Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Volt már itt valakinek Mate 8-a ?
Kamera érdekelne, hogy milyen.
Köszi !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
DarkKarol
tag
Annyira szomorú ez a Note 7es balhé =( és ráadásul pont a Note =(
Tegnap is oda jött hozzám az egyik kollega.... "Note? De ügye nem a kigyulladós?" -
zho-lee
addikt
válasz pengegyerek #33950 üzenetére
Modem, vagy a slim slot...
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Osz24
tag
Olyan kerdesem lenne,h egy note 4 et vasarolnek es 5.1 van rajta de automatikusan nem megy fel ra 6.1.
Ez mitol lehet?
Könnyen orvosolhato? -
zho-lee
addikt
válasz pengegyerek #33954 üzenetére
Ha megfelelő van fenn, semmit..
Esetleg egy régebbi nézz meg."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
b.bela1
őstag
Itt is felteszem a kérdést.
Szerintetek milyen problémát okozhat, ha note7 port van a telón? Azért kérdezem, mert mindenhol notesz7-nek ézékeli a notesz5-öt. Gondolom a 4-et is.
Support off. Ezt tudjuk. De pl.mi lesz, ha elkezdik letiltani a 7-et annál, aki nem viszi vissza.
Nálam notesz5-ön kiírta pár hete, első visszahívásnál, hogy zöld lesz az aksiikon, ha jó szériás a note 7-em, ami ugye 5. ???
Szerintem ebből lehet anomália.
Szerintetek?Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Került olyan beállítás a szoftverbe, hogy kisebbre lehet állítani a felbontást mondjuk fHD-ra?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BITBOYS
addikt
Ma fogta magát és feltámadt a telefonom Totál halott volt a kijelző legalább két hétig, ma pedig egy újabb akksi ki/be kombó után tádáám, megjelent a boot logo és minden a legnagyobb rendben. Nem igazán értem a miértjét de legalább működik
-
dancsuri
veterán
aki szeretné buherálni a Norma v5-öt NORMA ADD ON PACK
aki ezt a romot használja annak ajánlom [ezt a kernelt]
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
-
Petyyyyy
addikt
N910C
Hogy sikerült az M urak? Van értelme frissíteni vagy hagyjam a pitlibe? Pl az Air Gesture nagyon hiányzik 5.1.1 alatt.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Frankieboy
újonc
Sziasztok .
Tavaj év végén vettem a telefonom ami egy sm-n910f.
Android 5.1.1 van jelenleg rajta . Az lenne a kérdésem hogy meg érné e fel frissiteni 6.0.1-re szerintetek ?
Milyen új funkciókat kap a telefon 6.0.1 -el ? Lassul-e a telefon vele avagy semmi külömbség a gyorsaságában ?
A válaszokat előre is köszönöm. -
MrCsiT
addikt
válasz Frankieboy #33970 üzenetére
Igaz, C-re, de én vártam a 6.0.1-et. Szerintem, kicsit gyorsabb is lett vele.
Amit nagyon vártam, de nem lett, az pl. az S6 edge fehér státuszmenüje, és a Témák lehetőség."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
zho-lee
addikt
válasz pengegyerek #33960 üzenetére
Hozzáértőbb gyógytekintete kéne neki akkor szerintem.
Kékbéka?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Osz24
tag
6.1 frissitese lehet knox szám változatása nelkul ?(automatikusan nem telepul, nem engedi 5.1 rol)
Köszönöm
-
atomeec
senior tag
Elnézést az off-ért, de ezen borultam
-
apaszka
veterán
válasz MaCS_70 #33978 üzenetére
Vannak témák,hogy csak ez de van minél több a változás!
De a menü,és minden más lett Ez téma váltás,nem más! Vagy mit várnál el tőle? Videót nézted?(#33980) atomeec
Tegnap esti retekklubb híradóban is bemondták!
(#33965) dancsuri
Nem elérhető már!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Gondolom most már csak terroristák veszik meg az enyémet,is,hátha be lehet ezt is vetni?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
TarMaster
csendes tag
válasz apaszka #33981 üzenetére
(#33981) apaszka
NORMA N7 ADD ON PACK fórumoldala az XDA-n
Letöltőlink (mindig a legfrissebb) a legalján található.[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
a Messenger cheat fejeket meg lehet adni valahol hova rakja ki? folyton a menüsávra dobálja ki
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
MrCsiT
addikt
válasz MaCS_70 #33985 üzenetére
Szia.
Igen. Csak pl. Samu J5-re olyan gyári témák vannak, hogy csuhaj, és sok van. Valóban feltehető custom launcher, de azt még sehol nem láttam, hogy ezek kevesebb erőforrással üzemelnének, mint a TW. Azt pedig nem.szeretném, hogy csökkenjen a rendelkezésre állása a telónak, mert mondjuk 1,5x-es fogyasztást csinál a custom a TW-hez képest. Azt olvastam, Black Friday körül szokott ingyenes lenni akcióban a Nova launcher, figyelek azért majd akkoriban. (Itthon az üzletek nov. 18-n és 25-n tartanak/-hatnak ilyen napot, de persze ez nem feltétlenül esik egybe az amerikaival)
Valaki tud esetleg ilyen összehasonlító cikket, vagy van saját tapasztalat a témában?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
tuzpenge
őstag
válasz MrCsiT #33991 üzenetére
Saját tapasztalat ugyan, de hátha segít. A nova semmivel sem fogyaszt többet mint a TW. Legalábbis akksiból biztos nem. Hogy ram-ból többet e vagy kevesebbet ember legyen a talpán aki megmondja. Szerintem abból sem eszik többet. Viszont témázható és sokkal, de sokkal jobban testre szabható mint a TW. És igazából ez az ami a nagy előnye! Gesztusok, beállítások, stb minden a saját szád ízére hangolható. Én is kb 250 Ft-ért vettem meg annó a pro változatot. Bőven megérte. Megvettem a TSF launchert is (ami szintén jó) de a novát használom.
ˣ
-
apaszka
veterán
válasz Anulu79 #33995 üzenetére
több helyen láttam bár ezek brutálok. Én + akut használok külső töltővel. Egy ilyen aksi veszélyes is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
tyukee
csendes tag
Na újra jelentkezem! Végre kicserélték az alaplapot a note 4-ben és azóta jó. 5 hetet vártam rá, pedig samu szervízben adtam le. Eladnám de csak bukóval tudom, így határozatlan vagyok. A szervízben való csalódásom miatt válnék meg tőle. Ha valakit érdekel privátban írjon! Nem hirdetem sehol! Augusztusig garis és t-s. lehet hogy ott kellett volna leadnom javításra, de onnan küldtek a samu szervízbe hogy ott gyorsabb lesz... :-) jó duma! Most a garancia hosszabítás miatt nyaggatom őket, de szerintem alul maradok, majd arról is beszámolok, végülis 5 hét az 5 hét...
kétszer softwerelték, aztán akksit is cseréltek de szar maradt, így 2,5 hét újbóli szervízelés után kaptam vissza. Gondolhatjátok mennyire jó volt mikor a boltban ki is próbáltam hogy tényleg javították-e... :-(mindíg csak előre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest