Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
TODI1111
üzenetére
Az még talán kibírható, attól tartottam, jóval hosszabb idő (3 - 4 hét), bár ez még így sem kizárt. Köszönöm az infót!
#8969ollie: Nincs még tapasztalatom (szerencsére) sem szolgáltatói, sem Samsung szervizzel. Feltételezem azért javaslod, mert gyorsabb lehet így az ügyintézés. Ők is adnak cserekészüléket a javítás időtartamára?
Egyébként időközben feléledni látszik a telefon. Feltettem a radiátorra, pár percre, éppen csak langyos lett, talán még töltés közben is jobban fel szokott melegedni. Feltettem a töltőre, egyből 48% -ra ugrott, azután szépen ment fel, ahogy szokott normál esetben. Biztos ami biztos, megnyomkodtam kicsit a hátlapot is ott, ahol az egyik szervizes videó alapján az a csatlakozó van, aminek a kilazulása okozza a jelenséget (bár őszintén nem hiszem, hogy ez valóban segítene).
Mindenesetre most figyelni fogom, produkálja -e a hibát, ha kissé visszahűl. Ha nem, akkor sem leszek teljesen nyugodt, nem örülök neki, ha ez a fajta probléma Damoklész kardjaként fog lebegni fölöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest