Hirdetés
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bela1
őstag
válasz adequate_cou #3798 üzenetére
Ötödik nap péntek. Nálam kisszombat néven jegyezve.
Aznap lehet késni...Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
berigazek
őstag
Nem...a www.mobicity.co.uk-ról rendeltem,elég húzos volt az ára,kiváncsi vagyok megéri-e az árát majd...De Dual SIM-es kellett mindenesetre...és nem akartam normál Note 3-at venni és bele 2 SIM-es adaptert,nem az igazi,amint elnéztem a teszteket...
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
kiskornel
addikt
válasz berigazek #3803 üzenetére
Azt olvastam valahol, hogy a dual sim verzió csak kínai régióban adták ki. Magyar nyelv gyári szoftverrel akkor ugrott, ahogy a gyári gari is. Elérhető nyelvek közt csak az angol lesz értelmes nyelv (ha az első mondatom igaz).
Adapter nem megoldás, egyszerre nem lesz készenlétben mindkettő kártya, csak váltogatni lehet őket.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Locutus
veterán
Nos, vettem egy USB 3.0 kábelt. (Amazon essentials, tehát nem szar)
És nem tölti vele.A Note3 semmit sem reagál ha bedugom.
ötletek?
Csak a gyári lenne jó?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Ferdzsoo
addikt
Nemláttam hogy annyira sokszor lett volna róla szó, ha igen elnézést, de a "megelőzési információ"-ra nemsok találtaot találtam.
Mi is ez pontosan? Hogy orvosolható?
Naponta 4-5x biztosan előjön, és fingom nincs mi okozza."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
berigazek
őstag
válasz kiskornel #3805 üzenetére
Nekem is ugyanezt mondták az Online chat-en,azaz a mobicity-n,hogy nincs magyar nyelv benne,de ez engem nem izgat,lehet angol,német is,csak jó legyen a készülék,már meguntam váltogatni a többi készülékeket,ezt egy darabig szeretném megtartani...(igaz az elődeire is ezt mondtam)
Akkor van LTE benne vagy sincs,mert homály fed mindent,sehol egy értelmes leírás róla...
Csak a Dual SIm-ben különbözik a sima Note 3-tól?
Ti,meg vagytok elégedve a ti készülékeitekkel?A világon már mindenütt árulják a Dual-t is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fater1969 #3809 üzenetére
Látom közben megelőztek, DE: Ez így nem igaz, amit írsz,! A dual sim-es is egy létező, eredeti Samsung note 3 N9002 típuskóddal. Itt egy összehasonlítás, itt Snapdragon proccal írja, de LTE-t csak az N9005-nél ír: Note 3 összehasonlítás
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
fater1969
tag
válasz maximilian4 #3812 üzenetére
http://m.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/1831686140
Nézdd így hirdetik 50-60 ezerért a vaterán.Nimbochromis Venustus
-
maximilian4
addikt
válasz fater1969 #3814 üzenetére
Samsung Galaxy Note 3 N9000 klón
-eleve N9000 a típusszám és KLÓN-ként árulja. Szóval véletlenül sem eretetiként. Természetesen N9000-ből is lehet kapni eredetit. (Az az exynos változat).
Egyébként gondolom neked az N9005-öd van. Sajnos el kell hogy keserítselek; abból is csináltak klónokat a kínaik. Most mondd meg nekem milyen világban élünk öregharcos?
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
addikt
Egyébként hála labeda-nak, ma én is installáltam a készülékre egy Spigen Neo Hybrid tokot. Kicsit vastag lesz tőle, de ezüst kerettel nagyon dögös a design, és merem állítani, a fényezés minősége talán szebb is, mint a telefoné. Tiszta óriás almás telefon hangulat, Iphone 5,7 . Mondjuk élőben látva az s-view tokot, azért elgondolkodtató, mert nagyon frankó a kis ablak az elején, meg kicsit vékonyabb is a Spigen toknál. A gorilla glass 3 mennyivel jobb a sima GG-nál. Defy-n sem volt soha fóliám, az GG volt és karcmentes maradt egy év alatt. HTC One S szintén karcmentes egy évesen. Kell erre egyáltalán fólia?
Szerk: És akit zavar a kijelző melletti hangyaf@sznyi rés, az mindenképpen vegyen spigen tokot, mert ez takarja
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
berigazek
őstag
válasz Memmaao #3817 üzenetére
Miért nem veszel egy ilyen tokot?Qva jó,más készülékemen is volt,nagyon király,ma rendeltem éppen egy ilyet
A GG üveggel kapcsolatosan meg én is többször feltettem magamban a kérdést,hogy,ha kemény üveg,minek fólia rá?De viszont az is igaz,hogy nem zafír,ami valóban nem karcolható,a Citizen órámon ilyen van,de nagyon drága is,mármint a zafír.
-
-
-
puskint
tag
Üdvözlöm magam másodszor a klubban, a 2. Notával (picit jobb a sánca, bár ez sem tökéletes )
Fóliát tegyetek rá, ne spóroljatok. -
PeLa87
aktív tag
válasz fater1969 #3823 üzenetére
Íme egy példa:
Ön reggel megérkezik az irodájába. A telefonját lerakja az asztalra úgy, hogy rárakja vagy elhúzza egy felprogramozott NFC matrica előtt. A kapcsolat hatására az Ön okostelefonja rákapcsolódik az irodai WiFi (vezetéknélküli) hálózatra, felhangosítja magát, kikapcsolja a rezgő módot, valamint becheckol a Foursquare és/vagy a Facebook alkalmazásban jelezvén, hogy bent van az irodában.Munka után, miután Ön kilép az irodából, megszakad a WiFi jel, így a telefonja automatikusan visszakapcsolja a rezgő módot, kikapcsolja a Wifit, valamint küldd egy SMS -t a társának: "Elindultam haza!" szöveggel.
Beül az autójába, hozzáérinti az autóstartón (vagy műszerfalon) található NFC matricához a készülékét, így az bekapcsolja a GPS -t, rákapcsolódik az autós kihangosító berendezésre, és Autós navigáció módra vált.
Hazaérvén, Ön rárakja a készüléket az éjjeliszekrényén található NFC matricára, amitől a telefonja automatikusan néma üzemmódra vált, kikapcsolja a Bluetooth, WiFi, GPS modulokat és bekapcsolja az ébresztést másnap 7:00 -ra.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
-
zool1
őstag
Valaki használ, övre fűzhető tokot, ha igen honnan szerezte be? Googleban kerestem, de ilyenben nem találtam...
-
berigazek
őstag
Tud valaki olcsóbban Samsung Galaxy Gear Bluetoothos karórát,mint ennél?Valaki rendelt innen,megbízható bolt?
-
berigazek
őstag
-
ryori
senior tag
Slim armor vagy neo hybrid védi jobban a noteot?
-
mimis
tag
Kici-pici occó helyszég?
(#3835) Locutus:
Nekem eddig gyakorlatilag bármilyen USB2-es és 3-as kábel töltötte. Akár a saját töltőfejével, vagy a TAB-éval, vagy az autóséval.... szóval eddig nem volt gond.
(volt egy sz@r minőségű USB hosszabbítóm (amit eddig nem tudom, miért nem hajítottam a kukába, de most már megtettem), na azzal is töltötte, de egész este alatt össz 30%-ot. Másik USB hosszabbítóval nem volt gond)[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Srácok nektek nem jön elő ez a megelőzési információ hibaüzenet wifire csatlakozás után?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
fater1969
tag
Már tele van a tök hogy hívás után mindig lefagy,kikapcs,újraindul. Valaki mondja el pls,hogy elég lenne-e a factory reset v. hogyan nyomkodjam a 3 gombot egyszerre,felv. le hangerő,mit töltsek be stb... lehet kalapáccsal fogom újraindítani.
Nimbochromis Venustus
-
fater1969
tag
válasz adequate_cou #3846 üzenetére
Jó lenne vmi. telefonszám ,hogy megcsinálná e okosba,mert az enyém nem garis,ausztrál telefon.
Nimbochromis Venustus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Külpolitika
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest