Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsikaspice
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy gyári független Note II-m, de sajnos fehér...
Valaki nem unja a feketéjét és cserélné el velem? -
jozsikaspice
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Vettem Magyarországon egy állitólag gyári független Note 2-t körülbelül 3 hónapja gsm-ben.
Németországban dolgozom, német kártyával használom. Eddig sosem volt semmi baja, a mobilnet is normálisan futott rajta.
De tegnap délután ujraindítottam a telefont és azóta a "Csak segélyhívás indítható" üzenet van a szolgáltatóm neve helyén.
Próbáltam másik kártyákkal köztük magyar kártyával is, de semmi.
Ha benne van a kártyám akkor kicseng ha engem hívnak, de a telefon nem jelzi.
Ebből gondolom hogy letiltva nincs a telefon, de akkor mégis mi baja lehet?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
jozsikaspice
csendes tag
Igen gsm-ben vettem.
Holnap vissza kapom a pénzem, de most nem tudom mit vegyek helyette.
Tetszik hogy ilyen nagy.
Tudnátok valami hasonló telefont ajánlani? -
jozsikaspice
csendes tag
Sziasztok!
2 éve használom a Note 2-met és sosem volt semmi bajom vele. 4.3 as Jelly Bean van rajta.
Ma reggel vettem észre hogy tönkrement a Giroszkópja, de tegnap leejtettem kb 6 alkalommal a lyukas zsebem miatt. Emiatt mehetett tönkre? És javitható e ez a hiba? Köszönöm a válaszokat előre is. -
jozsikaspice
csendes tag
válasz csalafinta65 #38557 üzenetére
Az érintő már korábban összetört, ugyhogy annak nem ártott a dolog, de ugye megszokásból ha elindultam valahova, betettem a zsebembe ami lyukas volt. Éa sajnos 6x egymás utáni alkalommal....
-
jozsikaspice
csendes tag
De ha valakit érint egy független Note 2 törött érintővel és hibás giroszkóppal akkor csak tessék csak tessék!
-
jozsikaspice
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék DN4 romot a note 2-mre.
Valaki aki ért hozzá és ráér, tudna segiteni ebben nekem?
4.3-as Jelly Bean van rajta és nincs rootolva. -
jozsikaspice
csendes tag
Szedem a DN4 2.1 es romot a hivatalos oldalról. Mit tegyek fel hogy legyen recovery menü? Vagy ilyesmi nem kell? Már nagyon régen nem csináltam ilyesmit
-
jozsikaspice
csendes tag
És most ha rányomok hogy frissítés keresése, nem írja ki hogy "Ez egy módosított eszköz" de viszont nem csinál semmit csak eltűnik a keresés után.... wwwaaaaa megőrülök hogy elbasztam...
-
jozsikaspice
csendes tag
Ha kiveszem a simet, akkor is ugyanaz mint amikor benne van...Segítsetek már ha ilyen balfasz vagyok légyszi
-
jozsikaspice
csendes tag
Valahogy nem lehet felülírni az efs filet meg a modem filet amit amikor még jó volt a telefon lementettem? Vagy az nem oldja meg az imei problémát?
-
jozsikaspice
csendes tag
Csak restoreroltam a modemet meg az efs-t és ujra van imei meg térerő ÓÓÓÓÓ de jól elbeszélgetek egyedül
-
jozsikaspice
csendes tag
És a giroszkóp is megjavult Ó ez az én napom
-
jozsikaspice
csendes tag
Ez a DN4 rom sokkal jobb mint a 4.3 volt. Sokkal gördülékenyebb a telefon mint volt. Nem tudom érdemes e Lollipop-ra frissíteni meg hogy van e ugyan ilyen touchwiz felület. Nekem pont emiatt jön be ennyire a Samsung.. a kezelőfelület miatt. Valaki tudna írni véleményt hogy érdemes e?
-
jozsikaspice
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan régen feltettem egy 4.4.4-es romot. Működik is normálisan, de pár napja elkezdte azt csinálni, hogy fel akarom oldani a kijelzőt, de hiába nyomom a lezáró vagy a home gombot, nem kapcsol be a kijelző és csak akksi ki-be után tudom használni.
Valakinek valami ötlet? -
jozsikaspice
csendes tag
Eddig úgy néz ki, hogy megoldódott a problémám. Csak wipe data és system aztán fel a dn4 rom és azóta pöcc-röff.
-
jozsikaspice
csendes tag
Nekem nagyon tetszik ez a DN4 ugy ahogy van, de ujra kezd elojonni az, hogy egyszeruen nem tudom feloldani a telefont mert nem jon elo a lezarokepernyo. Ezen kivul nagyon meg vagyok elegedve vele. En szeretem a TouchWiz feluletet is. Lehet hogy nekem van elcseszett izlesem, de nekem nagyon bejon. Bocs hogy ekezet nelkul irok.
-
jozsikaspice
csendes tag
Olyan alkalmazasrol tud valaki valamit amivel a felso ertesitesi felulet szine ugy valtozik mint amilyen szinu az eppen megnyitott alkalmazas? Pl ha Facebookozok akkor kek, ha Chrome akkor feher.....stb
-
jozsikaspice
csendes tag
Csak nekem nincs HD hang hívás közben?
-
jozsikaspice
csendes tag
Sziasztok! Szeretném cseréltetni az érintőt és a keretet újra. A telefonom fehér, de szeretném ha fekete lenne a hátlap és a kijelző körül. Valaki ért hozzá és tudná vállalni Budapesten? És ha igen, mennyibe kerülne?
Köszönöm
-
jozsikaspice
csendes tag
Sziasztok! Van egy fehér, kopott keretes és törött érintős telefonom. Bevittem a hozzám legközelebb lévő gsm-be és megkértem a srácot hogy cserélje ki az érintőt, a keretet, a kijelző körüli részt feketére, a hátlapot feketére és a gombot is feketére. 25.000ft mindennel együtt és 1 nap alatt kész. Korrekt szerintetek? Nagyon szeretem ezt a telefont és nem vagyok képes eladni. Bár bevallom van egy i6 plusom is
-
jozsikaspice
csendes tag
Vezetéknélküli töltés lehetséges Note 2-nél??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest