- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
TODI1111 #8968 üzenetére
Az még talán kibírható, attól tartottam, jóval hosszabb idő (3 - 4 hét), bár ez még így sem kizárt. Köszönöm az infót!
#8969ollie: Nincs még tapasztalatom (szerencsére) sem szolgáltatói, sem Samsung szervizzel. Feltételezem azért javaslod, mert gyorsabb lehet így az ügyintézés. Ők is adnak cserekészüléket a javítás időtartamára?
Egyébként időközben feléledni látszik a telefon. Feltettem a radiátorra, pár percre, éppen csak langyos lett, talán még töltés közben is jobban fel szokott melegedni. Feltettem a töltőre, egyből 48% -ra ugrott, azután szépen ment fel, ahogy szokott normál esetben. Biztos ami biztos, megnyomkodtam kicsit a hátlapot is ott, ahol az egyik szervizes videó alapján az a csatlakozó van, aminek a kilazulása okozza a jelenséget (bár őszintén nem hiszem, hogy ez valóban segítene).
Mindenesetre most figyelni fogom, produkálja -e a hibát, ha kissé visszahűl. Ha nem, akkor sem leszek teljesen nyugodt, nem örülök neki, ha ez a fajta probléma Damoklész kardjaként fog lebegni fölöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest