkül, alapban is adott a 2 év (12 + 12 hónap) gyártói jótállás a jótállási jegy/számla alapján.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
thebear007
aktív tag
-
-
bigkokas
tag
-
S e t h
nagyúr
válasz bigkokas #10836 üzenetére
Jártam így én is, nem jöttek az értesítések utalások, vásárlások után, fel sem tűnt, amíg vki nem szólt, hogy megkaptam-e egy utalást, mondom nem, de hát elküldték.
Megnézem, basszus, tele voltam meg nem nyitott üzenetekkel, még csak nem is jelezte a rendszer, hogy megkaptam őket.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ákkk
addikt
válasz bigkokas #10836 üzenetére
Oreo esetén ez még roszabb lesz az értesítések esetén mindent le lehet tiltani jó sok időbe telt úgy beállítani mire minden úgy megy mint az előtte megszokott
Barca222
Szerintem azokat a készülékeket adják el ennyiért amit valaki visszaküldött valamiért.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest