- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz
Markizmark #20394 üzenetére
Inkább lenne vízálló.
-
nggabi
félisten
válasz
Markizmark #20392 üzenetére
jah. este 7-kor.
-
Markizmark
addikt
4-én mutatják be a note 3-at?
-
pzoley
őstag
válasz
Levente #20385 üzenetére
Nem akarok veled vitába szállni, de azért megkérdezem, hogy elszoktad olvasni a kérdést is, vagy csak válaszolsz ?
trobi28: Gyári Recovery alól tudok rootolni autoroot-al? Ez volt a kérdés.
Erre azt írod igen, pedig nem !!!!
CF-Auto-Root-hoz Odin kell, nem Recovery !Figyelmesen olvasni!
-
fdisk
őstag
válasz
Levente #20382 üzenetére
Ok.
Viszont ez az Xposed SysScope Blaster érdekel.
Privátba le tudnád nekem írni a menetét,mit hogyan,és honnan tudnám leszedi?
Mert az Xposed framework fent van a greenify miatt.Ha ez számít.(#20381) peet999 : Én még tennék egy próbát kontakt sprayal.
Természetesen csak kikapcsolt telefon mellett fújkáld,és várj pár percet utána,míg elpárolog a spray.
Bár szerintem ez már nem fogja megoldani a problémád.Szerintem. -
SimonJanos
aktív tag
válasz
ricshard444 #20228 üzenetére
Na ez jogos kérdés...
A Mobil int. kap.-t amúgy be kell kapcsolni hozzá?! -
Levente
aktív tag
válasz
trobi28 #20373 üzenetére
Igen, az Auto-Root módosítja, majd visszaállítja a gyári recovery-t.
[GT-N710x][SHV-E250*] CF-Auto-Root
Figyelmesen olvasni!
Sok sikert!
-
Levente
aktív tag
Semmiképp nem gond, csak tudtommal nem szabad fagyasztani, de lehet, hogy tévedek.
Most találtam olyat, aki szerint szabad.
Próbáld ki, ha gondolod, de előtte mentés!!!
Talán azért gondolom, hogy szükséges, mert az állapot kimutatása függvénye a frissítésnek.
Nem igazán érdekel a frissítés, soha nem használtam, így nem tudom ezt, az viszont tuti, hogy nálam stabilan normal az állapot az Xposed SysScope Blaster nyomán. Ez se igazán érdekel, de megcsináltam.
-
Levente
aktív tag
válasz
tipuka #20372 üzenetére
A Battery Monitor Widget elméletileg közöl ilyen adatot, de a megbízhatóságáról nem tudok nyilatkozni.
Nekem 0%-ot mond gyengülésre és párom S2-esének akksijára is, pedig az már két éves.De számos alkalmazás segít a sokat fogyasztó progi betájolására: BetterBatteryStat, WakeLock Detector, SystemPanel, OS Monitor, GSam Battery Monitor.
Érdemes többet használni a nyomozáshoz, mert sajna némelyik progit nem lehet egy ilyennel rajtakapni.
-
trobi28
addikt
Gyári Recovery alól tudok rootolni autoroot-al?
-
tipuka
addikt
elnézést a kérdésért, de van valami alkalmazás, ami mutatja, hogy mennyire gyöngült el az akksim január óta? (%osan jó, ha annyit mutat és megbízható adat, feleslegesen nem szeretnék szervizfutárt hívni, gyári garos a telefon), mintha kevesebb lenne az üzemidőm, lehet csak rémeket látok. ha kell előtte lemerítem csutkára, megnézem mennyi idő alatt tölt fel, majd 100%-ról mennyi idő alatt merül le, ha csak ilyen megoldás van. az akkumulátor használatnál nem látok beragadt alkalmazást, mobilnetem nincs, napi 5 percet wifizek átlagban.
-
válasz
persnongrat #20360 üzenetére
Azért durva mert egy ilyen kategóriás telefonnál az kellene, hogy legyen az alap, hogy csere. Alaplapot cserélni benne, ugyan már.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Levente #20331 üzenetére
Egyrészt van külön chrome téma, veszed a fáradtságot ott megnézed, másrészt ha jól emlékszem anno az ámokfutásod után elköszöntél, most vagy elfejtetted, vagy nem vagy szavahihető.
Ha kérhetlek akkor kerüljük egymással a kommunikációt, a téma többet ér ennél, köszönöm. -
peet999
csendes tag
Sziasztok
Tudna nekem valaki abban segiteni, hogy miért van az ha rádugom a gépre a telefont nem történik semmi? nem ismeri fel. nem jelzi h rádugtam csak megindul a telefonon a töltés... valamikor meg kiirja a telefon hogy csatlakoztatva lejátszoezközként. szoval egyszer jo egyszer nem :S mi lehet? Előre is köszi a választ !
-
z67
őstag
válasz
Markizmark #20359 üzenetére
Aggódjon az új tulaj
-
persnongrat
tag
válasz
lugosi #20358 üzenetére
Az miért durva? Mennyivel jobb, ha elviszik szervizbe és hetekkel később kapod vissza?
Például a Dell notebookokkal is sok esetben ezt teszik: házhoz megy a szerviz és az orrod előtt szerelik a gépet. Más kérdés, hogy láttam olyan szervizest, akinél talán én is többet értettem a géphez, nem beszélve a supportról, ami a Dell esetében nem létező fogalom, a Samsungnál meg még azt is megpróbálja a supportos kitalálni, ami neked eszedbe sem jutna. Komolyan meglepett, mennyire készségesek. És remélem, hogy nem csak a készüléknek szólt.
-
Markizmark
addikt
válasz
Parallaxis #20355 üzenetére
Én ehhez a témához annyit fűzök hozzá, hogy a fórumon nem tudom hányan lehetünk, szerintem nincs 100, de csak itt előfordult minimum 3 olyan ami be is szart. A tulajok nick nevét is tudom. Már ez is egy elég rossz arány, és ennél csak több lehet a hibásak száma itt a mi közösségünkben. Nekem is insane volt de fél év után eladtam és vettem egy XEH sane chipest. Szerencsére jó áron kelt el és azóta legalább emiatt nem kell aggódnom.
-
Ebben az egész sztoriban az a durva hogy egy annak idején 180k értékű cuccot nekiállnak az ügyfél előtt szerelni, forrasztani.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Parallaxis #20355 üzenetére
Van az a pénz, hogy ne csámcsogjon.
-
Parallaxis
addikt
válasz
zsolt501 #20353 üzenetére
Én nemzetközi szinten 10-20% közé tenném a hibás darabok számát, ami még nem is sok, de nem is kevés.
Ha 1-2 millió hibás darabról lenne szó, akkor az egész tech sajtó erről csámcsogna, ebben biztos lehetsz.
Egyébként hazai és szlovák szervizstatisztikákat tudok, de itt még az ezen a piacon eladott készülékek fél százalékát sem érintette a gond.
-
Levente
aktív tag
válasz
Parallaxis #20352 üzenetére
Sőt, vedd figyelembe, hogy igen sokan SEHOL nem csevegnek erről, sőt, GŐZÜK sincs róla, mi baja volt a telefonjuknak és ezt VILÁGSZERTE kellene nézni.
Ez a fórum nem reprezentatív, gondolom ezt nem kell boncolgatni, de azért egy aránypárt hozhatnál: e fórum N2 tulaj tagjai - magyar N2 tulajok - világ N2 tulajai...
De ha tudsz statisztikát a konkrét világszintű és feltárt és feltáratlan meghibásodásokról, ne habozz közzétenni, addig viszont maradjunk annyiban, hogy a probléma igencsak létező és a kutyát nem érdekli a másik véleménye.
Értsd jól: engem nem érdekel, hogy másé hibátlan, míg az enyém hibás volt és senkit nem érdekel és nem is kell, hogy érdekelje az enyém, ami kétszer sz.a.r.t be addig, amíg az övé meg nem produkál hibát.
Olyan ez, mint a halálos ítélet móka: jajj, milyen embertelen dolog ez, de amint a lányát tünteti el a Föld színéről valaki, mindjárt álláspontot változtat.
Olyan ez, mint a rák ellen küzdő "nagylelkű" milliárdos, akinek eszébe nem jutott támogatni a dolgot, míg a közelben nem diagnosztizáltak egyet, talán éppen neki... -
zsolt501
nagyúr
válasz
Parallaxis #20352 üzenetére
Miért te minyiről tudsz összesen, mert csak azt írod hogy 1%, de pontos számokat nem tudsz.
Az itteni fórumozóknak akiknek ez a telefonja van hány százaléka is a 4-5 darab, és azért azt se feledjük el hogy a készülékek jelentős része még 1 éves sincs, és a hiba általában felhasználói szokások is függ, hogy mikor is jön ki.Én nemzetközi szinten 10-20% közé tenném a hibás darabok számát, ami még nem is sok, de nem is kevés.
Mellesleg olvasd el a nemzetközi fórumokat is ott is fogsz találni hibás darabokat szép számmal.
-
-
Levente
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #20340 üzenetére
Ezzel mit szeretnél mondani?
Nem létezik szerinted a probléma, vagy CSAK 3 hónap volt rá, hogy előjöjjön és nem jött?
Mikor ezer helyen írják, hogy 5-6 hónap kell hozzá és azt is tudni kell, hogy a használat és használat között nagy különbségek lehetnek?
Én elég intenzíven terheltem, mégsem 3, hanem, ha jól emlékszem 5 hónapos korára tojt be és Magyarországon sajna evvel az elsők közt voltam. Nem a legelsők közt, mert nekik még alaplap, vagy teljes készülék csere volt a reakció, én pont abba estem bele, amikor inkább nekiálltak BGA-zni. Szerencsére kezdik felfogni, hogy ez nem annyira jó, így láthatjuk, hogy sokaknak legalább alaplapot cserélnek már újra és nem mókolnak.
Nem, nem mondom, hogy garantáltan nem lesz jó a BGA-zás, hiszen jól bevált módszer nagyon hosszú ideje már, de egy szerelt telefon tuti kisebb értékű a szememben, mint egy egyszerűen már jóra gyártott!Sokaknak a most egy éves szülinapját ünneplő N2 régi chip-pel is gond nélkül működik.
Másnak és elég sokaknak (ugye, nem kérsz linkeket a nagy net világából?!?), rég behalt.Nincs garancia rá, hogy egy bug-gal kapcsolatban érintett bedöglik, ahogy arra sincs, hogy nem fog.
Ennyit kell csak megérteni és ha lehet, elkerülni a régi chip-eseket.Mint párszor leírtam és ebben más is megerősített, az újabb készülék több szempontból is jobb, jobban működik, még a kijelző is szebb, jobb.
Ezzel én ismét lezártam ezt az értelmetlen vitát, aki akar, még csámcsoghat rajta, ha azt képzeli, kell...
zsolt501!: ott apont, sajna statisztikát nem láttunk még erről, kár dobálózni a százalékokkal valóban, a probléma létezik és a Samsung óriási szégyene, hogy régen ismert hiba, ami még S3 esetén nyilvánossá vált, mégis volt pofájuk ilyen chip-pel piacra vágni az N2-t!
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Parallaxis #20347 üzenetére
Azt ugye te is tudod, hogy mi igazán sosem fogjuk pontosan megtudni hogy mennyi is volt az ilyen hibával szervizelt készülék.
Már csak itt a fórumon is több ilyen készülék volt már, igaz ez nem reprezentatív és nem pontos kutatás, de azért már ez is több mint 1%. -
persnongrat
tag
válasz
Levente #20344 üzenetére
Bocs, közben párszor átszerkesztettem a hozzászólásomat, a webáruházat, mint lehetőséget közben töröltem belőle. Szóval eredetileg valahogy úgy szólt, hogy a webes vásárlást leszámítva tehet-e valamit az ember?
Én csak akkor vettem észre, hogy mit kellene ellenőrizni, mikor túl voltam a nyolcadik napon, ezért nem is izgatom rajta magam. Ha gáz lesz, hát úgy jártam, ahogy szoktam... Max. annyi, hogy többé nem lesz lehetőségem hasonló kategóriájú gépet venni (ez még telefonnak számít? Én tabletnek vettem, amin lehet telefonálni is
)
Egyelőre két gondom van vele. Az egyik inkább pszichológiai eredetű: félek itthonról úgy elindulni vele, hogy nincs 100%-ra töltve, olyan gyorsan zabálja az akkut.
A másik, hogy pl. a google media playere eléggé szaggatottan scrollozgat az albumlistában és hasonló akadozást észrevettem ma reggel az angry birds star wars-ban is. Máshol nem szokása.Legszebb, hogy végre találtam olyan táblázatkezelőt, amit közel egy héten át keresgéltem és pontosan azt tudja, amire szükségem van, úgyhogy a cukros naplóm kipipálva.
-
-
Levente
aktív tag
válasz
persnongrat #20339 üzenetére
A saját érdekedben tilos, de te ezt természetesen felülírhatod, ha szeretsz időzített bombán csücsülni. ;o)
Én a másodikat csak úgy vettem meg (SDS beteg volt az első, BGA-zta Samu, majd ismét nekiállt rosszalkodni, inkább komplett cserét kívánt a lelkem, nekem megérte), hogy megengedték, hogy futtassam az eMMC bug progit és már új revíziójú volt a chip.
Az új készülékem januári gyártású és már jó, nagy valószínűséggel a márciusiba már nem került régi chip.
Érdemes ellenőrizni mindenképp, ha csak úgy tudtad megvenni, hogy nem bonthattad ki, mert azért jobb félni, mint megijedni. Egy trükk: net-en rendeld, akkor van az elállás joga, máskülönben nincs. A három napos visszavételi kötelezettség régen megszűnt!
Mint láthatod, páran sikeresen alaplap cserén vannak túl és sokaknak a BGA-zás is bejött, így természetesen nem akkora a gond, mint nálam.
De ha sokat dolgozik egy régi chip-es kütyü, akkor is behalhat, ha "állítólag" ÉS!!! "elméletileg" a problémát kernel szinten orvosolták.
Nálam a gyors kernel, illetve teljes ROM csere SEM OLDOTTA MEG és azon szerencsétlenek közé tartozom, akinek a BGA-zás sem jelentett megoldást véglegesen.
Tehát, a két véglet közül az enyém az egyik, a másik végén sokan vannak valóban és a mai napig nincs gondjuk az insane chip miatt. -
bbubby00
őstag
válasz
Ferenczi Áko #20340 üzenetére
Én fél éve taposom ki a lelkét és eddig semmi baja. De ha egyszer megadja magát nem lesz jó vége, mert gsm garis. A kijelző már így is repedt.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
persnongrat #20339 üzenetére
Én 3 hónapig nyúztam éjjel-nappal egy régi alaplapos Note 2-t. Meg se röccent. Nem volt semmi baja sohasem..
-
persnongrat
tag
válasz
Levente #20334 üzenetére
Konkrétan miért "tilos"? És vásárlás előtt honnan lehet megtudni, hogy az? Mert a legtöbb helyen csak fizetés után engedik bekapcsolni. Arról nem beszélve, hogy azt végképp nem árulja el a kereskedő, hogy az adott készülék mióta porosodott a raktárban. Az enyém, ha minden igaz, márciusban került ki a gyárból, ez vajon réginek számít?
Direkt nem akarom ellenőrizni a nyitóban említett módszerrel, mert mi a fenének idegesítsem magam, amíg nem okoz gondot? -
Bélaaaa
őstag
Csak egy apró morzsa:
Megvolt az alaplapcsere rendben.. Telefon bekapcs, és NEM talál hálózatot. Szenvedés a technikus kolléga részéről is. Kiderült, hogy a régebbi készülékek antennaelekronikája nem kompatibilis az új alaplappal! (Az enyém januári vásárlás)
Régi alaplap vissza, most működik, de így fagy. Meg kell várnom, hogy megérkezzen az új antenna, USB csatlakozó....
Tehát új alaplap, új antennával cserélendő!
-
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Mostanában szeretnék venni egy Note 2, olvastam, hogy Inside és Sane chip melyik és miért a jó hogy tudom megnézni. Köszönöm szépen előre is a választ.
-
Levente
aktív tag
válasz
Koczó93 #20324 üzenetére
Hát, van itt okos sok, az igaz..
Arra, aki szerint pl. az SDS ritka jelenség és én hülye vagyok, mikor felhívom a figyelmét rá az újonnan vásárolni akaróknak.
Érdekes, nem jött vissza hamut szórni a fejére és eszébe nem jutott elnézést kérni azért, mert kicsit többet használom a telefonom, mint amit el tudott képzelni és emiatt nálam hamarabb keletkezett a dolog...
Na, meg azoktól, akik esetleg rá hallgatva bátran vették az insane chip-es gépeket...De csak ne emlegessük, remélem elnyeli a ONE topik és rabja marad, ha még ott van egyáltalán...
-
Drughi
addikt
Én 2 napja találtam rá a Next Browser-re. Eddig bejõtt határozottan.
-
bostone
addikt
Az Opera Classic böngészőt, bármennyire is igyekeznek a végletekig e....ni, én még mindig kitartok mellette. Hiába a szokás nagy úr. Az android előtt is a kedvencem volt. Sokkal többet kihozott egy mobilból, mint amire valójában képes volt. Bár telepítve van a Maxthon és a Chrome is végszükség esetére. Az Opera a Facebook-nál teljesen halott.
-
gukker1
tag
válasz
Markizmark #20319 üzenetére
A Dolphin browser sem túl rossz.....
Nekem még nem volt semmi bajom vele. -
S e t h
nagyúr
Naked browsert használok hónapok óta, megvettem a pro verziót is, chrome a gépen is gyenge, ezért telefonon ki sem próbálom.
-
Levente
aktív tag
Chrome nálam az N2-n teljesen jó, még akkor is, ha 40+ ablak volt nyitva, ezeket tegnap zárogattam be.
Azért szeretem, mert szinkronizál a PC-ssel és sokszor olvasnám azt, amit PC-n kezdtem el.Viszont a PC-n szeret lefagyni, mikor elmegy a net, ami nálam sajna sűrű jelenség. Ott 50-60 ablakkal amúgy szépen megy.
-
Levente
aktív tag
válasz
Davzone #20288 üzenetére
Xposed SysScope Blaster segíthet.
Nem nagy ördöngösség, de csak bátraknak, meg picit értőknek javaslom és semmi felelősséget nem vállalok, mert már rám kiabáltak itt ilyenért.
Előtte nandroid mentés TERMÉSZETESEN kötelező, azért szólok, mert olyan okos is van, akinek ez nem világos. Akinek nem inge, ne vegye magára!
Linket nem adok, akinek kell és képes a telepítésére, annak a rátalálás sem lesz nehéz. ;o)
Na jó, azért nem adok, mert lusta vagyok megkeresni.
-
Levente
aktív tag
válasz
hendrick #20266 üzenetére
MicroUSB az MicroUSB.
Mindegyik jó bele, a különbség annyi, hogy a sima kábelen az MHL nem fog működni, de az adatforgalomnak mennie kell. OTG is működik, az csak 5 pin-t igényel.
Ócska kábellel ne használd, ennyire érdemes figyelni.
De még utángyártott és noname között is sok működik gond nélkül.
Az tény, hogy a gyári N2 kábel kevésbé rögzül, tehát könnyebben jön ki.
Használom noname, Kodak, Nokia, régebbi Samu kábelekkel, mind jó és annak is kell lennie, amíg nem akarod a képi tartalmat használni.
A töltés a legtöbbel csak USB szinten, tehát kb. 500-750mA-rel fog menni, de még olyan is van, amivel a 2A is elérhető.
-
Markizmark
addikt
Én Firefoxszal nyomulok. Szerintem oké ez is...
-
ßrainiac
addikt
válasz
rbence #20314 üzenetére
Jaja, errol van szo, es ugyanez G Pro-val is...
Egyebkent nem sokat hasznaltam a Note 2 gyari bongeszojet, de elvileg fasza, erdemes lehet azzal probalkozni :/
Vagy a fent emlitettek valamelyikevel (en mar regota nem hasznalok a chrome-on kivul mast, igy nincs benne tapasztalatom). Ez a boat nagyon butan nez ki egyebkent, meg regen probalgattam, latom azota sem valtozott xD (ajfon-lajk kinezet nemszeretese sry..)
-
rbence
senior tag
-
ERPY
őstag
válasz
ßrainiac #20310 üzenetére
Én már végigteszteltem az összes böngészőt, és számomra a legjobbnak a Boat minősült. Van pár tesztoldal amin kipróbálom őket, és ezeken sorra elvéreznek. Ilyen például az index.hu is, aminél a böngészők 98%-a úgy szaggat mint az állat görgetésnél, a Boat gyönyörűen simán akadás nélkül megoldja. Kezeli normálisan a flash-t, gesztusokkal nagyon gyorsan és kényelmesen vezérelhető, és a mérete sem horror a mai 15-25 megás böngészők mellett.
-
ßrainiac
addikt
válasz
lugosi #20250 üzenetére
Jo hir hogy a G Pro-mon is xar a chrome.
Marmint abbol a szempontbol h nem a note 2 rossz
Villog az egesz es elkurodott a zoom is, csomoszor lassu. Azt nem ertem h ennek ellenere kapja folyamatosan az 5 csillagos review-kat..
Masik jo dolog (desktop ph, mobil nezetben nem probaltam), h folyamatosan kilogoltat, uj hsz-nel 5x kell belogolnom mire elkuldi. Gyari bongeszo siman mukszik. Mivel a telo uj szerzemeny, full friss a chrome telepites rajta...
-
wagner007
tag
Sziasztok!
Bárhogy próbálom, bármilyen móddal, beállítással, a PC nem hajlandó felismerni a telefont. (43-as hibakód)
Drivert, mindent újraraktam nem egyszer, de majdnem biztos hogy a telóban ment el valami, ugyanis ROMokat illetve kerneleket próbálgattam amikor az egyik kernel cseréje után hirtelen jött a gond hogy a gép számára nincs többé Note 2.
Sajna már nem emlékszek melyik kernel volt, de azóta sem Download módban, sem bekapcsolva nem ismeri fel egy gép sem, semilyen kábellel. Egyébként semmi baja. Azóta más ROMot használok, de CSAK stock kernellel.jártam szervizben is, hátha mondanak valami okosat... kifújták a csatit, hátha koszos, de ott sem ismerte fel egy gép sem. Nyilván nem mondtam, hogy kernelt cserélgettem és azóta nem megy
Ott azt mondta a srác, hogy központi szerviz és alkatrész csere lesz, de nem tudom be merjem-e adni... még kiderül, hogy belenyúltam és vissza se adják
Szerintem szoftveres gond lehet telefonon belül...Létezik erre valami megoldás?
-
hunlac66
csendes tag
Gariban cserélik.
-
S1M0N
senior tag
válasz
vadallat88 #20302 üzenetére
Sorozatszámot én sem tudtam (lusta voltam megnézni a töltőn
), de beírtam azt, hogy "note II töltő" és az egyik linknél kiadta a sorozatszámot is, így utána arra kerestem rá.
Közben megnéztem a töltőn lévő sorozatszámot, annyi különbség van, hogy a gyári kód végén nincs G betű.
A keresős linkemben viszont ott van egy hivatalos samsung oldal linkje is, ahol a felsoroltak közt van a Note II is.Amúgy szívesen.
-
pzoley
őstag
válasz
Koczó93 #20287 üzenetére
Erre az SDS problémára a szoftveres megoldás csak az lehet, hogy egy teszt programmal teleírják az internal memóriát. Megnézik, hogy hol vannak a hibás blokkok és azokat lefoglalják.
Erre már a Play-en is van app, aminek a neve: Dummy File Generator, ami pont ezt csinálja. Így a hibás blokkokba már nem tud a rendszer írni és sokkal stabilabb lesz. Igaz kevesebb internal memória marad, de az legalább stabil. -
S1M0N
senior tag
válasz
vadallat88 #20300 üzenetére
Komolyan emberek, használjuk már a keresőoldalakat (Google)....
A gyári töltő+kábel sorozatszámára rákeresve: SAMSUNG ETA-U90EWEG
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest