- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
válasz
ßrainiac #18593 üzenetére
Az fps konkrétan azt jelenti, hogy 1 másodperc alatt, hányszor tudja renderelni a képet a frame bufferbe. Ez nem azt jelenti, hogy annyiszor ki is teszi a képernyőre. Mint írtam, a Note 2 képernyő frissítése kb 58 Hz, tehát max 58x teszi ki másodpercenként a renderelt képet a kijelzőre. Tehát hiába írja ki a játékban, hogy 75 fps, az is csak 58x fog megjelenni. A full HD-nál pedig ha elég a 24fps, akkor számold ki, hogy a 200 Hz-es TV-d 8x ugyan azt a renderelt képet rakja ki a képernyőre.
A játékoknál egyértelműen a touchscreen a lassú. pl a Note 2 válaszideje kb 0.1-0.2 másodperc, ami nagyon rossz !! 0.05 alatt kéne lenni. pl a Windows 0 - 0.008 ! Próbálj meg egy olyan játékkal amiket a sensor-ok vezérelnek, nem lesz semmi akadás.
Azért írtam, hogy ha a kernelben le van tiltva a vsync valamint a frame buffer, akkor a renderelt kép egyből a kijelzőre kerül, ami sokkal folyamatosabb mozgást hoz létre, de ha hozzá érsz a touchscreen-hez már meg is állt az egész. A legegyszerűbb tesz, vedd elő az s-pent, nyiss egy Note ablakot, és kezdj el egyre gyorsabban folyamatos vonalat húzni. Elég gyorsan le fog maradni a vonal vége a pen-hez vagy az ujjadhoz képest. Ezért nem alkalmas az Android igazán játékra. Az S4 gyorsabb proccal sem tudja a 60 fps-t tartani játék közben, ha a kijelzőt nyomkodod. -
-
Flashhh
tag
válasz
Koczó93 #18592 üzenetére
Hmmm, ha elvileg javitva van, akkor szerinted mi tortenhetett a telefonnal? Netezgettem rajta, zsebre tettem, egy oraval kesobb mar nem volt imeim. Es nagyon neccesen tudtuk csak visszahozni, meg a toltes is lassu, nem kicsit nagyon. Ha nem nand hiba akkor mi okozhat meg ilyet esetleg? Nagyon bosszanto.
-
Robi86
senior tag
válasz
Robi86 #18574 üzenetére
Én itt nem "trükközésre" gondoltam, hanem arra, hogy (ha jól tudom) az Amoled kijelzőknél hamarabb jelentkezik ez a beégés probléma, emiatt nem is szántam rá magam a kijelzőcserére, hátha garanciaidőn belül cserélni kell emiatt, és ingyen megúsznám a dolgot.
De akkor ezekszerint hiába várom, ha már egyszer fizikailag sérült, nem érvényes rá a garancia?
(A "trükközős" kommentelőknek meg csak annyit, hogy mindenki magából indul ki...ha így akartam volna megoldani, akkor nyilván nem itt vezetem végig a dolgot+már rég megtettem volna) -
ßrainiac
addikt
válasz
pzoley #18586 üzenetére
A reakcioideje valoban nagyon fontos a telefonnak, mert ha alacsony, attol is ugy tunhet, hogy keves a hw, de ezt a 24 vs 60 fps dolgot nem ertem. Filmeknel boven eleg a 24, mert igy szoktuk meg, ha true motion szeru dolgokat engedelyezunk akkor ultra gagyi sorozatszeru lesz a mozgas. De jatekoknal minel tobb fps kell, hogy valosnak erezzuk az iranyitast.
Egyebkent szerintem is nagyon jo a hw ebben a teloban, ezelott s3 volt es miutan csereltem erre, beigazolodott a feltevesem, hogy a keves ram fogta ott a rendszert. Note2 pedig szepen muzsikal mar ua. hardverrel.
Egyebkent szabad olyan hulyeseget kerdezni h miert varja ennyire a 4.2-t mindenki?
Mik azok az ujitasok amik nelkul most nem lehet elni? Nekem volt ket 4.2-es telom is, borzaszto experience volt mindketto (gnex-nel visszamentem 4.1-re, nexus4-et eladtam gyorsan..).
Most haveromnak a Z-je is megkapta, azota a srac kb. kettetorne a telojat (nem ert a romolashoz, igy a downgrade felejtos. Arra var h raszanjam magam es megcsinaljam neki xD).
Nem tudom az s4-nel hogy allnak optimalizalas teren (jott-e ki update ra), de uccso infom, meg amit videokon lattam, meg-megroccen 1-2 helyen, amit szinten a 4.2-nek tudnek be szemely szerint.
Nyilvan nem szeretnem ha nalunk is elk*rna a telot az update, de nekem a tapasztalataim erosen ezt mutatjak, valamint az s4 se tunt egy izomkolosszusnak ezzel a verzioval.
-
Koczó93
őstag
-
Flashhh
tag
Na sikerult egy nand chip hibas telefont vasarolnom, ami eddig azert nem jelentkezett mert ugye allitolag ez csak bizonyos ido utan jelentkezik, es amiota nalam van a telo midnig custom kernel volt rajta ami vedve volt az ilyen hibaktol. Tegnap elott viszont frissitettem a legujabb omegara ProBam rol es elfelejtettm feltenni a perseust, igy gyari kernellel uzemelt a telefon. Ma reggel gond nelkul hasznaltam a telefont majd delben telefonaltam volna de nem volt halozat, megneztem imeit es igy random elszallt... probaltam reboot, reinstall semmi nem hasznalt. Hal istennek volt efs mentesem, es efs particio formazas utan jopar ora szerencsetlenkedes aran egy szolnoki baratom tavolrol ssh n es teamvieweren keresztul vissza tudta allitani az imeim, ugy h egy rebootig jo. Ha rebootolok megint eltunik, es filekezelovel bekell masolnom a mentett efst a helyere, majd reboot, es mukodik minden jol, a kovetkezo rebootig. Nagyon csodas a helyzet... Es eszrevettem meg azt is h 3 ora alatt kemeny 20-25% ot tolt csak 2 amperes beallitasok mellett a telefon szoval nem tul fasza a helyzet.
Olcsomobil.eu s garim van csak, szerintetek mik az eselyeim arra, hogy kicsereljek a keszuleket vagy barmit kezdjenek vele? Miskolcon lakom, a bolt meg Pesten van, utazgatni nem igazan szeretnek tul sokat emiatt ilyen uzemanyagarak mellett... Varom a hozzaerto hozzaszolasokat, hogy esetleg itthon tudok e valamit hekkelni a teloval, vagy mehet a levesbe?! -
rbence
senior tag
válasz
lugosi #18588 üzenetére
ha jól emlékszem, az alcatel ot-990 fórumon mesélték,hogy volt,akit már szó szerint vártak a t-mobilnál a szervizesek,szintén valami trükközés miatt,én úgy voltam vele,hogy havi 2 ezret megér nekem a biztosítás a telefonra,főleg ennél a készüléknél,ahol a méretéből adódóan nagyobb eséllyel lehet leejteni.
-
Szerk.: törött kijelző mókoltatása témára írtam csak nem a választ nyomtam meg.
Csak 2 dolog ezzel kapcsolatban:
1: bár nyilván nem tűnik fel, hogy ez visszaélés a garanciával, de az ilyen esetek fognak odavezetni, hogy mindenért szőrözni fognak a garis ügyintézésnél és gyakorlatilag semmi sem lesz garis. Vagyis a normális felhasználők (a többség) fogja megszívni az ilyen trükkös csávók ügyködését.
2: az nem jutott eszébe az érintettnek, hogy ez egy nyilvános fórum, ahol reklámozza a visszaélést? Mekkora az esélye annak hogy a gyártók, vagy esetleg ott dolgozó személyek olvassák a fórumot? -
-
pzoley
őstag
válasz
ricshard444 #18575 üzenetére
A Blog-odban sajnos nem találtam egyetlen egy Androidos fps mérésről szóló cikket sem
Itt a Windows-os nem játszik a 2 rendszer működésének óriási különbsége miatt.
Én 5 éve fejlesztek Android-ra, ismerem a rendszer gyengéit, de amíg a procok és a gpu-k nem 100%-on dolgoznak, addig nem a sebességgel van a gond, ezt be kell látnod !
De tényleg hagyjuk, Neked úgy is nemsokára S4 leszA N.E.A.K Note 2 kernelben ott vannak azok a funkciók, amikről írtam
- FSync Control Interface (thx to Ezekeel - featured into uNEAK Engine)
- TouchBooster Control (thx to franciscofranco) -
beast27
senior tag
válasz
Markizmark #18576 üzenetére
Ha jól értem neki az üveg van betörve azt biztos hogy nem cserélnék gariban de Szerintem ha a képernyő van beégve az mármmás dolog mert azt kötelesek cserélni és mivel nem lehet (csak nagyon nehezen) cserélni csak képernyőt ezért cserélik üveggel együtt
-
MurdR
veterán
válasz
ricshard444 #18581 üzenetére
Nelegyé kaviáros
-
-
Drughi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #18571 üzenetére
Mindent így csináltam.
Most ott tartok, hogy a számláló "no"
Viszont a System status: "Custom"Mi lehet a probléma?
-
MurdR
veterán
válasz
ricshard444 #18578 üzenetére
Próbálod a néppel elhitetni hogy szar az fps
jó ez, s4 meg ne legyen viszonyítási alap, mert ez egy tavalyi telefon
-
-
MurdR
veterán
válasz
ricshard444 #18575 üzenetére
Elhiteted itt az emberekkel hogy sz.r telefonjuk van
D
-
válasz
pzoley #18573 üzenetére
Az fps-re ennyit válaszolnék: [link]
És a Blogom, láthatod nem ma kezdtem az fps mérős "szakmát". Nem a válaszidővel van a baj, a linken meglátod mire gondolok: 30fps kicsit darabos nem olyan folyamatos, vsync 60: tükörsima, smooth.
Nem, egyszerűen csak kevés az fps, ezen nincs mit vitatkozniDH4-ben valóban rángatós a kamera, azt passzolom miért.
1 Kernel-ről sem olvastam még aminek ilyen fícsőrjei lennének amúgy, már monitoroztam a CPU-t és 1GHz-n mentek általában a magok 20-30%-n, de hagyjuk is, ezen változtatni nem tudok. -
pzoley
őstag
válasz
ricshard444 #18568 üzenetére
Szia, szerintem teljesen rossz irányba mész az okfejtéssel
Ez a hardver sokkal többet tud, mind gondolnád. Itt nem ez a gond a játékokkal és a rendszerrel.
Az fps-el teljesen felesleges foglalkozni, mert 24 fps felett minden simán, gördülékenyen megy. Gondolj csak bele a full HD-ra, ahol 24 fps van.
A Note 2 képfrissítési frekvenciája 58 - 60Hz. A gond a vsync és a framebuffer-rel van, valamint a touchscreen nagyon hosszú válaszidejével. Csak röviden, hogy hogy épül fel egy képernyő pl játék közben 60 fps-el:
1. Bemenetek, érzékelők olvasása /ez rontja el a legjobban/
2. A játék pillanatnyi helyzete, mit kell csinálni
3. A képernyő képet rendereli a bufferbe
4. Vár a vsync-re./ez szintén csak ront a helyzeten/
5. Kiteszi a képet a buffer-ből.Ugyan ez 180 fps-re vsync nélkül:
1. Bemenetek, érzékelők olvasása /ez rontja el a legjobban/
2. A játék pillanatnyi helyzete, mit kell csinálni
3. A képernyő képet rendereli a bufferbe
4. Bemenetek, érzékelők olvasása
5. A játék pillanatnyi helyzete, mit kell csinálni
6. A képernyő képet rendereli a bufferbe
7. Bemenetek, érzékelők olvasása
8. A játék pillanatnyi helyzete, mit kell csinálni
9. A képernyő képet rendereli a bufferbe
5. Kiteszi a képet a buffer-ből.
Tehát 3x csinálja meg a 60 fps-t, és csak utána rakja ki a képet.A Te problémádra a jó megoldás: a mostanában általad tesztelt kernelek közül keresni olyat, amiben a vsync-et és a frame buffert-t le lehet tiltani. Tükörsimán fog menni minden játék
A touchscreen-nel már más a helyzet. Annál a kezelő I2C driver-ben kell gyorsabb és sűrűbb lekérdezést beállítani, ezzel csökkentve a válaszidejét.
Ezt egyszerűen kipróbálhatod, ha egy hosszú listát úgy görgetsz, hogy közben húzod az ujjad a képernyőn, vagy csak suhintasz egyet az ujjaddal.
De még itt is lehet javítani a helyzeten a scroll cache letiltásával.
A leírtakat Te is láthatod, hogy nem a hardveren múlik a dolog, ha feltelepíted a Cool Tool-t, és kiteszed a CPU + Core-t a státuszbárra, ahol játék közben is láthatod a cpu magok kihasználtságát. -
Drughi
addikt
válasz
nggabi #18565 üzenetére
Feltelepítettem, viszont a számláló 1-et mutat.
Mégis mit rontottam el?
Pontosan a leírás alapján csináltam.
Akkor most rootoljam megint, aztán tegyem fel a superSU-t, majd rá a triangle away-t, ezután nullázzam le vele és ezután tegyem fel a romot az odinnal?
Vagy mégis hogy? -
-
stilo18
addikt
válasz
ricshard444 #18541 üzenetére
Szerintem ennyivel erősebb az Adreno320...!
Nem kell belemagyaráznunk más dolgot...
-
Drughi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #18563 üzenetére
Nekem elég zűrzavaros sajnos. (velem van a hiba, de egyszerűen ehhez nem értek)
Illetve az 1. hsz-ben N7000-es T-s rom van, nekem meg LTE-s a készülékem
-
Drughi
addikt
Kit zaklathatok privátban, hogy segítsen szájbarágósan elmondani, hogy tudom teljesen gyári (T-s) verzióra visszaállítani a telefonomat?
Nem akarom teleszemetelni a topikot.Köszönöm a megértést és a segítséget előre!
-
MurdR
veterán
Szerintem azzal se nagyon ártana neki, ha egy fóliát dobna rá.. .
-
bbubby00
őstag
válasz
Kovacsbelaxy #18558 üzenetére
Pénz van, csak nem zavaró a repedés így nem tudom hogy cseréljem-e
-
bbubby00
őstag
Szerintetek törött üveggel de hibátlan érintővel sokáig fogja húzni a kijelző? Esetleg csak könnyebben fog törni?
-
Zsombe
senior tag
-
Kovacsbelaxy
tag
válasz
ricshard444 #18550 üzenetére
Ez tény... de valahogy rá kell venni az embereket minden évben, hogy új telefont vegyenek... ez megy évek óta... parasztvakítás ez az egész... nem véletlen az sem, hogy ekkora hardver kell csak az oprendszernek, hogy kultúráltan fusson.
-
MrCsiT
addikt
Az op.rendszert mindenképp el kell tudnod érni ahhoz, hogy a shared printernek parancsolhass. Az OK, hogy wifis a routered, ami ad neked netet, de önmagában felügyeletet 3.eszköz( itt : a géped ) fölött nem fog tudni adni.
Lehet, hogy ha megosztod a helyi hálózaton a nyomtatót, akkor rálátsz a telóval - ez ingyen van, HA megoldható, ezért írtam, hogy win7 topicban kérdezz rá.Esetleg upc-nek is lehet , hogy van nyomtatómegosztást tudó routere.
A hp multik, amik tudnak wifit 15k környékén már elérhetőek, az nem annyira durva összeg talán
-
válasz
Kovacsbelaxy #18549 üzenetére
Az is benne van nyilván, hogy nem optimalizálnak, de a végkifejlet az, hogy nem úgy mennek a dolgok ahogy kellene
-
Kovacsbelaxy
tag
válasz
ricshard444 #18548 üzenetére
Nem a játékok komplexitása és nem is a hardver a baj... ha az lenne akkor mw is jobban akadna a rajtrácsnál vagy ütközésekkor, tömegben... de nem... a nova 3 is üres terepen szarabbul fut mint akció közben... ez pont hogy ellentmond a gyenge hardvernek... ez vagy baszottnagy optimalizálatlanság, amit az s4 már nem érez meg, (esetleg arra a marketing miatt jobban optimalizáltak) vagy direkt van így...
-
válasz
ricshard444 #18547 üzenetére
Bocs: 40-el, de egyáltalán nem olyan Smooth, mint amilyen anélkül azaz 60al.
Youtube-n találtam egy Iron Man 3 Gameplay-t Note 2-vel, és ugyanígy fut nálam is az elején konkrétan 10-15fps van, S4-el ez 25-30.
GPU tuninggal a DH4-ben nyertem 10fps-t (+Restart), de jobban hullámzik az fps tőle ergo nem nyertem semmit, S4-el mint írtam stabil 60
Szóval nekem nem tűnik okénak ez a teljesítmény egy csúcs készüléktől, vagy csak a játékok túl komplexek... -
válasz
ZoliM@ster #18546 üzenetére
Ugyanmár, az ilyen kommenteket mondom hanyagoljuk, ha 1-2-3 embernek így megy a többieknek sem mehet gyári szoftverrel máshogy.
Nem érzem 3D alatt az erőt, mint anno az S2-vel, mondjuk a mai játékok már sokkal durvábbak, de akkor is vinnie kéne szépen.
Energiatakarékosban meg még a rendszer is 25fps körül fut... -
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Kovacsbelaxy #18545 üzenetére
nekem energiatakarékos módban is tökéletesen, röccenés mentesen megy.a hiba az Önök készülékében van
-
Kovacsbelaxy
tag
válasz
ricshard444 #18541 üzenetére
Én segítenék, de sehol nem találok olyan fps metert amihez nem kell root... amúgy én ahogy elnéztem a játékokat amik nem futnak tökéletesen, nem úgy akadnak mintha a hardver lenne a gond... MW is stabil alacsony fps... nem befolyásolja a kirajzolt kocsik száma... fixen lassú, a RR3 meg tökre értelmetlen részeken akad meg... ezekután szerintem simán benne van a pakliban, hogy valami szoftveres lock van belepakolva egyes játékokba, csakhogy az újabb telókkal jobban tudjanak ' bizonyítgatni'... persze... elhiszem hogy sokkal erősebb az S4... de a logikátlan akadások Note on akkor sem stimmelnek...
-
fdisk
őstag
válasz
MrCsiT #18543 üzenetére
Köszi a segítséget, de az első két felvetésed nem alternatíva számomra.
Az első azért nem, mert a modemet a upc adta, beépített wifis , és nem akarok még egy wifit a szobámba. Elég ennyi sugárzás is.
A második meg sok pénzbe kerül. Nincs rá keret, és nem is akarok másik nyomtatót venni.
Úgy h hagyom a fenébe az egészet. -
MrCsiT
addikt
vegyél egy wifis, nyomtatót is megosztani képes routert, és akkor a pc-t is kihagyhatod az egyenletből, menni fog a direktben nyomtatás , vagy, vegyél egy olyan nyomtatót, ami tud wifin fogadni adatokat (újabb Hp multik pl. 3050-es) ez is megoldás lehet.
Esetleg az op.rendszered (win7 ?) topicjában is megkérdezheted, ha a Pc-n megosztott nyomtatót nem látod a wifi csatlakozás után.
-
fdisk
őstag
Sajnos nem jó.Nem találja a nyomtatatót.
pietrasko: Ez így nem megoldás számomra.Nem akarok cloudba nyomtatni és főleg nem akarom a chromot feltelepíteni a pc-re.
imi314: Sajnos ezzel sem találom a nyomtatómat.
A pc csatlakozik utp kábelen a wifi modemhez.(upc-s,vmi Cicso wifis modem)
A telóval csatlakozva vok szintén a wifi modemhez.
Én úgy szeretnék wifin keresztül nyomtatni,h el szeretném érni a nyomtatót vhogy (ami a pc-vel van összedugva) és így a wifin hálózatot használva átküldeni a kívánt anyagot.Remélem érthető vtam.
-
Neztem fps meressel S4 gameplay videokat, durvan simabban mennek a jatekok pl a dungeon hunter 4 stabil 60 es az nfs mw is mig nalam elobbi 30-40el de neha szaggato mozgassal utobbi 27-32vel ami nagyon darabos..., ennyivel gyengebb a hardverunk vagy csak nalam van a problema? Fps meterrel kernek igazolast es nem annyit hogy "nalam jol mennek"
Note es S3 videot nem talaltam..., bar van egy sejtesem hogy mindenkinel igy futnak csak sokaknak eleg az ennyi fps. -
imi314
senior tag
Kell hozzá egy OTG kábel és ez az alkalmazás, lehúzod a drivert a nyomtatóhoz és lehet is nyomtatni
-
fdisk
őstag
Van egy Canon ip 4200-s nyomtatóm, ami hagyományos módon, kábellel vna összekötve a pc-vel.
Milyen módon lehetne megoldani azt ( ha lehetséges egyáltalán) , hogy telóról is tudjak nyomtatni?
Ha van rá mód, mik kellenek hozzá?
Mind pc-re, mind telóra. -
Valakinek valami tapasztalata azzal, hogy van e Smooth-abb Rom a gyarinal?Hasonloan jo akkuido es stabilitas mellett.
-
axlfsi
veterán
válasz
schawo #18532 üzenetére
Szinte 100%, hogy nem... Gyári, nem piszkált telefonnál (legyen az akármelyik gyártó Androidja) sosem láttam/hallottam ilyet. Ezek után, lévén, hogy ennyi infó alapján szinte lehetetlen megmondani, hogy mi lehet a gond, jobb híján egy teljes reset és utána megnézni, mi a helyzet. Ha továbbra is ezt teszi - és garis - akkor talán a legegyszerűbb azonnal visszavinni.
-
d.tiborz
aktív tag
Üdvözlet!
Ma lettem (volna) boldog tulaja egy Note2-nek. A problémám a következő: elindítom a "Fényképezőgép"-et, elindul, de rögtön utána azt írja ki, hogy "Ismeretlen eredetű hiba történt", majd azonnal be is zárja az alkalmazást. Mi lehet a baj?
Ötleteket előre is köszönöm! -
Kovacsbelaxy
tag
Itt is ketten voltak... az egyik nem is hallott róla, a másik szerint meg csak laptopokra vonatkozik... aztán elterelődött róla a szó és pár perc múlva jöttek azzal, hogy náluk nem érvényes és fogalmuk sincs honnan veszek ilyen hülyeségeket... de szerintük az is mindegy, hogy milyen töltőt használok... ezért azt sem értették minek mentem oda és nem vettem egy másikat inkább.... (talán mert garis... )
Szal... marha felkészültek és jófejek... -
tony7
tag
válasz
Kovacsbelaxy #18509 üzenetére
T-mobilos s2 telefonomon háznál cseréltek alaplapot. Tehát nem csak függetlent javít a szervizfutár. Van olyan szervizes amelyik még csak nem is hallott a szervizfutár szolgáltatásról.
-
Kovacsbelaxy
tag
válasz
Tekmen #18523 üzenetére
Szerintem sokkal jobban használható mint a kisebb telefonok, pedig egyáltalán nincs nagy kezem... de én egy hét alatt megszoktam, hogy szinte mindig fektetve használom kétkézzel, így mindent elérek, ráadásul a méret miatt szinte esélytelen, hogy bármit is félrenyomjak.
Amúgy ha nem fekszik neked fektetve, akkor van egykezes használati opció is... akkor állítva is tökéletes...
Igazából én már el se tudom képzelni, hogy a jövőben bármikor is kisebb telefont használjak.
Talán egyetlen hibája, hogy túl vékony... első pár napban mindig attól féltem nehogy kettétörjem
-
-
rbence
senior tag
válasz
Tekmen #18512 üzenetére
Az első fél órában furcsa lesz,főleg amikor eléd rakják, utána már ez lesz a természetes telefonméret,csak leülésnél kell vigyázni
Attól függően, hogy miről váltasz lehet kicsit gyorsabb vagy sokkal gyorsabb,de az tuti,hogy ritkábban kell tölteni,mint a legtöbb telefont
Hangos,szép a képe,nagyon jó élmény játszani rajta,a 6630-as nokia után ez lesz a násodik telefonom,ami 2 évig tuti meglesz -
MurdR
veterán
válasz
Nem-nem..
-
Tekmen
aktív tag
válasz
ricshard444 #18516 üzenetére
Azért valahol már csak van egy határ.. pl szerintem a mostani telefonok már elég nagyok ahhoz, hogy ennél a méretnél megálljunk, és jöhetnek, mondjuk a hajlékony telók
-
A Mega mellett sem mondom azt, hogy kicsi lenne az 5,5.
Az jóval nagyobb kijelzővel rendelkezik mégsem kellene akkora, meg kell húzni a határt a méret és vizuális élmény között.
Az elterjedt átlagos méretre gondoltam, hogy lehet 2 év múlva már a 6 lesz az átlag és alatta a kicsik -
válasz
Tekmen #18512 üzenetére
Hát, röviden annyit, hogy szórakoztatóközpont
Sokkal másabb ekkora kijelzőn nyomkodni a dolgokat, mint átlagos telefonon.
A mérete még elmegy, de ennél nagyobbat méretileg nem érdemes bevállalni, mert az már kompromisszumokkal jár, bár ez szubjektív.
Kérem ezt lejegyezni - 2013. 07. 15.- hátha nevetünk még az 5,5-n, hogy kicsi
-
Tekmen
aktív tag
Üdv emberek!
Úgy néz ki, hogy hamarosan Note 2 tulaj leszek.
Összegeznétek kicsit, hogy milyen érzés egy ilyen telefonnal kelni-feküdni? Milyen a hétköznapokban, mennyire praktikus, ilyesmikre gondoltam elsősorban.
Köszi előre is!
-
dptrsk
addikt
válasz
A Samsung Electronics Magyar Zrt. az általa szállított Termékekre a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően a Végfelhasználó (k) nak történő értékesítéstől számított 12 (tizenkettő) hónap teljes körű kötelező jótállást. Az ezen felüli, limited „manufacturer warranty” csak a készülék test 12. hónap utáni meghibásodásnak kijavítására vonatkozik.
Mivel magyar ÁFA-s számlád van és a Magyar Telekom a magyar Samsungtól veszi, van hozzá házhozmenős gari!
A T szervízes valószínű a saját szakállára mondta, hogy nem érvényes a futár. Érvényes a futár is HA beregisztráltad.
-
MurdR
veterán
válasz
Kovacsbelaxy #18506 üzenetére
Ki kell hívni a házhozjövőset, és meglepni pár forinttal, hogy ne legyen olyan körültekintő.
-
rbence
senior tag
válasz
Kovacsbelaxy #18506 üzenetére
Az ciki.
Ha annyira hal meg, hogy még a szervízben se tudják megnézni, hogy rootolva volt-e, max akkor marad meg a gari -
Kovacsbelaxy
tag
Az oké, hogy rootot vissza lehet állítani, de nem tudja valaki, hogy mi van olyan esetben, ha épp rootolva hal meg a telefon?
-
fdisk
őstag
válasz
Markizmark #18500 üzenetére
Azt átfutottam.
Én is vmi ilyesmire tippeltem.
Tehát csak magában a download módban nem lehet semmi sem csinálni a telóval.
Ahhoz rá kell dugni a pc-re, és akkor lehet mókolni.
Akkor ez a download mód egyfajta készenléti állapot.? -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Ne a home gombot nyomd. Bár a böngésző, és e-mail folyamatait akkor is megtartja pl.
Beállítások - Kijelző - Több ablak -> pipáld ki, és bármikor elő tudod hozni a multiview-t, ha hosszan nyomod a vissza érintőgombot. Osztott nézetben is élvezheted az e-maileket, és videókat. -
Volt alkalmam 40 percig nyomkodni az S4-t, a PPI érték miatt kajak a kijelző, de ha nem 1 centiről nézed az oly mind1.Színekben nem találtam különösebb eltérést, sebességben sem volt jobb, mint ez és vicces kis játéknak tűnt a note mellett, pedig tudom, hogy sokkal izmosabb a hardvere.
Számomra egyértelműen visszalépés lenne, mert tartalomfogyasztásra nem annyira jó, mint a Note.
Persze méretben ég és föld így hordozhatóság szempontjából odateszi magát. -
Sziasztok,
Hogy van a párhuzamos programfutás a Note-on?
Nekem sehogy se jön össze, ha egy alkalmazást futtatok és pl futása közben megnyomom a home gombot hogy elindítsak egy másik programot / alkalmazást, az előzőleg elindítotthoz már nem tudok visszatérni..
(pl böngészőben elkezdenék letölteni egy videot, mondjuk youtube-ról, és amíg a cache-be letölteni az adott videot - vagy annak egy részét - addig pl megnézném az e-mail-eket, de ez eddig még sosem jött össze.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest