- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wagner007
tag
Sziasztok!
Bárhogy próbálom, bármilyen móddal, beállítással, a PC nem hajlandó felismerni a telefont. (43-as hibakód)
Drivert, mindent újraraktam nem egyszer, de majdnem biztos hogy a telóban ment el valami, ugyanis ROMokat illetve kerneleket próbálgattam amikor az egyik kernel cseréje után hirtelen jött a gond hogy a gép számára nincs többé Note 2.
Sajna már nem emlékszek melyik kernel volt, de azóta sem Download módban, sem bekapcsolva nem ismeri fel egy gép sem, semilyen kábellel. Egyébként semmi baja. Azóta más ROMot használok, de CSAK stock kernellel.jártam szervizben is, hátha mondanak valami okosat... kifújták a csatit, hátha koszos, de ott sem ismerte fel egy gép sem. Nyilván nem mondtam, hogy kernelt cserélgettem és azóta nem megy
Ott azt mondta a srác, hogy központi szerviz és alkatrész csere lesz, de nem tudom be merjem-e adni... még kiderül, hogy belenyúltam és vissza se adják
Szerintem szoftveres gond lehet telefonon belül...Létezik erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest