- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
válasz
Mikulásbá #2378 üzenetére
Ki mondta, hogy nem jó a vezeték nélküli töltés a telefonnak? Forrás? (hiteles, nem femcafe.hu)
Miért lenne rossz? A töltőpad és a telefon között van egy rosszabb hatásfokú energiaátvitel, ezért a töltő kényszerhűtést igényel. A telefonban a tekercsen megjelenő váltakozó feszültségből már a töltésvezérlő csinál olyan jelalakot, amilyet akar és onnantól a fent leírtak ugyanazok. Semmivel sem rosszabb/jobb, mint a vezetékes töltés. Melegszik a telefon? Majd akkor lekapcsol a töltő. Ennyi.
Más kérdés, ha globálisan nézzük a kérdést és hirtelen üzembe helyezünk 5Mrd ilyen töltőt, ami folyton bedugva marad, az ugye rosszabb, mint 5Mrd hagyományos bedugva hagyott töltő, de ez már nem a te telefonod gondja, hanem a Földé. Töltés közben a difi még nagyobb.
Sorry a hosszú posztért! Offba akartam tenni, de kidobott a rendszer és másodjára elfelejtettem. De! Azért is írtam az első sor után, hogy TLDR! (Too Long! Don't Read!), hogy akit nem érdekel, ne olvassa.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest