- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coupegsi
csendes tag
válasz
#97246720 #38819 üzenetére
Azt irtad lassúnak tűnt. .. pedig nem az. Csak annyi ezzel a problémám, hogy ez félrevezetés..mert ha tényleg egymás mellé rakod a két telefont,és egyszerre elindított a gmailt,facebookot vagy bármit, meg fogsz lepődni. A kamera,kijelző, a gyors töltés tényleg jó dolog,de nem biztos hogy ér ez 100e forint pluszt...
-
-
coupegsi
csendes tag
Engem is érdekelne hogy milyen a mi4,régen én is szemeztem vele...de sajnos a note4 mellett döntöttem.Ami nem biztos hogy jó döntés volt...
-
coupegsi
csendes tag
válasz
havri1 #37566 üzenetére
Lassan 1 hónapja használom a note4 et. Mellette cégesnek használom a note2.(sajnos 2hete makulátlan állapotban 60e ért nem kell senkinek, de annyira se hogy érdeklődjenek). Különbségek: kijelző klasszisokkal szebb, sokkal élethübbek a színei. A kamera is lenyegesen jobb,az első is. A rendszer összeségében gördülékenyebb,talán minimálisan gyorsabb is. A tollnál semmi extra változást nem érzek. Az aksi se birja sokkal tovább.Nekem a hátlap fogása sokkal jobban bejön,mint note2 nél,pedig elsőre nagyon nem tetszett.Gyors töltés is nagy találmány!Szóval szerintem jó telefon a note4, de messze nem éri meg azt a 80-100e ft különbséget. Viszont akkor is a 4 venném meg,és nem a 3ast.
Azt se hiszem hogy a note5 akkora durranás lenne,biztos hogy erősebb hardver lesz,de a különbség 2-4 között is elég nagy. Viszont mindennapi használat során nem lehet ezt annyira észrevenni. Ráadásul a samsung is elment abba az iranyba,hogy se nem bővíthető,az aksi se cserélhető. Valószínű hogy a note4 az utolsó olyan csúcs samsung ami rendelkezik ezekkel...kérdés ez kinek előny, vagy hátrány... -
coupegsi
csendes tag
válasz
korcsillio #37225 üzenetére
2 hónapig folyamatosan használtam...nagyon tetszett, az aksi is sokkal jobban bírta, de nekem is elég lett ebből, hogy egyfolytában leáll az internet, a névjegyzék....ha play áruházból több dolgot frissitettem egyszerre, akkor kikapcsolt közben. A képernyőzár beragadása, nálam 2x is előfordult, és csak a teljes factory resettel tudtam helyre hozni... Emiatt döntöttem úgy, hogy marad a gyári, rootolva.Ami nem kell azt jegeltem tibivel.Felraktam a philz recoveryt is, azóta minden tökéletes, nincs fagyás, nincs hiba.Kicsit jobban merül így, de ez legyen a legkevesebb...
-
coupegsi
csendes tag
válasz
korcsillio #37198 üzenetére
A gyári billentyűzettel nekem se sikerült hosszú Ő írni...
-
coupegsi
csendes tag
válasz
szunyi777 #36593 üzenetére
Köszönöm mindenkinek...Nem igazán akart felmenni.Kerestem egy másikat, de csak régebbieket találtam. Azt feltoltam odinnal, majd az új recoveryből felraktam amit linkeltél.
Elég régen csináltam ilyesmit,mióta van knox, nem igazán akartam elbukni egy rossz lépéssel a garanciát. Most majd rá kell jönnöm mit és hogyan lehet állítani a recoveryben
.
-
coupegsi
csendes tag
Megcsináltam a rootolást,cfautorootttal. Az lenne a kérdésem,hogy mivel már teljesen mindegy a számláló....érdemes recoveryt cserélni?És ha igen akkor melyiket rakjam fel?
-
-
coupegsi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Rootolni szeretném a telefont saferoottal, de valamit nem jól csinálok. Állandóan ezt irja ki.[link]
usb hibakeresést bekapcsoltam.Mi a hiba?
Előre is Köszönöm -
coupegsi
csendes tag
válasz
szunyi777 #35600 üzenetére
Erről tudnál kicsit bővebb leírást adni? Mert feltettem azt amit mondtál, de a navigációt nem oldottam meg. Csak azt a modult raktam fel, magát az xposedet nem.Beolvasni tud a kártyáról, de írni nem.Viszont ezt enélkül is tudta..Biztos én csináltam valamit rosszul.Jó lenne ha.működne, mert a navigáció minden nap kell a munkámhoz...
Előre is köszönöm! -
coupegsi
csendes tag
válasz
bogarfull27 #35596 üzenetére
Én is amiatt frissitettem.De szinte semmi nem változott az aksi idő a 4.4.2vel.Tényleg gáz, hogy nem kezeli az SD kártyát.Emiatt a navigációt a telefonra kellett feltennem ami majd 5gb.Így 500mb szabad helyem marad csak
Arról nem beszélve, hogy van olyan játék ami akadozik, így ki kell lőni néhány programot...szerintem rosszabb lett mint volt.
-
coupegsi
csendes tag
válasz
SimonJanos #34990 üzenetére
Én tegnap este frissitettem, és a navigáció is tökéletesen működik. Pedig a térképek és az összes mappája az SD kártyán van. Első inditásra eléggé akadozott, újra indotottam és olyan mint a 4.3 volt....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest