- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
válasz
csalafinta65 #38920 üzenetére
Külföldön élek jelenleg, itt lesz 1 év múlva is (annál azért hamarabb szeretnék). A Note 2 meg valószínűleg 40-45 körül fog elmenni, pedig nagyon vigyáztam rá, de az már senkit sem fog érdekelni...
-
Tulku
veterán
válasz
csalafinta65 #38690 üzenetére
Amoled páratlanul szép, rádiót nem használtam sohasem, zenét x3 II-ről hallgatok, az alap gyorsaság számít nekem, mert napi szinten 5-6 órát telefonálok, netezek is 1-2-t, leveleket nyitogatok...én használom rendesen...
De nem szidom egy szóval sem a kis táblagépet...nekem nagyon jó társam volt...lehet hogy visszasírom majd...
-
würzburger
aktív tag
válasz
csalafinta65 #38642 üzenetére
Sharp gyártja az kijelzőt... és, ha nem csalnak az emlékeim, akkor ők már 10 éve is bőven minőségi lcd-ket gyártottak...
-
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #38642 üzenetére
Kicsit más, de nem mondanám rosszabbnak. Nagyobb felbontás kárpótol.
-
jozsikaspice
csendes tag
válasz
csalafinta65 #38557 üzenetére
Az érintő már korábban összetört, ugyhogy annak nem ártott a dolog, de ugye megszokásból ha elindultam valahova, betettem a zsebembe ami lyukas volt. Éa sajnos 6x egymás utáni alkalommal....
-
Koczó93
őstag
válasz
csalafinta65 #38557 üzenetére
Ezen én is elgondolkodtam hogy az első esetleg a második esés után miért rakta vissza a zsebébe?
-
fdisk
őstag
válasz
csalafinta65 #38288 üzenetére
-
fdisk
őstag
válasz
csalafinta65 #38286 üzenetére
A gyári értékeket úgy érzem simán hozza.
De szerintem még egy kicsit többet is.
Nyüstölöm, és nap végére kb 10%-al több marad benne, mint a mostanival.
Ebbe van kb 1 óra játék (pvz2), böngészés szintén kb 1 óra,ezen felül fb, viber, insta, 7 email fiók szinkron, online rádió hallgatás 1-1.5 óra. -
pinker77
tag
válasz
csalafinta65 #36691 üzenetére
Sandisk 16GB-os kártyámat már nekem is tett tönkre a teló. De az azért volt mert torrentezek telefonon, és a kártya volt beállítva mentési helynek.
Utána átállítottam belső sd-re a torrentek mentését azóta (1 éve) tökéletesen működik. -
GtCaT
tag
válasz
csalafinta65 #36620 üzenetére
+1
Ezért van meg még a ZTE Blade -em, meg a V970 -esem. Gombokért nem válok meg tőlük. Kirándulni, motorozni a "jó öregek" -et viszem, vagy a gyerek kapja meg...
-
BrianDK
tag
válasz
csalafinta65 #36464 üzenetére
Köszönöm!
Már csak a pénznek kell megérkezni és veszem is meg...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
csalafinta65 #36444 üzenetére
Egyre kevesebb samsung telefonban van FM rádió, de az iPhone sem dicsekedhet az FM rádió meglétével.
Amúgy DAB+ rádiót szívesen látnák ezekben a telefonokban, de attól meg távol vagyunk. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csalafinta65 #36398 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy csökkent a töltési idő. Ez lehetséges?
-
Yeeeti
tag
válasz
csalafinta65 #36398 üzenetére
Én sajnos abszolút nem tapasztaltam ilyet, ellenben gördülékenyebb a rendszer.
-
Markizmark
addikt
válasz
csalafinta65 #36281 üzenetére
Közép.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
csalafinta65 #36253 üzenetére
Mit lehet tenni a tenyér izzadásának megszüntetése érdekében? Az érintettek 90 százalékának segít az ásványi só alapú dezodorok, izzadásgátló oldatok alkalmazása. Ezeket a készítményeket a gyógyszertárakban is el lehet készíttetni. Az alumíniumsók, például az alumínium-klorid, elzárják a verejtékmirigyeket. Az ilyen szerek alkalmazása, hosszú távon sok esetben bőrirritációt okoz, ezért vannak, akiknek csak ideiglenes megoldást jelentenek. Alternatív kezelési lehetőség az ún. vezetékes víz iontoforézis, melynek során a verejtékmirigyeket gyenge elektromos ingerrel bénítják meg. EZEK A CIKKEK IS ÉRDEKELHETIK ÖNT Depresszió Szorongás és pánikbetegség Kényszerbetegség Fóbiák A táplálkozás magatartási zavarai Az egészséges, pihentető alvás záloga Mindezek mellett az idegek megnyugtatására az orvos szorongásoldót is felírhat. A legtöbb érintettnek az előző három módszer valamelyike beválik. Ám, ha egyik sem segít, van még egy lehetőség: a botulinum toxin-injekció, melyet a tenyerébe fecskendeznek, így hat hónapra blokkolja a tenyérben lévő verejtékmirigyek idegi szabályozását. Mivel a kezelés nagyon fájdalmas lehet, altatásban szokták végezni. Ráadásul igen költséges is.
Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/11826/a-tenyer-fokozott-izzadasa
-
válasz
csalafinta65 #36128 üzenetére
Jogos,nem is gondoltam arra természetesen
-
anakondadj
csendes tag
válasz
csalafinta65 #36122 üzenetére
Szerintetek mennyek el a rendőrségre az ügyel?Vajdasági vagyok, persze megoldható simán hogy át megyek.Csak nem tudom lenne e értelme?! Mert nem tudom hogy bizonyitanám az igazamat mikor a számlára a mob hátuljáról írta rá az Imei számot.Tehát nyilván rám kené az egészet....vagy nem tudom. Hab a tortán! A toll se dolgozik csak fél kijelzőn. A másik felére nem reagál. Ezt is itthon vettem észre.Meg el árulom nektek hogy akkora balek vagyok hogy nem is volt össze csavarozva, és nem vettem észre azt sem.Mikor vissza vittem mondtam ezeket is. De se csavart nem tettek, se a toll problémát nem nézték meg... se amiért főleg vittem.
-
válasz
csalafinta65 #36040 üzenetére
Hogyhogy "kötve hiszed"? Miért hazudnék a 4-est fényezve, amikor pont arról írok, hogy nem igazán vagyok elalélva tőle?
Négy napja használom, eddig kétszer töltöttem fel, azaz megy neki a két nap egy töltéssel, pedig most aztán sokat nyomogatom a feltelepítés/mutogatás/kísérletezés miatt. A 2-essel ilyet csak nagyon kímélő használat mellett tudtam elérni.Az árról/beszerzési helyről, ajándékról lévén szó, nem tudok.
Üdv: MaCS
-
válasz
csalafinta65 #36001 üzenetére
Ajándék lónak, ugye...
A rádió hiánya engem is zavar, ritkán használtam ugyan, de akkor fontos volt.
A Note4 meg ugyan nem jelent érdemi előrelépést, de nem is merül, sőt, sokkal jobb az akkuideje, mint a kettesé.
Üdv: MaCS
-
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #36025 üzenetére
4.4.2 sem igaz, hiszem ha jól emlékszem, április óta kint van a Note2-re.
Az, hogy a XEH nincs kint, nem a Samsung hibája, hanem a magyar supporté.
Az FM rádiót meg nem a magyar support intézi, tehát a 2-t egy kalap alatt említeni..
A másik meg, a mobilnet. Megkockáztatom, csak nálunk ilyen szar a helyzet, még osztrákoknál is kedvezőbbek az árak, lehetőségek. Máshol nem probléma az online media. -
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #36022 üzenetére
Samsung melyik készülékét adta ki ezzel a SOC-al?
S5-ben van egyel erősebb, ott sincs FM. Én nem is hiányolom, sose használtam, nem is fogom. Inkább netrádió, online tartalom,ha már zene.(#36024) taranis: Igen, olvastam azt a sammobileos cikket, és egyet is értek vele, ha valóban ez a hivatalos álláspont a Samsung részéről.
Viszont S3 idejében, sokat boncolgatták eztt a kérdést, és HW -t indokolták. -
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #36016 üzenetére
Mert nem raktak bele. LTE miatt van galiba, már el lett mondva. A SOC nem támogatja valószínű. Az, hogy a Mega2-ben van (Iszonyat ocsmány az a készülék szvsz, se teljesítmény, az a műanyag hátlap pf), valószínűleg a gyengébb SOC miatt lehetséges. Ha nem így van, akkor a hivatalos indokot majd másold be ide, miután a Samsungtól megkaptad. Egyébiránt leszarja kb mindenki.
A szerkesztést meg használd!
(#36019) kalapacsolok : Használattól függ. Hőmérséklet, töltések száma, stb. De 1-2 év között adja meg magát a tapasztalatok szerint.
-
MrCsiT
addikt
válasz
csalafinta65 #36010 üzenetére
Mostmár én is kérem szépen azt a linket, mert pár perc alatt nem került a szemem elé.
-
dancsuri
veterán
válasz
csalafinta65 #36011 üzenetére
még mindig nem használod a szerkesztést. nehéz?
de nincs Glonass
-
anadroid
senior tag
válasz
csalafinta65 #36006 üzenetére
Egy linket szeretnék kérni, vagy azt, hogy melyik üzletben találtad.
-
dancsuri
veterán
válasz
csalafinta65 #36003 üzenetére
a szerkesztést nyugodtan használhatod, senki nem fog érte haragudni
(#36005) szunyi777
vagy LTE vagy FM Rádió, a kettő együtt nem megy -
szunyi777
őstag
válasz
csalafinta65 #36003 üzenetére
Jójaz 500pézé!
A note4-ben sincs rádió?nababika
Én is kipróbáltam tegnap, itt irtam is róla. -
zsolt501
nagyúr
válasz
csalafinta65 #35996 üzenetére
Honnan veszed, hogy 4.3 a vége, jó páran már megkaptuk a 4.4.2-t hivatalosan.
-
BigT
senior tag
válasz
csalafinta65 #35695 üzenetére
Koszi. Futok egy kort a samu szervizes emberkenel. Ha nem valtozik, megkoszonom es csere lesz.
-
scream
veterán
válasz
csalafinta65 #35695 üzenetére
Vagy csak szimplán szär az a lengyel ROM.
-
generic
senior tag
válasz
csalafinta65 #35331 üzenetére
Nem, külföldi..
-
dancsuri
veterán
válasz
csalafinta65 #35302 üzenetére
-
beleszólok
senior tag
válasz
csalafinta65 #35302 üzenetére
Nagyjából soha... kezdem elhinni, hogy a szervizes srác tudott valamit.
-
válasz
csalafinta65 #34318 üzenetére
Tudtommal igen, hiszen csak a kiegészítőkre nem él a 2. évi garancia.
-
a8l
aktív tag
válasz
csalafinta65 #34268 üzenetére
Míért van az hogy a 2e ft-os telenor telefonon nem kell külső antenna hanem simán jön rajta pl a class fm, most próbáltam ki, tökéletesen fogja nem serceg vagy hasonló.
A note-ban is van elég antenna, szerintem működött volna ha beépítenek egy rádió antennát is. Ha menne külső antenna nélkül akkor lehet néha használnám bár nem hiszem.
Nem szoktam rádiót hallgatni csak a kocsiban.
HA szükség van rá valamíért akkor nem probléma egy pártíz MB-os adatforgalom.Tehát akkor az fm rádiót kivéve van valami hátránya ha S5-öt veszek note2 helyett?
-
a8l
aktív tag
válasz
csalafinta65 #34251 üzenetére
Sosem használtam az fm rádiót a note2-ben, talán kipróbáltam de a legnagyobb baj vele hogy kell neki a füles antennának, nem értem míért, a 2 ezer ft-os telenor telefonban megy a rádió antenna nélkül, innentől használhatatlan számomra a rádió benne, nem hordom a vezetékes headset-et. Meg mikor és hol lehet telefonon rádiót hallgatni? Itthon van rendes vagy akár neten is jön, menet közben meg van a kocsiban rendes hifi, míért hallgatnám a rádiót a telefonról.
-
tomee007007
addikt
válasz
csalafinta65 #34254 üzenetére
Ez csak igények kérdése. Sokan vannak akik soha nem hallgatnak rádiót, ezért ez nem is mindenkinek szempont. De pár oldallal ezelőtt már volt itt téma.
-
beleszólok
senior tag
válasz
csalafinta65 #34251 üzenetére
Az n7100-ban van. Épp csak semmire se jó. A fülhallgató az antenna, emiatt olyan minőségű a hang, mint anno a a Szabad Európa rádióé volt.
-
ibenny
senior tag
válasz
csalafinta65 #34094 üzenetére
Pedig igaza van.
-
szokeherceg
tag
válasz
csalafinta65 #34088 üzenetére
Sztem ha a románok, ukránok, szerbek is megkapták az elmúlt hónapban, várjunk türelemmel..
-
válasz
csalafinta65 #33987 üzenetére
Igen, az első évben bemondásra cserélik. Kérj helyszíni javítást a mysamsungon.
-
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #33968 üzenetére
Ja! Nem néztem melyikre reagáltál, bocs.
-
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #33964 üzenetére
Mi az, hogy nem igaz?
Vannak olyan készülékek, amik nem tudják az európai normát.
Én csak azt mondtam, S3-nál van ilyen, itt utána kell nézni.
Mert ha beszopja, van egy mp3 lejátszója.Konkrétan erre gondoltam :
Tehát én kigoogliznám, hogy note2-ben van e eltérés az amerikai piacra szánt telefon, és az eu között.
AT&T meg ha jól tudom USA szolgáltató. -
tomee007007
addikt
válasz
csalafinta65 #33811 üzenetére
A rádió nálam nem szempont, nagyjából 2 évente hallgatok 1 órát.
Részletezem a tapasztalatokat nemsoká -
havri1
félisten
válasz
Az lte miatt van valami, ami miatt nem lehet FM rádiót beletenni. Valahol olvastam.. Nem tudom igaz e.
-
dancsuri
veterán
válasz
szerintem a garancia
az N2-re már nem sok lehet
vagy az Antutu
-
tomee007007
addikt
válasz
csalafinta65 #33806 üzenetére
nem hallgatok rádiót
-
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #33715 üzenetére
Csak menj fel a mysamsung oldalára, és nézd meg a főoldalt.
Regisztrálja termékét az extra garancia... Blabla -
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #33707 üzenetére
Ne viccelj már.
A teljes garancia mindenre él. Akksi, headset stb. 24 hónapig nekem soha nem élt ez!
S2 vel sem, 4 éve is így volt. 12 hónapig cseréltek bármit, utána csak foalkatreszt.
Idén júniusban vettem a note 2-t,és simán van +2 hónap garancia.Szerk. : még egy kontra : 1 hete vettem galaxy tab3,és arra is most regisztráltam be a +2 hónap garanciá.
-
Bailey
senior tag
válasz
csalafinta65 #33704 üzenetére
Úgy tűnik azt szeretnék hogy tovább csökkenjen a nyereségük, most hogy az LG és a Sony is belelendült. Mellesleg a Phone info app szerint az én Note 2-őm is Made in Vietnam, és még csak nem is GSM boltos, hanem hazai piacra szánt Media Marktos
-
MPeter87
őstag
válasz
Ez nagyszeru. Igy gyakorlatilag majdnem mindegy mar, hogy milyen telo lesz a kovetkezo, ugyanis a knox miatt romolni ugysem lehet, a 2 ev gari mar megsem 2 ev...
-
havri1
félisten
válasz
Szerintem ez 4 éve is így volt.
12 teljes, és 12 hónap Samsung garancia. -
dancsuri
veterán
válasz
ez rossz hir
-
beleszólok
senior tag
válasz
csalafinta65 #33638 üzenetére
Csak remélem, hogy pár engem zavaró hibát javítottak benne.
-
tomee007007
addikt
válasz
csalafinta65 #33647 üzenetére
-
tomee007007
addikt
válasz
csalafinta65 #33645 üzenetére
elvileg pl a TCM legújabb frissítésében ez már meg van oldva nem?
-
tyukee
csendes tag
válasz
szia! nekem t-s lte-s note 2-m van, hát az akksiidő jobb lett, megbízhatóbb lett minden progi, de mivel nem rootolt a teló, így akártyára másolást, törlést buktam... Na az hiányzik, de egyébként elégedett vagyok vele. Gyári beállítások után toltam fel ota-n keresztül. :-)
-
dancsuri
veterán
válasz
persze hogy hozott, rendszerszinten mindenkepp, Pl. a 4.4...-re irt appok nembiztos hogy szo nelkul megy 4.1....-on. es a most 4.1..-on hasznalt appok egy frissites utan kitudja......!
-
bostone
addikt
válasz
csalafinta65 #33506 üzenetére
Igen. Szerintem két-három alkalomnál többször nem is volt gépre dugva a telefonom. Még rootolva sem volt...
-
rbence
senior tag
válasz
csalafinta65 #33394 üzenetére
Majdnem napra pontosan egy év, kb 51 hét után már durván látszott sidescrollos játékoknál a fb chat ablaka
-
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #33396 üzenetére
Gyári tarcsazóba beirod:
*#0*#
-
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #33394 üzenetére
Ugyan nem tőlem kérdezted, de nekem most 11 hónapos a készülék, és a felső sáv már a kék teszten látszik.
-
Liuntin
csendes tag
válasz
csalafinta65 #33367 üzenetére
Ennyi marhaságot összehordani...
EU-s iránymutatásokkal tisztában vagy?
Értesz-e ahhoz, amit így leugatsz?
Fizetik-e ezt az okoskodást?
Miért nem ruccansz el az XDA-ra is hirdetni az igét?
ROFL
-
dancsuri
veterán
válasz
csalafinta65 #33372 üzenetére
csak az LTE csippelt szerelt telókban nincs rádió, a többiben van
(#33376) Kleroo
a világ lehet, de mi Magyarországon élünk. a 4G reklámja megy orrba szájba miközben itthon még térerő sincs. Trémobil. (igaz a vodának van
)
-
Kleroo
veterán
válasz
csalafinta65 #33375 üzenetére
Én sem támogatom a dolgot, de errefelé halad a világ.
NNO de kérnék szépen esetleg még infót a kérdésemre.
-
Kleroo
veterán
válasz
csalafinta65 #33372 üzenetére
Hamarosan a netcsomagok fejlődésével(korlát nélküli) itthon sem lesz probléma. Sőt, nem lesz sistergés a netrádiókon
)
szerk: Pontosabban fejeltet országokban már-már felesleges az "analóg" rádió, érthető ha kihagyják.
-
scream
veterán
válasz
csalafinta65 #33364 üzenetére
Ja, ha mashol azt irjak, akkor nyilvan ebben a topicban is ervenyes, nem?
Ha meg esetleg lenne barmennyi tapasztalatod ROMolassal vagy magaval a telefonnal kapcsolatban, de igy tenyleg nem tudom hova tenni ezeket a megnyilvanulasokat.
Nem veletlenul fejlesztik am a kulonbozo ROMokat, nem csak azert, hogy elussek valamivel a sok felesleges idejuket.
-----
Mas, keretkopasra igenyelhetek-e helyszini javitast? Illetve a kerettel egyutt cserelik e az elolapi plexit? Vagy azt milyen okkal cserelik? Kijelzo cserekor az nem lett kicserelve.
-
scream
veterán
válasz
csalafinta65 #33355 üzenetére
LOL, miert ne lehetne hasznalni arra hogy hazimozira kosse?! Sot nem csak hangot, hanem teszem azt, NFCn megy a video is.
Nem mellesleg ROMolas miatt elhalalozott keszulekek ritkasakba mennek, azert mert te nem ertesz hozza, nem jelenti azt hogy rossz vagy hatrannyal jar.
-
válasz
csalafinta65 #33351 üzenetére
Legtöbben csak megjavítják,amit szétcsesztek gyárilag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest