Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coupegsi
csendes tag
Engem is érdekelne hogy milyen a mi4,régen én is szemeztem vele...de sajnos a note4 mellett döntöttem.Ami nem biztos hogy jó döntés volt...
-
szunyi777
őstag
válasz gyuri2008 #38650 üzenetére
Nekem volt ilyen töltöm, és el fért az akksi felett a vevő a gyári hátlappal..
De iszonyat lassan töltött!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
havri1
félisten
Többen érdeklődtek privátban, és itt is a Mi4-el kapcsolatban, gondoltam megírom friss tapasztalataimat.
Igazából semmi problémám nem volt a N2-vel, imádtam, most is imádom, minden tekintetben teljes mértékben kiszolgált.
Gyors, stabil, és sokoldalú. Viszont vágytam valami újra. Gondolkodtam a MIUi romon, de akkor garanciavesztés, és hát portolva nem a legjobb..így belevágtam a kínai telefonok világába.
Mivel régen sokat MIUI-ztam a nexuson, így ez már biztos volt.
Sok terméáket használok a Xiaomitól (Powerbankok, wifi modul, led lámpa, MiBand stb), így a márka sem volt kérdés.
Fájt a szívem a Note4-re is, de miután a kezembe fogtam a Mi4-et (is), nem volt számomra kérdés.
Fém keret..nagyon passzentos illesztések, masszív hátlap, és az egész összképp, magával ragadott.
És még be se kapcsoltam!
Na ezt gyorsan megejtettem Féltem az IPS-kijhelzőtől, de oktalanul. Gyönyörű képe van! Nincs annyira túlszaturált szín, mint az amolednél, ez tény, de nem hiányzik.
Betekintési szögnél a fekete képnél látszik, de amúgy..Tűző napon simán jobban látom, mint az amoledet.
Sebességről csak annyit, nincs az a kis gondolkodás sem, mint amit eddigi Samsungos telefonjaimon tapasztaltam. Nem biztos, h a hw miatt, inkább a szoftver megfelelő optimalizásáa miatt.
3GB ram, infra, satöbbi..
Egy dolog van, ami miatt húzom a szám, az a 4G hiánya (WCDM verziót vettem), és a kis picsafasznyi értesítési led. Van, de alul, és nem látni.
A MIUI 6 egy álom egyelőre még. Személyreszabható, és sokkal többmindent tud, mint a Samsungos TW.
Nekem jobban bejön, mint a Note 4, nyomogattam sokat azt is.Ma Gyuri kolléga elviszi a N2-met, így nála fog tovább szuperálni (nagyon rtemélem)
Üdv
havri
-
jozsikaspice
csendes tag
Ez a DN4 rom sokkal jobb mint a 4.3 volt. Sokkal gördülékenyebb a telefon mint volt. Nem tudom érdemes e Lollipop-ra frissíteni meg hogy van e ugyan ilyen touchwiz felület. Nekem pont emiatt jön be ennyire a Samsung.. a kezelőfelület miatt. Valaki tudna írni véleményt hogy érdemes e?
-
Massmurderer
őstag
válasz havri1 #38654 üzenetére
néztem az adatokat.hát..5ös kijelzö,140mm hossz..éphogy nagyobb valamivel az alca ot995nél.Nekem valahogy a kis kijelzösök nem nagyon jönnek be,olyan kisebbségi érzésem támad töle ahogy néztem,nekem semmi prémium érzést nem nyujtana.Nem azt irom hogy csunya vagy egyébb.Viszont az a lényeg h neked bejön.használd egészséggel
[ Szerkesztve ]
-
würzburger
aktív tag
válasz Massmurderer #38656 üzenetére
Először is azért egy 5 collos és egy 4.3 collos kijelző között jócskán van különbség... Másodszor pedig az 5-ös kijelző nem nevezhető éppen kicsinek... Szerintem neked mástól van kissebbségi érzeted...
-
Massmurderer
őstag
válasz würzburger #38657 üzenetére
picit nézd meg a note2 adatait jó?hosz,kijelzö méret..azt akkor azt látod hogy mi a külömbség
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Massmurderer #38658 üzenetére
Fél " a külöNbség. De akinek a méret kell, annak ott a Mi Note vagy Mi Note pro
Vagy simán a Galaxy Note 4, én nem megváltani akarom a nézeteket, tapasztalatom írtam le. Egyéni![ Szerkesztve ]
havri
-
taranis
addikt
Sziasztok! Úgy egy éve cseréltettem gariban teljes kijelzőt, mert elkezdett elengedni a ragasztás az érintőképernyő és az lcd között. Nincs most képem róla, de ilyen folyamatosan terjedő csúnya valami van az lcd képe és az érintőfelület között. Na a lényeg, hogy azóta lejárt a gari, és -nyilván- újból elkezdett elengedni a ragasztó. Nem szeretnék teljes kijelzőcserét fizetni, mert lassan az egész telefon sem ér annyit. Arra gondoltam, hogy elég lehet az érintőpanelt cseréltetni, viszont ezt megbízható helyen szeretném csináltatni, hogy ne jöjjön elő ugyanez a probléma pár hónap után. Tudtok valami jó helyet?
colorizer.net
-
würzburger
aktív tag
válasz Massmurderer #38658 üzenetére
De nem a Note 2vel példálóztál, hanem alca 995tel... Ha picit megnézed közel sem azonos a kategória...
-
taranis
addikt
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami módszert a kijelző RGB színösszeállításának módosítására?
DN4 v2.1 van fent AGNI kernellel.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Massmurderer
őstag
válasz würzburger #38663 üzenetére
igen,elöször azt irtam.de note 2vel se azonos kategoria
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, egy ismerösöm megkért, hogy cseréljem ki a betört kijlezőjét.Ebayről rendeltem egy komplett kijelző+érintő kombót, kicseréltem szépen (nem az első telefonom hanem sokadik) viszont nem érzékeli ha kézzel tapicskolom, viszont ha a style-al piszkálom akkor az hibátlan pontos. Na már most 1 szalagkábelen van az style ill a tapicskolás is. Ezért nem értem, olyan mint ha szoftveresen lelenne tiltva. próbáltam ki - be dugott állapotba, de semmi. Note-om sose volt még így nem ismerem, menübe meg igy hirtelen nem találtam semmi erre utaló menüt. Nincs valami ötletetek?
-
havri1
félisten
válasz Massmurderer #38668 üzenetére
Ez butaság.
180 nap védelmed van PayPalon keresztül. Ha nem jó, lehet visszatérítést kérni.
Ha esetleg vissza kell küldeni, még a visszaküldés árát is megtéríti a PayPal.havri
-
Markizmark
addikt
válasz Markizmark #38665 üzenetére
Senki semmi? Nincs valami framework hozzá?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Massmurderer
őstag
válasz havri1 #38669 üzenetére
jó is lenne.azért ne minden.én pl a mai napig nem kaptam még meg a note 2 tokot.öcsém is rendelt,neki se jöt meg rá 1honapra még,azota se kapta vissza a pénzét,se az árut,az eladó s jelentkezt azota.hadd ne irjam,de ha megtalálom azt a cikket,csávó valami apple cuucot rendelt,imac mitoménmilyen laptop,ultravékony kialakitás,stb.megrendelte,azt az adot cuccnak a fényképét fénymásolták,és azt kapta meg a vevö.pénz oda,elado azot sincs meg
-
havri1
félisten
válasz Massmurderer #38671 üzenetére
Ez a hsz egy nesze semmi fogd meg jól, már ne is haragudj.
Nem jól csináljátok, meg a "csávó" sem.
Olyan nincs, hogy nem kapod meg, nem válaszol, és nem kapod vissza a pénzt. User error.
Ebay és a paypal védelem pont erről szól.
Heti szinten nyitok case-t és claim-et/dispute-ot, tudom mit beszélek hidd el.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Massmurderer #38673 üzenetére
Nem azt mondtam, nincs árverés, de az esetek 99%-ban visszakapja a vevő a teljes vételárat, és a postaköltséget (ha van), és még a kifogásolt árut is.
Nem offolom szét ezt a topicot ezzel, ha érdekel, gyere át eBay topicba, pont ezért van. Segítünk ha kell, jó és biztonságos dolog az eBay.havri
-
würzburger
aktív tag
válasz Massmurderer #38671 üzenetére
Már bocsánat, de ha valahonnét rendelek egy terméket és az akármilyen oknál fogva nem kapom meg... Plusz a pénzem sem jön vissza... Akkor Isten ments, hogy mégegyszer onnét rendeljek... Egyébként én nem vagyok egy nagy rendelgető, de véleményem szerint a licit és a rendelés között van különbség... Egyik fix áras a másik ugye értelemszerűen nem.... Ebből is adódhatnak félreértések...
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz würzburger #38675 üzenetére
persze,ebbe igazad van.fix áras cuccról van szó,ingyen postával rendeltem én a tokot.az elözö cucc megjött,tettem is fel képet róla,viszont a tok mai napig nem jött meg.tesom szokta rendezni a rendelést,én megirom neki mi kell meg melyik,linkez adok,ö rendeli.a plexi,hátlap hamar ideért,a tok ugyanakor lett rendelve azt semmi.azért van az,én se rendelek nagyobb összegér onnan.max 10k értékbe.néztem a telokat is,pár 1000ft eltérés van a magyar áraktól.
-
havri1
félisten
válasz Massmurderer #38676 üzenetére
És mire vársz, ha nem érkezett meg? Case-t kell nyitni, 7 nap múlva (ha nem reagál az eladó) visszakapod a pénzed. Nem sirankozni kell, hanem cselekedni.
havri
-
szunyi777
őstag
válasz havri1 #38677 üzenetére
Igy igaz!
Én nagyon rég óta kintről vásárolok nagyon sok mindent...
Telókhoz alkatrészt, digitizert, "LCD-Dsiplay", akksi, Flex kábel, stb...
Ruhák, minden féle egyéb cucc...3-4 év alatt igen sok Kedvencnek mentett eladóm lett, és ha kell valami Tőlük vásárolok...
Ha az eladó eltűnik, és se termék, se pénz Ebay-nek jelezni, és Nekem mindig a javamra döntöttek, és vissza is kaptam a pénzem!
"Nem sirankozni kell, hanem cselekedni."
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz Markizmark #38665 üzenetére
Bocsi.. az előzőt nem birtam már szerkeszteni, mert áramszünet volt (Gondolom a meleg)
Jelenleg a ColorModeChanger app beta tesztere vagyok, ha gondolod próbáld ki!
Az SpenCommand appot is ez a fejlesztő késziti... szerintem szépen személyre szabhatóak a szinek!Letöltés : ColorModeChanger Android App (De valószinűleg, hogy csak az SpenCommand License tulajoknak működik...)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz gyuri2008 #38680 üzenetére
Igen! Alap feltétel!
Szerintem az SpenCommand-ban sokkal több a ficsör, mint a Samu gyári S-pen gyorsmenüben (Egyéni háttér, több parancsikon, stbb)... igaz, a gyárit nem igazán teszteltem, mert nem használom, de vissza jelzések alapján leveri a gyári Gyorsmenüt .. És csak AOPS romokon megy...
Sajnos még az egyéni alakzat körülvágás hiányzik, de dolgozik rajta a fejlesztő...[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz gyuri2008 #38682 üzenetére
Én első nap ROOT-oltam..
Samsung nekem elég garancia!!!Statok alapján nem lehet semmi gond a készülékkel...
Én már széjje Romoltam, és kopp-kopp... Az akksi is még igencsak jól muzsikál Lolli romokkal 4-5 óra kijelző idővel... kb 7 hónapos a készülékem...[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Markizmark #38686 üzenetére
Letöltöd az appot, és alkalmazason belül megveheted.. PayPal al kell fizetni.
-
Tulku
veterán
válasz csalafinta65 #38690 üzenetére
Amoled páratlanul szép, rádiót nem használtam sohasem, zenét x3 II-ről hallgatok, az alap gyorsaság számít nekem, mert napi szinten 5-6 órát telefonálok, netezek is 1-2-t, leveleket nyitogatok...én használom rendesen...
De nem szidom egy szóval sem a kis táblagépet...nekem nagyon jó társam volt...lehet hogy visszasírom majd...
-
-Gerzson-
aktív tag
-
mukika009
tag
Sziasztok note2 LTE-hez keresek 3 fájlos helyreállítót esetleg pit file al mert nem talál GPS-t sehogy sem valakinek link? Illetve olcsó digitalizáló üvegcsere valahol?
[ Szerkesztve ]
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
mukika009
tag
válasz Massmurderer #38695 üzenetére
Köszönöm a panel csere linket 3 fájlos N7015 ROm valakinek PIT-el? *.*
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
-Gerzson-
aktív tag
Megtörtént a beégett kijelző csere. Rápillantás után egyből kikapcsolás és szétszedés. Nem érdekelte root vagy számláló.
Az új kijelző fóliázva jött. Azon pedig egy másik, szállítási védő fólia :-)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest