- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Hát tök hasonló az anyaga szerintem mint a hydrogel fóliának csak a hydrogel fóliát zselé nélkül kell felhelyezni. Az is kicsit tapadós és az is tökéletesen letapad a lekerekített kijelzőre részre is. Én s10 plus - ra rendeltem hydrogel fóliát de asszony azt mondta hagyjam még rajta a gyári fóliát (pedig már tök karcos). Én telefonomra (mi note 10 lite) tökéletesen felraktam és a lekerekített résznél is tökéletesen feltapadt. Ja az 524 Ft volt kettő darab de négyet rendeltem (aliexpressről). Ja és a hydrogel fólia is öngyógyító a hajszálkarcoknál és hajszárító nélkül is.
Én most uv ragasztós üvegfóliát rendeltem (mocolo márkájút mert jó minőségűnek tűnik). Az üvegfóliának jobb a tapintása szerintem csak ritka az olcsók között a jó minőségű (ami nem ront a képminőségen) úgyhogy most bevállatam egy drágábbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest